Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    12. Siječanj 2020. 11:18

Gdje ste kupovale bodi benkice? Ima u Pepcu ili Kiku?

Lilypie
    12. Siječanj 2020. 11:22

Minnie255

Hejj pozdrav uglavnom da se ne vracam na poruke gore tko trazi kolica za blizance sad sam nesto gledala po netu imaju neka nova Baby monsters se zovu jako lijepo izgledaju cijena im je oko 8000 kn plus autosjedalice tako da oko 10000 se moze sve skupa, ja sam gledala neka laganija pa mi to izbacilo😀pa eto tko trazi neka pogleda ima bas u raznim bojmama

Ja sam se na početku zagrijala za njih zbog toga sto su jako uska, sve dok ih nisam vidjela u živo. Zato i nemam kolica ovako kasno!
    Kotačići su im kao na kolicima igračkama. Meni to ne dolazi u obzir. Prošla sam to sa sinom i puno mi je teze upravljati tim malim kotačićima. Tako da njih ipak ne bih.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    12. Siječanj 2020. 11:32

Jahanara

Gdje ste kupovale bodi benkice? Ima u Pepcu ili Kiku?

Imaš u pepcu, kiku, h&m, c&a, next..
    Samo u pepcu i c&a su brojevi manji nego u h&mu.. 
    Sljedeći tj će biti i u lidlu nešto, pa škicni u katalogu, a njihovi brojevi su pak veći 😆
    Ja imam veliku većinu iz h&m-a, a kupovala sam i u c&a, pepco, primark, lidl.. iz kika nemam ništa.. 
    Bila sam jednom vidjela u galebovom outletu na ilici da su imali bodiće bijele obične po 6kn..al to je bilo prije sigurno dvije godine.. ne znam jel to uvijek imaju ili sam ja baš taj put naletila slučajno. 

Boa35
    12. Siječanj 2020. 11:33

Lilypie

Minnie255

Hejj pozdrav uglavnom da se ne vracam na poruke gore tko trazi kolica za blizance sad sam nesto gledala po netu imaju neka nova Baby monsters se zovu jako lijepo izgledaju cijena im je oko 8000 kn plus autosjedalice tako da oko 10000 se moze sve skupa, ja sam gledala neka laganija pa mi to izbacilo😀pa eto tko trazi neka pogleda ima bas u raznim bojmama

Ja sam se na početku zagrijala za njih zbog toga sto su jako uska, sve dok ih nisam vidjela u živo. Zato i nemam kolica ovako kasno!
    Kotačići su im kao na kolicima igračkama. Meni to ne dolazi u obzir. Prošla sam to sa sinom i puno mi je teze upravljati tim malim kotačićima. Tako da njih ipak ne bih.

Jesi li pogledala peg perego? 
    Njihova mi se ne čine velika, a pošto im normalna nisu teška (jedna su od najlakših), možda su ok i za blizance. 

Jahanara
    12. Siječanj 2020. 11:37

Vidjela sam da ce biti u Lidlu, al oni obicni preko glave. A htjela bi bar u najmanjem broju uzeti one sto se kopcaju sa strane. Uopce se ne sjecam gdje sam kupovala za kcer te na kopcanje sa strane🤔

Lilypie nisam znala da imas starije dijete. Kako podnosi odvojenost od tebe?

Lilypie
    12. Siječanj 2020. 11:45

Jahanara

Vidjela sam da ce biti u Lidlu, al oni obicni preko glave. A htjela bi bar u najmanjem broju uzeti one sto se kopcaju sa strane. Uopce se ne sjecam gdje sam kupovala za kcer te na kopcanje sa strane🤔

To je već dečko i pol, 19 godina 😁 a podnosi isto kao i 10 godišnjak 😂 Šalim se, snalaze se njih dvojica nekako.

Bila svekrva sad desetak dana pa im je nakuhavala svega i svačega. Kaže udebljao se dvije kile. I muž mi kaže jučer, kad je čuo da svekrva sutra odlazi; govori muzu, sto ćemo mi sad?! 😂😂😂😂 Kaže muž pa isto kao i dosad.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    12. Siječanj 2020. 11:55

Jahanara

Aha, sorry nisam znala da je razlika između bodija i bodi benkice 🙈 meni je ovo sve novo.. ja nemam niti jedan taj na kopčanje..sve normalne..jedino imaju na ramenu neki dva gumbića.. u pepcu sam kupila jedino majicu na vezanje, nije bodi..i to je bila 9kn 😆 

12. Siječanj 2020. 12:14

skoljka onda danas navali na slatko bez griznje 😀
    Jahanara imas u Kiku bodi benkice, bar su bilr dok sam ja za prvu uzimala, a vjerujem da onda ima i sad i bas je lipi pamuk ☺
    Karla bodi benkice su ti puno lakse za oblacenje na pocetku jer nemora preko glave ☺

Jahanara
    12. Siječanj 2020. 12:46

Lily to je vec decko 😃 svi oni tesko podnose odvojenost, al opet vjerujem lakse nego da je mali. 
    Hvala na info, budem pogledala u Kiku onda. Vidjela sam da ima u HMu al nekako mi se puno novaca cine...

• Elenicaa20
    12. Siječanj 2020. 12:58

Heeej zene da vas pitam imal nekad od vas lsucajno da joj ovako neko kaze il pita jel nosis ti to nisko vidi spao ti stomak?😳😳
    Ja sam 25 nedelja na pregledu bila prije sedmoci dokt kaze sve oke valjda bi mi do sad rekla da nosim niskom mislim logicno hah 
    Al zene se cude kao mali mi stomak jos uvijek a 6mj i bla bla 
    PA eto da cujem vasa iskustva
    Doktorica bi do sad rekla sigurno da nosim nisko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.