Skoljka mislim da svi koji ih probaju , ne zaborave o kojim kolicima se radi 🙈 s jednom rukom ih guras kao da su perce , uostalom znas sve 🤩
Skoljka mislim da svi koji ih probaju , ne zaborave o kojim kolicima se radi 🙈 s jednom rukom ih guras kao da su perce , uostalom znas sve 🤩
Zna li itko di u Hrv.ima za kupiti bočicu za pranje međice (iliti peri-bottle)? Nigdje ne mogu pronaci cak ni za naruciti (osim Amazon ali to ne bih), u ljekarnama nema...🤔
Da bas tako, i svi dijelovi su lagani. Meni su se prije na izgled svidjala neka Bebeto, al kad sam ih u radnji vidjela i malo provrtila, pa to teze od mene same 😂. Zao mi da Lily uzme neka sa kojima ce se patiti fizicki
Zna li itko di u Hrv.ima za kupiti bočicu za pranje međice (iliti peri-bottle)? Nigdje ne mogu pronaci cak ni za naruciti (osim Amazon ali to ne bih), u ljekarnama nema…🤔
Ja išla guglati, prvi put čujem za ovo.. 😂😂🙈
A koliko sam čula spas je piškiti pod tušem..jer ne peče toliko jako.. frendica je imala 17 šavova nakon poroda, što unutarnjih što vanjskih i prvih mj dana je pod tušem piškila 😒 lakše joj je tak bilo.. a za ovo fakat prvi put čujem, bome su danas svašta izmislili 😆
Zna li itko di u Hrv.ima za kupiti bočicu za pranje međice (iliti peri-bottle)? Nigdje ne mogu pronaci cak ni za naruciti (osim Amazon ali to ne bih), u ljekarnama nema…🤔
A koliko sam čula spas je piškiti pod tušem..jer ne peče toliko jako.. frendica je imala 17 šavova nakon poroda, što unutarnjih što vanjskih i prvih mj dana je pod tušem piškila 😒 lakše joj je tak bilo.. a za ovo fakat prvi put čujem, bome su danas svašta izmislili 😆
Na skoro svim popisima za rodilište navode tu bočicu pod obavezno🤷♀️ ja nemam pojma sto je i hoce li trebati ali voljela bih imati ako olakšava situaciju. Ima li itko iskustva s tim?
I ja isto, reko sta je sad ovo, ali ni ova verzija sa tusem nije losa 🤷🏻♀️
Ako tko zna što je to i kakvo je nek mi javi 😁
Najela sam se palačinki s nutelom i mljevenim plazma keksima (ako netko nije probao tu kombinaciju - toplo preporučam) i napila hladnog milijeka ko' da mi je zadnje 🤣 osjecam se kao buhtla
I zaboravila sam napisati da mi sutra seka dolazi i nosi ledeni vjetar tako da nije dobro 🤦♀️
Skoljka inace sam grudnjak imala 75A tezenis super push up. Terranova ista tako super push up, a h&m je morao biti 70A push up. H&M trudnicki meni preogroman iskreno cak i sada kd su narasle kao. Ne smije imati tvrde kosarice, a ovi iz mullera su meki pa se ljepse rasporede bi ja rekla. Oni sa tvrdim kosaricama stoje kruto pa ne valjaju mi. Po preporuci sam cak narucila sa wish jedan pamucni, vidila ga kod frendice, al nije jos dosao pa ne znam ti rec vlasito iskustvo.
Ovo za probavu ne mora biti samo do wc, moze biti i da si puna plinova ili da ti beba je sa kicmom naljepila se na taj dio pa pritisce. Ako te jace bole odi kod gin bolje nego da nesto nije kako treba.
Lilypie ja tbog muza skroz kuzim ni ja ne bi polovno kupila. Blokada u glavi jbg. Nadam se da ces nac jeftinije negdje. Probaj online iz njemacke znaju biti dosta jeftnija nego kod nas. Frendica je tako uzela mima ja mislim.
A ovo za pripremu stvari cure zbilja kasnije bude sve tesko. Ja sam mislila nece, jos nemam ni velik trbuh. Al vec sa 34-35tt mi je za pocistit stancic od 55 kvadrata trebalo po 3-4h, a prije bi u 45 min rijesila sve od plafona do poda. Drugo ja mislila da te robe i toga svega imam za 2-3 masine, na kraju ispalo da je bilo 9 masina 🙈. Super ako ce netko umjesto vas to raditi, ali ako morate same ili bas zelite krenite na vrijeme. Ja sam sve oprala i robicu slozila i prekrila sa tetrama u komodi, a kolica i AS umotala u jastucnicu pa u onu prozirnu foliju da se ne prasi. Peglanje je zadnjih 4 tjedna iskljucivo sjedecki i to max 2-3 masine, prije bi znala i po 10 bez problema. Tako da uzmite u obzir da cete se umarat i nece biti lakse nego samo teze cak i da je sve savrseno u redu sa trudnocom.
Sortiraj odgovore
Najstariji