Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    12. Siječanj 2020. 15:02

Tina - ja nisam imala problema s međicom pa nisam ni istraživala, ali su me hemoroidi satrali. Do poroda nisam imala pojma koliko to može boljeti. 🥴

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Tina1803
    12. Siječanj 2020. 15:04

Vaki

Tina - ja nisam imala problema s međicom pa nisam ni istraživala, ali su me hemoroidi satrali. Do poroda nisam imala pojma koliko to može boljeti. 🥴

Uf, znam da dosta zena ima problema s hemeroidima u trudnoci i poslije poroda..ti si imala poslije ili i prije poroda? Jeli išta pomoglo?😱

Fever
    12. Siječanj 2020. 15:23

Ma kad sam na komplikacijama i muz radi ja ti surfam po cijeli dan🙈🙈🙈🙈 sad su mi glavni zara za mamu i hm za bebuY u zari mi je skupo dosta te hlacice i majice i sad na popustu. Mislim da se hm cjenovno vise isplati jer imaju lotove. A u trg se isto dobije popust -15% na jedan artikl ako  doneses vrecicu neke stare robe ili tekstila. Ja onu niihovu malu od hma napunim i odnesem.
    Volim shopping inace i za sebe tako cekam i lovim po popustima pa tako i za bebaca. :-D

It’s a baby boy💙

Tina1803
    12. Siječanj 2020. 15:27

Ja sam oduševljena robicom za bebe iz C&A, i cijene su super 👍

Tina1803
    12. Siječanj 2020. 16:03

Lily 2h nakon jela mi je secer bio 7.9 a natašte ujutro 5.3...javila sam dr.i rekla je da budem na dijeti do iduceg tjedna kada cu na neke dodatne pretrage i pregled. Rekla je da nije alarmantno ali da su vrijednosti diskretno povisene..sto ti mislis?

mom3
    12. Siječanj 2020. 16:57

Gdje se sve može kupiti kvalitetnije (mekane) bodi benkice (oni bodiji što se kopčaju preko prednje strane)?
    Gledala sam u C&A i nisam našla, a njihovi su mi inače super. Znam da ima H&M, a drugi? Planiram ovaj tjedan do Arene (Zagreb) pa ako netko može preporučiti trgovine..

skoljka
    12. Siječanj 2020. 17:39

Tina1803

Ja sam oduševljena robicom za bebe iz C&A, i cijene su super 👍

I ja, imam par kompletica i bodije one po 7 u pakiranju i trenirkicu. Kvalitet i izgled 🔝, sve je tak mekano, ma bas baby 😊

Lilypie
    12. Siječanj 2020. 17:41

Tina1803

Lily 2h nakon jela mi je secer bio 7.9 a natašte ujutro 5.3…javila sam dr.i rekla je da budem na dijeti do iduceg tjedna kada cu na neke dodatne pretrage i pregled. Rekla je da nije alarmantno ali da su vrijednosti diskretno povisene..sto ti mislis?

Jesi to doma mjerila ili kako? Ja kad sam bila u Merkuru na te vrijednosti dobila sam inzulin 😔 
    Natašte se traži do 5,1 ali je idealno ispod 5 a meni su šećeri kod GUK profila 2 sata nakon jela bili do 7 i opet sam dobila inzulin. To meni ništa nije jasno ali eto.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Tina1803
    12. Siječanj 2020. 17:46

Lilypie

Tina1803

Lily 2h nakon jela mi je secer bio 7.9 a natašte ujutro 5.3…javila sam dr.i rekla je da budem na dijeti do iduceg tjedna kada cu na neke dodatne pretrage i pregled. Rekla je da nije alarmantno ali da su vrijednosti diskretno povisene..sto ti mislis?

Jesi to doma mjerila ili kako? Ja kad sam bila u Merkuru na te vrijednosti dobila sam inzulin 😔
    Natašte se traži do 5,1 ali je idealno ispod 5 a meni su šećeri kod GUK profila 2 sata nakon jela bili do 7 i opet sam dobila inzulin. To meni ništa nije jasno ali eto.

Doma sam mjerila s onim aparaticem...valjda ce mi sada napraviti taj ogtt! Bas sam se uplasila sad malo...jos mi samo fali dijabetes uz serklažu i ovo mirovanje...i sto ako vec duze vremena imam ali nisam mjerila i nisu me slali na pretrage? Moze li nastetiti bebici? Beba je normalno rasla, veca je oduvijek bila, citala sam da nije normalno ako prebrzo raste a on je rastao po pravilima, samo je veci otpocetka. 
    Seka mi dolazi danas i donosi ledeni vjetar. Jel smijem malo pojesti ili ne smijem nista? 
    Pregled tek u cetvrtak

skoljka
    12. Siječanj 2020. 17:48

Tina1803

Lilypie

Tina1803

Doma sam mjerila s onim aparaticem…valjda ce mi sada napraviti taj ogtt! Bas sam se uplasila sad malo…jos mi samo fali dijabetes uz serklažu i ovo mirovanje…i sto ako vec duze vremena imam ali nisam mjerila i nisu me slali na pretrage? Moze li nastetiti bebici? Beba je normalno rasla, veca je oduvijek bila, citala sam da nije normalno ako prebrzo raste a on je rastao po pravilima, samo je veci otpocetka.
    Seka mi dolazi danas i donosi ledeni vjetar. Jel smijem malo pojesti ili ne smijem nista?
    Pregled tek u cetvrtak

Mozda ti je to od onih palacinaka od sinoc 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.