Eee Školjka takve sam ja uzela za prvi porod! Dva komada isto u Bosni na placu i mogu reci da su čist okej! Sad me čekaju i za ovaj porod 😀
Ne znam cure, ali meni je tih par dana nakon poroda u bolnici trebala kamara tih pidžami. Ili sto je bilo ljeto, ili nemam pojma. Ja sam ih mijenjala po dvije dnevno, ponesla sam tri komada pa mi je muž nosio kući, prao i onda nosio nazad. Tak ću i ovaj put. Imam te dvije sa placa i kupila sam dvije sad u Lidlu, izgledaju kao dugačka košulja do koljena. Bile su na hrpi gdje je sniženje tak da mislim da su od prošle godine ponuda.
Skoljka bas mi se svida spavacica 👌 da sam blize i ja bi kupila ovak sipak 😅 niko mi ne vjeruje da sam samo 4 i pol kile dobila 🙈
Grizli hvala za info za sitnice sto mozemo besplatno naruciti, meni to sve super pa se moze isprobati sto bebi najbolje odgovara
monalisa veliki trbuščić već 😊
Karla meni su iz dm-a isto bile dobre blazinice babylove, ma ja isto planiram da bih kroz koji tjedan dva sve to kupila pa imam spremno da ne sabirem poslije
Jahanara tako ja kao samo pamtim sto mi sve treba, ali ako nepocmem pisati pola cu ja toga zaboraviti 😂
skoljka pa super je spavaćica sa ogrtačem to mi se cini najzgodnije jer je kratki rukav, a za prosetat hodnikom imas ogrtac
Joj i mene ove sa zimskih trzaju, cak sam pocela razmisljati da cu roditi u drugom mjesecu 🙈😅
Pa ja sto god kupim samo slazem u ladice i ormar za bebu, jos nista nisam pocela prati, imam neki plan da sa svim generalnim ciscenjem kuce krenem pocetkom drugog mjeseca, tad cu biti 35tt i poslije toga pranje kolica i sve opreme za bebu i zadnju robicu, neznam jel to prekasno 🙈😕, za kucu ce mi trebati dobrih tjedan dana da sve rasporedim po danima i polako.
Geizli koji broj inace nosis, 75 ili 80? U h&m su meni svi ko padobranska krila, to kad budem imala silikone mogu gledati 😂😂 Vidis ovo sto kazes za probavu mozda je i do toga, danas nisam bila na wc 🙊, ali probadalo je i jutros na prazan zeludac, al ovaj moj akrobat izvodi vratolomije ne bi me cudilo da on nesto cacka unutra 😂 Nemam problema sa mokrenjem, osim sto me on lupa i dole uz samu kost kao da svira bubnjeve 😬
Cure koje ste mi pisale za ova Bugaboo donkey kolica.
Ja sam ih pronašla na netu i ništa mi nije jasno. Cijene se kreću od 8.000 kn i nešto pa do 13.000 a nigdje ne piše jesu li ova skuplja varijanta 3u 1 ili kako? Apsolutno ništa o dodatnoj opremi ne piše a cijene su različite.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie ako ti ne smeta, vidjela sam na njuskalu par oglasa za bugaboo donkey kada sam sebi trazila kolica.
Isplati se :-)
It’s a baby boy💙
Lilypie ako ti ne smeta, vidjela sam na njuskalu par oglasa za bugaboo donkey kada sam sebi trazila kolica.
Isplati se :-)
Meni ne ali muž neće rabljena. A sad da me ubiješ meni nije jasan raspon tih cijena a opis proizvoda isti 🤷🏻♀️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure koje ste mi pisale za ova Bugaboo donkey kolica.
Ja sam ih pronašla na netu i ništa mi nije jasno. Cijene se kreću od 8.000 kn i nešto pa do 13.000 a nigdje ne piše jesu li ova skuplja varijanta 3u 1 ili kako? Apsolutno ništa o dodatnoj opremi ne piše a cijene su različite.
Ajd stavi stranicu na kojoj si gledala
skoljka - opasno ste pri vrhu jedna i druga. Nosite listu! Prve ćete javljati dojmove, taman stignem pokupiti vaše mudrosti do početka 4. mjeseca.
Ja nemam pojma kako ću sve pripremiti za bebu kad mi je stalno muka, a u kasnijim tjednima je općenito sve teže. Morat ću angažirati mamu i sestru za pranje i peglanje robice, ionako se stalno nude. Polako ću krenuti s pripremama kad odem na porodiljni. Ujutro mi je uvijek bolje i energija je postojana.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja cu tamo u 32-33tt sve prati i peglati i prirediti torbu, strah me da necu imati dovoljno vremena, ako urani, a i inace sam takva da mi sve mora bit po spagi i kako zamislim... postanem nervozna ako nije sve po planu, volim si dan isplanirati, sve znati unaprijed, nije dobro-znam, al nemrem si pomoc🙈🙈
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji