Skoljka inace sam grudnjak imala 75A tezenis super push up. Terranova ista tako super push up, a h&m je morao biti 70A push up. H&M trudnicki meni preogroman iskreno cak i sada kd su narasle kao. Ne smije imati tvrde kosarice, a ovi iz mullera su meki pa se ljepse rasporede bi ja rekla. Oni sa tvrdim kosaricama stoje kruto pa ne valjaju mi. Po preporuci sam cak narucila sa wish jedan pamucni, vidila ga kod frendice, al nije jos dosao pa ne znam ti rec vlasito iskustvo.
Ovo za probavu ne mora biti samo do wc, moze biti i da si puna plinova ili da ti beba je sa kicmom naljepila se na taj dio pa pritisce. Ako te jace bole odi kod gin bolje nego da nesto nije kako treba.
Lilypie ja tbog muza skroz kuzim ni ja ne bi polovno kupila. Blokada u glavi jbg. Nadam se da ces nac jeftinije negdje. Probaj online iz njemacke znaju biti dosta jeftnija nego kod nas. Frendica je tako uzela mima ja mislim.
A ovo za pripremu stvari cure zbilja kasnije bude sve tesko. Ja sam mislila nece, jos nemam ni velik trbuh. Al vec sa 34-35tt mi je za pocistit stancic od 55 kvadrata trebalo po 3-4h, a prije bi u 45 min rijesila sve od plafona do poda. Drugo ja mislila da te robe i toga svega imam za 2-3 masine, na kraju ispalo da je bilo 9 masina 🙈. Super ako ce netko umjesto vas to raditi, ali ako morate same ili bas zelite krenite na vrijeme. Ja sam sve oprala i robicu slozila i prekrila sa tetrama u komodi, a kolica i AS umotala u jastucnicu pa u onu prozirnu foliju da se ne prasi. Peglanje je zadnjih 4 tjedna iskljucivo sjedecki i to max 2-3 masine, prije bi znala i po 10 bez problema. Tako da uzmite u obzir da cete se umarat i nece biti lakse nego samo teze cak i da je sve savrseno u redu sa trudnocom.
Nadam se da si se smirila 🤗 vrtirepka se uspavala pa pravi probleme mami 😉, ovaj moj ne prestaje dole po stidnoj kosti udarati 😅 stvarno je neugodno neki put. Znaci da se i ja usudim uzeti 80C pa sta bude 😛, bar jedan da imam za prvu ruku. Sad si me bacila u razmisljanje da sve planove pomjerim za ranije 🤔, ja se vec sad dosta brzo umorim jer neznam nista radit polako, a imam posla po kuci sto planiram ohoho dosta toga
Jahanara ja sam na +8 🙊🐖🙉
Moj plan je krenut u 2.mj sa opremanjem i većom kupovinom, tad ću bit doma, koristitm godišnji pa komplikacije i porodiljni i iščekivanje 🤗
Školjka je li prestala bol kod bubrega?
Lilypie bome su preskupa kolica.. općenito mi se šokirali koliko je sve skupo za djecu..a opet moraš kupiti..😒
.
Meni jučer dr rekao da kad želim na bolovanje nek samo dođem da mi otvori..a od 9.2. mi kreće porodiljni.. e sad, ja bih (ako će biti sve ovako ok) s 3.2. otvorila komplikacije, pa da mi se samo porodiljni nastavi..
Znači onda mi se ne računa siječanj, nego 12,11,10,9,8,7 mjesec ulazi u prosjek?? Htjela bih svakako izbjeći da mi se lipanj računa, kad sam tad radila samo dva tj zbog komplikacija otvorenih tada, drugi dio plaće mi je hzzo isplatio. Inače mi plaća sjeda prvi radni dan u mjesecu. Može li mi neka, koje imate iskustva s tim, potvrditi da li dobro računam? 😊
Ne znam iz iskustva, ali j ja bi tak računala na tvoje mjestu 🙂
Jutro!
Sagi nadam se da nas nece ginekolozi spotat🤭 bivsa ginicka je bila bas stroga zbog kg🙄 u prosloj trudnoci sam do 27-28 tt dobila 8kg i stavila me da dijetu 1700kalorija bez obzira na dobar ogtt. Nadam se da ovaj nije takav da jako gleda na kile.
Karla dobro si napisala za prosjek, ako otvoris u 2.mj komplikacije, zadnja placa koja ti se gleda je placa od 12.mj koja je isplacena u 1.mj😊
Jutro 🙂
Jahanara, pregled mi je za 2 tjedna, 24.1 pa ću vidjeti jak je moj s tim. Prošli put dok sam bila kod njega dobila sam kg ili dvije samo 🙈
Blagdani učinili svoje 🙊
Skoljka jesam dobrano nas je uplasila. A zbog svega sto smo prosli oboje pusemo na hladno. Mozak lako zakuha u ovakvim sitiacijama. Gle grudnjak sam uzela jeden onda bila, a 2 potkosulje koje ipak imaju veci "raspom" velicine cica. I sad vidim da bi mi je to trebalo biti skorz ok. Al grudnjak mozes i naknadno kupiti, posaljes nekoga samo je bitno da znas gdje saljes tu osobu. Za spremanje ja sam cekala 30tt i pocela lagano svaki tjedan nesto i mislila da sam prerano na kraju evo jos nisam bas sve porijesavala em sam spora em se umorim em me pocne sve bolit zuljat, a da ne govori da oci samo vide sto jos treba ocistiti. Muz mi je reko da cu izlizat stan do poroda, a inace nisam bas osoba opsjednuta ciscenjem sad ko da imam OKP.
Jutro!
Saginadam se da nas nece ginekolozi spotat🤭 bivsa ginicka je bila bas stroga zbog kg🙄 u prosloj trudnoci sam do 27-28 tt dobila 8kg i stavila me da dijetu 1700kalorija bez obzira na dobar ogtt. Nadam se da ovaj nije takav da jako gleda na kile.
Karla dobro si napisala za prosjek, ako otvoris u 2.mj komplikacije, zadnja placa koja ti se gleda je placa od 12.mj koja je isplacena u 1.mj😊
Ja se nadam da nece meni nista prigovoriti, jutros se vazem +8 😂😂 kostala me linolada, a jucer po strudli od jabuka i sad mislim maloj palacinke peci pa kako da se suzdrzim da ne pojedem 😂
Jutro!
Saginadam se da nas nece ginekolozi spotat🤭 bivsa ginicka je bila bas stroga zbog kg🙄 u prosloj trudnoci sam do 27-28 tt dobila 8kg i stavila me da dijetu 1700kalorija bez obzira na dobar ogtt. Nadam se da ovaj nije takav da jako gleda na kile.
Ja se nadam da nece meni nista prigovoriti, jutros se vazem +8 😂😂 kostala me linolada, a jucer po strudli od jabuka i sad mislim maloj palacinke peci pa kako da se suzdrzim da ne pojedem 😂
A joj sta si sve nabrojala, i kako da prezivim danas a da nista slatko ne pojedem. Isla sam se maloprije vagati, ista kilaza kao prosli put, neznam kako 🤔
Grizli bitno da je sve ok, i naravno da ce biti pa doagurali ste do samog cilja. Ja se jos uvijek uhvatim da razmisljam kako nevjerujem da sam trudna, 12 god sam cekala, pa mi sad nestvarno 🤰🏻
Jutro svima! Kako ste danas?
Ja se mooram pohvaliti da mi se žgaravica smanjila na minimum, ne moram spavati i polu sjedećem položaju niti ništa..znači ne jedem ništa 4h prije spavanja, samo vodu pijem.. zadnjih dva dana nisam ništa od hrane stavila u usta iza 18h i odlično! Nema kiseline, nema pečenja u želudcu! 💪
Jahanara hvala na odgovoru 🤗 sad samo treba izdržati ovih tri tjedna na poslu..već me svi zezaju da ću ići direktno na porod s posla ili da ću se u firmi poroditi..nisu naučeni vidjet trudnicu jer sve odu na komplikacije čim saznaju za trudnoću 😆
Školjka i ja planiram čim otvorim bolovanje krenut s detaljnim čišćenjem stana i onda sređivanje sobe za bebu i pranje robice..vjerujem da će mi trebat sigurno nekih mjesec dana za sve to..
Hejj pozdrav uglavnom da se ne vracam na poruke gore tko trazi kolica za blizance sad sam nesto gledala po netu imaju neka nova Baby monsters se zovu jako lijepo izgledaju cijena im je oko 8000 kn plus autosjedalice tako da oko 10000 se moze sve skupa, ja sam gledala neka laganija pa mi to izbacilo😀pa eto tko trazi neka pogleda ima bas u raznim bojmama
Sortiraj odgovore
Najstariji