Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    11. Siječanj 2020. 20:54

Postoji i opcija polovnih , ima po njuskalu za 6000 kn , a naravno ne moras uzet ta , nisu jedina za twinse 🙈 ja sam ta predlozila jer imam iskustva s njima 🤩 mozda ima tu na forumu tema o kolicima za twinse ♥️💙 

Boa35
    11. Siječanj 2020. 20:54

Školjka je li prestala bol kod bubrega? 
    Lilypie bome su preskupa kolica.. općenito mi se šokirali koliko je sve skupo za djecu..a opet moraš kupiti..😒
    .
    Meni jučer dr rekao da kad želim na bolovanje nek samo dođem da mi otvori..a od 9.2. mi kreće porodiljni.. e sad, ja bih (ako će biti sve ovako ok) s 3.2. otvorila komplikacije, pa da mi se samo porodiljni nastavi.. 
    Znači onda mi se ne računa siječanj, nego 12,11,10,9,8,7 mjesec ulazi u prosjek?? Htjela bih svakako izbjeći da mi se lipanj računa, kad sam tad radila samo dva tj zbog komplikacija otvorenih tada, drugi dio plaće mi je hzzo isplatio. Inače mi plaća sjeda prvi radni dan u mjesecu. Može li mi neka, koje imate iskustva s tim, potvrditi da li dobro računam? 😊

skoljka
    11. Siječanj 2020. 20:55

https://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/bugaboo-donkey-kolica-blizance-oglas-30420901
    I sta im fali 🤷🏻‍♀️, nego ti muza pritisni 😅, jos dobijes i as

brankica09
    11. Siječanj 2020. 20:57

skoljka

https://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/bugaboo-donkey-kolica-blizance-oglas-30420901

E ta sam i ja nasla 🙈

skoljka
    11. Siječanj 2020. 20:58

Ma nije, svako malo probode, taman zaboravim na  to pa me zasarafi, cak sam bila na wc, znaci da nije do probave. 

Fever
    11. Siječanj 2020. 20:58

Skoljka slazem se, ja sam svoja uzela prek njuskala, u trg 8000, ja platila 2000 i jos dobila zimsku vrecu, kisobran, ono za kisu i adaptere za AS. Kao nova su jer se to dijete nije voljelo voziti pa su koristena 8 mj ( kosara 5 i sportsko 3 mj). Oni kupili kisobran kolica to im je dijete prihvatilo a ja dobila ova ko nova!
    Autosjedalicu sam jedino novu uzela isto joolz za 1360 na popustu.

It’s a baby boy💙

skoljka
    11. Siječanj 2020. 21:01

brankica09

skoljka

E ta sam i ja nasla 🙈

Cini mi se da su jedina, al meni su fora ta kolica zato sto ih u nekom trenutku mozes pretvoriti i da su za jedno dijete. Neznam ja ih imam ( za jedno) istvarno su super, laganaaaa, okretna, sve se moze poskidati sa njih i prati, lako se aklapaju, veliki kotaci sto je najbitnije, ( ko da ih reklamiram 🙈) 

Lilypie
    11. Siječanj 2020. 21:03

Joj vise me glava boli od tih kolica! Sad sam opet pričala s mužem. Kaže da je danas u baby centru u west gate vidio crna za 10.600 kn pa će ovih dana opet tamo i probat iskombinirat da to sve ne predje 14.000 kn. 
    Muka mi je vise od kolica. Sva druga ne gledaju u istom smjeru, kotačići su kao na igračkama, preširoka i bla bla. 
    Samo da mi ih se riješiti, svi volju sam izgubila za njima.
    Neće čovjek polovne i gotovo. Mislim, još nije gotovo 😂
    Vidjet ćemo ovih dana.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    11. Siječanj 2020. 21:07

Lilypie

Joj vise me glava boli od tih kolica! Sad sam opet pričala s mužem. Kaže da je danas u baby centru u west gate vidio crna za 10.600 kn pa će ovih dana opet tamo i probat iskombinirat da to sve ne predje 14.000 kn.
    Muka mi je vise od kolica. Sva druga ne gledaju u istom smjeru, kotačići su kao na igračkama, preširoka i bla bla.
    Vidjet ćemo ovih dana.

Sad smo se i ja i muz smijali na ovo nece covjek polovna i gotovo 😂😂😂😂, ima covjel svoj stav i neda se 👍🏻. A koja je nasao za 10600?

Lilypie
    11. Siječanj 2020. 21:11

skoljka

Lilypie

Vidjet ćemo ovih dana.

Sad smo se i ja i muz smijali na ovo nece covjek polovna i gotovo 😂😂😂😂, ima covjel svoj stav i neda se 👍🏻. A koja je nasao za 10600?

Bori se 😂
    A kaže vidio je crna... 10.600 kn cca ali on je vidio da kolica nemaju jaje i to mu je bilo dovoljno da odustane. I sad sam ja gledala da tamo imaju neke maxi cosi as na akciji za 1.200 kn po komadu pa bi možda uspjeli se ukalkulirati u tu cijenu.
    Naravno, pod uvjetom da je on dobro očitao cijenu.
    Otići će opet sljedeći tjedan pa će vidjet.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.