Monalisa krasna busa🥰🥰 samo neka nase bebe rastu. Cestitam na pola trudnoce!
.
Spotale ste me za recept, haha pa morala sam da se samo ja ne debljam. I sinoc sam ih radila. Vagala se jutros +6 sam🙈
.
Ajme cijelo jutro me probada, cim stojim malo duze na nogama. Malo radim po kuci pa moram legnuti dok ne prodje. Bas kao sto si Skoljka napisala, imam osjecaj da ce sve ispasti van.
.
Karla prekrasna oprema! Sve mi se svidja👍
Drage žene! Nije me bilo neko vrijeme, ali sada bi vam se opet pridružila ako me primate.
Zadnje sam se javljala prije nego sam išla privatno na anomaly scan i tamo je bilo sve okej samo mi se prognozira opet manjak plodne vode jer je i sad blizu donje granice - al otom potom. Upalio mi je i 4D i slikao nam prekrasne slike. Drugu kontrolu sam imala prije par dana i za sada je sve okej, i dobila sam uputnicu za ogtt test.
Drago mi je da vam bebice dobro napreduju i bude mi baš milo kad pročitam dobre vijesti.
Što se tiče grudnjaka za dojenje, mogu vam reci da sam kupila dva ali sam ih slabo koristila, uglavnom sam bila u potkošuljama za dojenje ili običnim sportskim topicima jer mi je bolje držao blazinice
Drage žene! Nije me bilo neko vrijeme, ali sada bi vam se opet pridružila ako me primate.
Zadnje sam se javljala prije nego sam išla privatno na anomaly scan i tamo je bilo sve okej samo mi se prognozira opet manjak plodne vode jer je i sad blizu donje granice - al otom potom. Upalio mi je i 4D i slikao nam prekrasne slike. Drugu kontrolu sam imala prije par dana i za sada je sve okej, i dobila sam uputnicu za ogtt test.
Drago mi je da vam bebice dobro napreduju i bude mi baš milo kad pročitam dobre vijesti.
Što se tiče grudnjaka za dojenje, mogu vam reci da sam kupila dva ali sam ih slabo koristila, uglavnom sam bila u potkošuljama za dojenje ili običnim sportskim topicima jer mi je bolje držao blazinice
Draga, dobro nam došla nazad 💜
Jel moraš mirovati ili nešto zbog manjka plodne vode?
Bitno da je s bebicom sve u redu, već ste daleko i vi stigli 🥰 ja sam kupila jedan grudnjak i ne mislim više..iovako po doma ne nosim uopće grudnjake, a za van će mi poslužiti i taj.. koje su vam se blazinice pokazale najboljima? Vidjela sam da ima i u dm-u jeftinih..
Lista trudnica s terminima:LaLuna – 23.2.ribi1234 – 3.3.
Maya20 – 5.3.
Katarina1990 - 9.3.Mom2911 – 9.3.Lilypie – 10.3.
mjuza7 – 11.3.Sheena – 12.3.
Skoljka - 13.3.
Razorstar – 14.3.MeddLeo407 - 16.3.
Zinnia – 17.3.
MiniMe01 – 17.3.
mamasita05 – 18.3.
Tina1803 – 18.3.
Ellae – 22.3.Martyns – 23.3.Karla89 - 25.3.
Mellorine – 27.3.
Luce55 – 28.3.
Vanush – 28.3.
Kiki156 – 2.4.Nicolo204 – 2.4.stefanii0402 – 4.4.Luca87 – 4.4.
Vaki - 6.4.
Poppy – 8.4.Minnie255 – 8.4.dubek89 – 9.4.Frau_Mund6 – 11.4.
ananika_92 – 13.4.Maja3 – 15.4.MickeyMouse – 15.4.
aria12 – 18.4.Enigmaticnaa – 23.4.Newmum – 23.4.
Smiley – 23.4.
Sanja89 – 24.4.
Lady33 – 25.4.
Mommy – 27.4.
Popi30 – 29.4.
Ejlejtija – 4. mjesecLina674 – 4. mjesecluli2911 – 4. mjesecančica – 29.4.TatjanaB – 29.4.Marinchy281 – 29.4.mimmyx – 29.4. -
momtobe – 30.4.bejb1 – 2.5.
Tea34 – 3.5.
neverland – 5.5.
Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5.maybaby – 7.5.
Fever – 8.5.
happyivy – 8.5.MaSen – 10.5.MY_life<3 – 14.5.TeeaS – 15.5. -
Molekula – 17.5.malina08 – 18.5.
sagi – 21.5.
Jahanara – 21.5.
Našamrvaprva – 22.5.emama260212 – 23.5.jojo2502 – 25.5.monalisa – 31.5.
Corinne – 5. mj.
MojeSve – 1.6.marti07sirenita -
Elenicaa20 -
Mart1987malagaravabrankica09 -
Ellae –
soeka22 –
Majuska -
Pregledi:Jahanara – 15.1.maybaby – 15.1.happyivy – 16.1.skoljka – 16.1.bejb1 – 23.1.Sanja89 – 30.1.malina08 – 10.2.Karla89 – 14.2.
Preslatko 🥰, mi prijavljujemo curku isto 🤪...
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Karla koristila sam Babylove i bila sam zadovoljna, i sad ih planiram.
Trebala bi poceti pisati sto sve trebam kupiti, sve kao pamtim, mos si mislit😂
Karla nemam nalog da mirujem, a ne može se tu ništa specijalno ni napraviti - tako mi je rekao. Pratiti stanje, biti hidrirana i eventualno ići ranije na porod jer teško da će se nešto pokrenuti samo kad nema dovoljno vode. Kaže da obzirom mi je tako bilo i prvi put da jednostavno moj organizam ne stvara dovoljno. Al dobro, najbitnije da je sve okej s bebom.
