Tina - ja nisam imala problema s međicom pa nisam ni istraživala, ali su me hemoroidi satrali. Do poroda nisam imala pojma koliko to može boljeti. 🥴
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Tina - ja nisam imala problema s međicom pa nisam ni istraživala, ali su me hemoroidi satrali. Do poroda nisam imala pojma koliko to može boljeti. 🥴
Uf, znam da dosta zena ima problema s hemeroidima u trudnoci i poslije poroda..ti si imala poslije ili i prije poroda? Jeli išta pomoglo?😱
Ma kad sam na komplikacijama i muz radi ja ti surfam po cijeli dan🙈🙈🙈🙈 sad su mi glavni zara za mamu i hm za bebuY u zari mi je skupo dosta te hlacice i majice i sad na popustu. Mislim da se hm cjenovno vise isplati jer imaju lotove. A u trg se isto dobije popust -15% na jedan artikl ako doneses vrecicu neke stare robe ili tekstila. Ja onu niihovu malu od hma napunim i odnesem.
Volim shopping inace i za sebe tako cekam i lovim po popustima pa tako i za bebaca. :-D
It’s a baby boy💙
Lily 2h nakon jela mi je secer bio 7.9 a natašte ujutro 5.3...javila sam dr.i rekla je da budem na dijeti do iduceg tjedna kada cu na neke dodatne pretrage i pregled. Rekla je da nije alarmantno ali da su vrijednosti diskretno povisene..sto ti mislis?
Gdje se sve može kupiti kvalitetnije (mekane) bodi benkice (oni bodiji što se kopčaju preko prednje strane)?
Gledala sam u C&A i nisam našla, a njihovi su mi inače super. Znam da ima H&M, a drugi? Planiram ovaj tjedan do Arene (Zagreb) pa ako netko može preporučiti trgovine..
Ja sam oduševljena robicom za bebe iz C&A, i cijene su super 👍
I ja, imam par kompletica i bodije one po 7 u pakiranju i trenirkicu. Kvalitet i izgled 🔝, sve je tak mekano, ma bas baby 😊
Lily 2h nakon jela mi je secer bio 7.9 a natašte ujutro 5.3…javila sam dr.i rekla je da budem na dijeti do iduceg tjedna kada cu na neke dodatne pretrage i pregled. Rekla je da nije alarmantno ali da su vrijednosti diskretno povisene..sto ti mislis?
Jesi to doma mjerila ili kako? Ja kad sam bila u Merkuru na te vrijednosti dobila sam inzulin 😔
Natašte se traži do 5,1 ali je idealno ispod 5 a meni su šećeri kod GUK profila 2 sata nakon jela bili do 7 i opet sam dobila inzulin. To meni ništa nije jasno ali eto.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lily 2h nakon jela mi je secer bio 7.9 a natašte ujutro 5.3…javila sam dr.i rekla je da budem na dijeti do iduceg tjedna kada cu na neke dodatne pretrage i pregled. Rekla je da nije alarmantno ali da su vrijednosti diskretno povisene..sto ti mislis?
Jesi to doma mjerila ili kako? Ja kad sam bila u Merkuru na te vrijednosti dobila sam inzulin 😔
Natašte se traži do 5,1 ali je idealno ispod 5 a meni su šećeri kod GUK profila 2 sata nakon jela bili do 7 i opet sam dobila inzulin. To meni ništa nije jasno ali eto.
Doma sam mjerila s onim aparaticem...valjda ce mi sada napraviti taj ogtt! Bas sam se uplasila sad malo...jos mi samo fali dijabetes uz serklažu i ovo mirovanje...i sto ako vec duze vremena imam ali nisam mjerila i nisu me slali na pretrage? Moze li nastetiti bebici? Beba je normalno rasla, veca je oduvijek bila, citala sam da nije normalno ako prebrzo raste a on je rastao po pravilima, samo je veci otpocetka.
Seka mi dolazi danas i donosi ledeni vjetar. Jel smijem malo pojesti ili ne smijem nista?
Pregled tek u cetvrtak
Doma sam mjerila s onim aparaticem…valjda ce mi sada napraviti taj ogtt! Bas sam se uplasila sad malo…jos mi samo fali dijabetes uz serklažu i ovo mirovanje…i sto ako vec duze vremena imam ali nisam mjerila i nisu me slali na pretrage? Moze li nastetiti bebici? Beba je normalno rasla, veca je oduvijek bila, citala sam da nije normalno ako prebrzo raste a on je rastao po pravilima, samo je veci otpocetka.
Seka mi dolazi danas i donosi ledeni vjetar. Jel smijem malo pojesti ili ne smijem nista?
Pregled tek u cetvrtak
Mozda ti je to od onih palacinaka od sinoc 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji