drage mame isla sam prije dva dana na prvi pregled u bolnicu,tj na anomaly scan i potpuno sam zaboravila kako to izgleda u bolnici,s obzirom da sam zadnji put rodila prije skoro devet godina a predzadnji skoro prije 11.Nisam ni znala dokud se treba skinuti 😂.Uglavnom mi smo napredniji za tjedan dana i imamo sad 400 g.Koliko su vase bebe bile teske u 21 tjednu? Ja sam prva dva puta rodila vece bebe a ne mogu naci u njihovim trudnickim knjizicama bas gramazu..I da btw okruzeni smo curama.Moj sadasnji muz ima dvije curice iz proslog braka i ja imam dvije curice.I sad cekamo curicu 🤗
Lilypie ma bravo za muza 👍🏻👍🏻🥳🥳, i sta je shopingirao, jel izludio ili je bio sav zbunjen u kupovini. Onda i mi moramo ovdje slaviti 😃 Tina pa bravo i za tvog muza 😅👍🏻 jesi li zadovoljna? Ej pa meni nije pritisak na piskanje, nego bas pritisak u donjem djelu trbuha ko da ce ispast svaki cas 🙈, bas mi je bilo super dva tjedna kako je bio poprijeko, odmorila se bez ikalvih probadanja, tezine, ziganja.. Happy onda si se dobro drzala 👍🏻kak je proslo kod hematologa, hoces ti morati na carski ili ces moci prirpdno? Tea mislim da je moj sa 22tt imao oko 300gr.
E sad ja imam pitanje 🙈😂
Kako ja imam jako male grudi 😕75A/B ovisi od modela i obavezno mora biti pushup, od pocetka teudnoce do danas nisu se pomjerile sa mjesta 🙈. Kako da ja kupim grudnjak za dojenje kad svi pocinju od 85C 👀? Svi mi od pocetka govore narast ce ti grudi, ma vidjet ces kolike ce biti. Jel moguce da narastu bas na tom kraju ili nakon poroda?
skoljka koliko si trudna? Ja sam isti broj grudi i meni su grudi pocele rasti tek u drugom tromesjecju tj od 17 tjedna sam vec na 80 b
Karla ma super za dobar pregled, bitno da napreduje, vidjet ces kako je super taj 3D/4D. Jel ti imas stalno pritisak na mjehur s obzirom da je glavom dole? Ma jutros nisam lezala kad se to desilo, nego vec bila aktivna dobrih sat vremena i sjela sa popijem caj, pocela pisati post, i samo me smantralo a tlak mi je uvijek tak oko 110/65 i ok sam, jedino kad sam na pregledu u bolnici bude 120/70 😂, i onda svi komentiraju jaaooo kako imas divan tlak 🙈.
Bila sam već na 3d-4d u 21.tjednu al se curka skrivala 🤪
Da, takav je i moj tlak, to mi je zapravo normalan tlak.. možda da malo usporiš, nemoj se forsirati previše!
Uf jeste se raspisale, ja kako sa moba uvijek pisem tako uvijek skoro samo zadnju stranicu komentiram jer ne popamtim kome sto treba komentirati 🙈
Sviđaju mi se spavaćice koje ste stavljale bas se cine prakticne, ja jos nisam odlucila kao ima vremena. I presladak mi je kompletic na oblake 😍
Teea moja je curka sa 22+6 imala 540g, nadam se samo da nedobivas komentare tipa opet cura, ja bih naravno htjela i decka ali mi je bas drago da ce starija dobiti seku 😊
skoljka ja sam isto 75A/B, ali meni su vec dosta narasle( kad bi bar ostale takve 😂 ) ali mislim da ti i pred kraj mogu poceti rasti a pogotovo kad mlijeko pocne nadolaziti. Ma po meni ni netrebaju skoro ti grudnjaci, a potkosulje si kupila koliko sam skuzila. Ja sam s prvom vecinom bila u obicnoj potkosulji i kratkoj majici kad smo kod kuce. Lako ih kupiš naknadno ako bude potrebe ☺
Moram i muzeve iskomentirati svaka im cast i bas su pravi, meni je moj bio isto ogromna podrska u prvoj trudnoci i stvarno to cijenim 😀
E sad ja imam pitanje 🙈😂
Kako ja imam jako male grudi 😕75A/B ovisi od modela i obavezno mora biti pushup, od pocetka teudnoce do danas nisu se pomjerile sa mjesta 🙈. Kako da ja kupim grudnjak za dojenje kad svi pocinju od 85C 👀? Svi mi od pocetka govore narast ce ti grudi, ma vidjet ces kolike ce biti. Jel moguce da narastu bas na tom kraju ili nakon poroda?
Moje su i dalje na B košaricama.. grudnjak za dojenje sam uzela jedan C u lidlu..isto mi svi govorili da će narasti, a meni i dalje iste..vidjet ćemo kak budu kad mlijeko krene..
.
Svaka čast muževima i shopingiranju!! 💪
Mellorine naravno da dobivam komentare a opet cura😂sljedeci ce biti decko 😂.a meni je bitno da je sve u redu i da je beba zdrava
Bio je sad u posjeti, mokar sav 😂😂😂
Išao je zapaliti da se malo smiri. Šoping je prošao tako da me je u jednom momentu zvao da mi kaže da i C&A nema to za bebe sto ja hoću. Ej, u C&A da nema zimskih kapica, toplih kombinezona i sl. 🤦🏻♀️😂😂😂
Ali uspio je... za danas je obavio sve sto je trebao tako da nemam sto reci ❤️
Kupio je vreće za spavanje, zimske kapice, tople kombinezone i dva odijelca.
Da, i meni spavaćice za dojenje i japanke. Kompletirao mi je torbu za rodilište sa svime sto treba. Ma dobar je, neću ga kuditi 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
E sad ja imam pitanje 🙈😂
Moje su i dalje na B košaricama.. grudnjak za dojenje sam uzela jedan C u lidlu..isto mi svi govorili da će narasti, a meni i dalje iste..vidjet ćemo kak budu kad mlijeko krene..
.
Svaka čast muževima i shopingiranju!! 💪
Vidjela sam da Lidl sledeci tjedan ima grudnjake, da mozda i ja uzmem taj C kosarice, jeftin je pa ako fulam nece mi biti zao.
Tea 31tt, imas dole u lilypie potpisima kod skoro svake cure broj tt. Pa bome su tvoje dobro napredovale 🙊😂
Melorine ma moram imati grudnjak, ne zivimo sami, pa mi je neugorno po kuci paradirati bez grudnjaka. Mada su ove potkosulje dobre imaju potporu za grudi pa bi mogle cuvati blazinice, al opet ce mi biti neugodno, znam sebe 🙈 imala bi osjecaj da mi svi sve vide.
Sortiraj odgovore
Najstariji