I usput na zadnjem pregledu je beba na zadak. Ima se još vremena okrenuti, al malo me štrecnulo.
Blazinice sam koristila iz Mullera i dm-a i bile su mi dobre.
Geizli bome si se dobro priblizila sluzbenom terminu 🙊👍🏻, na tvojoj temi sam procitala da i ti imas male grudi, gdje si ti kupila grudnjak, i jos nesto sta ste rekle da je kad se osjeti bol u bubregu, jel to samo od udaraca ili?
Vaki 😬 lilypie pa ja na listi termina🙊, ove ostale prije mene se ne javljaju, ova lista sa pregledima mi je draza 😉
Monalisa cestitam na prvoj polovici trudnoce, da se sve nastavi uredno, a buso je bas pravi, bome curka napreduje👍🏻
MickeyMouse dobro dosla nazad, super da si se vratila. Bemu misa uvijek nesto zeza, moras mnogo vise tekucine unositi jel tako, jel moras i mirovati?
Jahanara jesi ti ili Fever pisale o Bosi i placu. Ja bila danas u Kladusi, reko bas da pitam za te setove spavacica i ogrtac, veli zenska ima, 10€, nisam mogla vjerovat da je tak jeftino, jos 100%pamuk, inace nosim S, al ova nije imala pa reko nema veze moze i M, ustvari bi se zeznula da je bio S, tak da znate uzmite si za broj vecu. Evo slike, nisu najljepse na svijetu al posluzit ce, nema bas izbora boja i dezena, al materijal je dobar. Nisam imala namjeru kupovati vise nista za sebe al veli muz daj neces valjda ostaviti a tak jeftina nikad neznas mozda ti bas zatreba jos jedna 😅
Skoljka bas takve sam vidjela, i to u Kladusi. Odlicno, nisu skupe. I ja cu sebi takvu uzeti jednu. Najvise zbog ogrtaca.
Geizlibome si se dobro priblizila sluzbenom terminu 🙊👍🏻, na tvojoj temi sam procitala da i ti imas male grudi, gdje si ti kupila grudnjak, i jos nesto sta ste rekle da je kad se osjeti bol u bubregu, jel to samo od udaraca ili?
Vaki 😬lilypie pa ja na listi termina🙊, ove ostale prije mene se ne javljaju, ova lista sa pregledima mi je draza 😉
Monalisa cestitam na prvoj polovici trudnoce, da se sve nastavi uredno, a buso je bas pravi, bome curka napreduje👍🏻
MickeyMouse dobro dosla nazad, super da si se vratila. Bemu misa uvijek nesto zeza, moras mnogo vise tekucine unositi jel tako, jel moras i mirovati?
Jahanara jesi ti ili Fever pisale o Bosi i placu. Ja bila danas u Kladusi, reko bas da pitam za te setove spavacica i ogrtac, veli zenska ima, 10€, nisam mogla vjerovat da je tak jeftino, jos 100%pamuk, inace nosim S, al ova nije imala pa reko nema veze moze i M, ustvari bi se zeznula da je bio S, tak da znate uzmite si za broj vecu. Evo slike, nisu najljepse na svijetu al posluzit ce, nema bas izbora boja i dezena, al materijal je dobar. Nisam imala namjeru kupovati vise nista za sebe al veli muz daj neces valjda ostaviti a tak jeftina nikad neznas mozda ti bas zatreba jos jedna 😅
Odlično za spavaćicu! Lijepa je!
Ja danas baš peglala ove što sam kupila u primarku..čine mi se isto ok, poslužit će svrsi tih par dana u bolnici..
Imam spavaćicu 1 dugih rukava, 3 kratkih i jednu pidžamu kratkih s gumbićima pa ću uz to uzet tajice..mislim da mi je to dovoljno za bolnicu..
Ne znam dobije li se u vinogradskoj za porod njihova ili imamo svoju, zna li tko?
Mene su prepale cure s zimskih, jer većina beba je uranila..pa ću i ja počet lagano kroz ovih mjesec dana sve kupit i pripremit torbu za bolnicu, da sam do 35tj spremna i u miru čekam..
Skoljka grudnjak 1 sam kupila u mulleru, a 1 u lidlu. Najmanji sto su imali 80C. Izgledaju ogromno inace al kad ga stavim to uopce nije tako veliko kao sto izgleda. Malo je slobodnog prostora oko bradavica, al meni recimo cice nisu bas puno narasle bila 1, sad je 2, a ipak nakon poroda vjerojatno hoće jos + jastucic za dojenje treba mjesta. Oni ne smiju stiskat nikako moraju biti jako udobni da neprtiscu bradavice. H&m su bi recimo bili puuuno veći, a cak kod nas nisam ni nasla manje od 85 D cini mi se. Isto je i sa yamamay. Potkosulje h&m uzela M velicinu.
Za bol oko bubrega, a moze ti biti svasta, al vecinom mene recimo je znalo probadat i konasntno boli sa desne strane kao bubreg kad je bilo pitanje probave i napuhana od hrane. Ako nema problema sa mokrenjem, peckanje, bol kad se mokri isl., onda je do probave ili beba nesto stisce. S time da ako je beba kad se legne promjeni polozaj da se beba pomakne s tog dijela onda popusta, dok kod probave popusta tek kad se riješi problem probave. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji