Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happyivy
    02. Siječanj 2020. 10:48

E curke jel koja primjetila sa joj se u bradavicama nakupi bjelo i to je zgrudano? Mene malo zbunjuje jel moguce da je vec mlijeko krenulo a ja sam na bromergonu pola tablete i u 21tt

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Boa35
    02. Siječanj 2020. 11:05

happyivy

E curke jel koja primjetila sa joj se u bradavicama nakupi bjelo i to je zgrudano? Mene malo zbunjuje jel moguce da je vec mlijeko krenulo a ja sam na bromergonu pola tablete i u 21tt

Ja sam imala problema s povišenim prolaktinom i uvijek mi bude to bijelo..neko vrijeme je bilo ok, sad se opet počelo javljati..al nisam primjetila da mi baš curka iz sisa, nego samo to bijelo bude na vrhovima bradavica. 
    Meni su ukinuli tablete kad sam ušla u 4.mjesec..tamo negdje iza 16tj.. nije ti nitko rekao da ih prestaneš piti? 
    Ja sam dostinex pila, jer sam alergijsku reakciju dobila na bromergon.. 

Jahanara
    02. Siječanj 2020. 11:17

happyivy

Meni se vec par tjedana skuplja to bijelo, cak i zuckasto bi rekla. Prodjem nakon tusiranja sa rucnikom pa koliko spadne. Boli me ako duze trljam.

• meddleO407
    02. Siječanj 2020. 11:41

Možda vam je to kolostrum koji se posušio, meni već mjesecima kapa i onda kad se posuši bude tako "zgrudano", bijelkasto žućkasto. 

• monalisa
    02. Siječanj 2020. 12:31

Ja sam 19tt pa isto znam primjetiti sasuseno na bradavicama, nekima to pocne prije nekima kasnije
    Htjela bi vas pitati jel imate vi one jastuke banana ili one velike kao slovo U, primjetila sam da mi pase kad si naguram poplun iza leda ili ispred sebe da bolje spavam, sa prvom nisam koristila, a sad bi si kupila, moze iskustva?

02. Siječanj 2020. 12:44

Meni majka uvijek kaze da imam tako lijepe noge jer me povijala, haha :D a inace koliko kuzim, dobro je bebu povit da spava u miru po noci, ne lupi se slucajno pa se i ne probudi

sagi
    02. Siječanj 2020. 12:53

Kad sam bila na onoj radionici, onda je žena iz udruge Najsretniji beba pričala o tom zamatanju. Kao beba se osjeća sigurnije, ko u trbuhu. Zato kao bebe ne plaču dok su tak u otane u bolnici, a onda ih mi dovede o doma i sve im je novo i ne osjećaju se zaštićeno.
    Iako sam ja i dalje skeptična 😒

Vaki
    02. Siječanj 2020. 13:31

Jahanara

Vaki jel tvoj mali hoce spavati i sam? Tj bez tebe?

Moja ako spava u svojoj sobi se obavezno probudi u neko doba noci i dodje k nama. A u zadnje vrijeme cijelu noc spava s nama, bila je bolesna prije Bozica i kad je bolesna onda ju stavim odmah s nama, lakse mi je pratit temp i sve kad je uz mene. Al nakon tog imamo problem sa vracanjem u njenu sobu. Bude sva zalosna sto ja nisam kraj nje i onda se i ja razalostim pa je pustim.

Odem tek kad zaspi, takav nam je dogovor. Onda odem u drugu sobu pa me ujutro zove kad se probudi. Onda odspava još malo. No, zadnje vrijeme zaspim valjda prije njega pa je sav sretan kad se probudi i vidi da sam kraj njega. Ja sam ti isto naivna pa kad napravi žalosnu facu ne idem nikud. Mužić je stroži pa se onda ljuti na oboje. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    02. Siječanj 2020. 13:34

A, taj kolostrum vam imam i ja već duže vrijeme. Sve mi na grudnjacima zna ostaviti tragove. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, sve je bilo o. k.! Kod tuširanja malo grublje protrljam i to je to. 👌

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    02. Siječanj 2020. 13:39

Karla sogorica mi radi u Medikolu, oni su bas dobavljac za hr za Omron, veli da je najbolji onaj sto je samo inhalator, sto je meni za Bozic poklonila, neznam jesam li sliku stavila, taj sto ima dodatni aspirator da je to slabo, da je najbolje uzeti onaj na usisivac ili onaj sto mu sama izvlacis, neznam kak se zove. A najslabiji je onaj djeciji inhalator, da je to bacanje novca. 
    Happy ja ti imam u 9:30 pregled 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.