Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    01. Siječanj 2020. 11:08

Sretna vam svima Nova!!!
    Spominje mi se od početka inducirani, čak i carski rez, ali više zbog ivf-a, jer me doktorica ne želi puštat iza termina, nego zbog fragmina. Rekla mi je da ću rodit prirodno samo ako joj dođem prije termina otvorena 5 prstiju

Vaki
    01. Siječanj 2020. 11:12

Luca87

Sretna vam svima Nova!!!
    Spominje mi se od početka inducirani, čak i carski rez, ali više zbog ivf-a, jer me doktorica ne želi puštat iza termina, nego zbog fragmina. Rekla mi je da ću rodit prirodno samo ako joj dođem prije termina otvorena 5 prstiju

Ajme! Pa ja sam rodila prirodno, isto IVF. I sad namjeravam tako roditi. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    01. Siječanj 2020. 11:19

O induciranom ili carskom uopće ne želim razmišljati iako nisam imala porod iz snova. Ženice koje su bile sa mnom u sobi, obje rodile carskim, nisu mogle dići bebe iz kolica. Ja sam im dodavala bebice i sve što im je trebalo. Sve su bile u bolovima, a ja sam isti dan šetkarala sobom. Jedino mi se vrtjelo u glavi i to je bilo to.
    Zar nema drugog mišljenja u tvom slučaju?

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    01. Siječanj 2020. 11:56

Cure sretna nova!
    Mi smo isto bili sa par frnendova u kucnoj atmosferi!
    🤰🏼✨

It’s a baby boy💙

skoljka
    01. Siječanj 2020. 12:30

Karla evo palo je prvo isprobavanje 👍🏻ja sam isto htjela kombiniranu, al mm nije za tu varijantu, radije odvojeno 😕
    Vaki e bome brkas, neverland se do nedavno javljala, cini mi se da je ona iz Os ili okolice tak nesto
    Luca pa ima nas ovdje dosla sa ivf, jos nitko nije rekao da mu predlazu inducirani ili caraki zbog toga. Cekaj jel ti to predlaze tvoja mpo ili socijalni dr, ako je socijalni onda se posavjetuj u bolnici gdje ces se poradjati, mislim da ako nemas nikakvih poteskoca tipa sa posteljicom ili naopako okrenutom bebom da ne bi trebalo, neznam 🤷🏻‍♀️ Meni vodi trudnocu moja mpo i ona je za prirodni porod prije svega. 

Grizli
    01. Siječanj 2020. 13:07

Cure sretna vam 2020. Svima nek vam ovo bude najljepsa godina i da do kraja trudnoca bude sto manje stresa vam. 
    Luca87 samo bih se nadovezala na tvoj post. Pretpostavljam da ti ipak infucirani ili CR nqvode kao opciju zbog fragmina. Ja dok sam ga uzimala bilo je govora o tome i da ce o porodu odluciti u trudnickoj izmedju 36-38tt jer zadnju dozu fragmina moras uzet 24h prije poroda i nakon njega u tocno odredjeno vrijeme a to kod prirodnog ne mozes osim ako si jako vec otvorena onda moraju pustit prirodno. Međutim kako su mi u 26tt ukinuli fragmin vise nitko poslije mi nije spominjao za sad barem inducirani ni CR, iako sam ivf. Koliko sam cula u BIH je ivf indikacija za CR, kod nas u HR nije ako nema drugih tegoba koje bi to zahtjevale. Kako god nemoj sad o tome razmisljati, u trudnickoj ce odluciti o onome sto je najbolje za tebe i bebu. Sretno! 

happyivy
    01. Siječanj 2020. 13:54

skoljka

Cure koje imate namjeru droditi na sv. Duhu danas sam cula na vijestima da su otvorili potpuno novo uredjenu radjaonu 🤩🥳

Precoool 🥰👏👏👏hvala na info

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

happyivy
    01. Siječanj 2020. 13:55

Sretna Nova 2020, nama bude svakako svima uzbudljiva 🥰💖

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Boa35
    01. Siječanj 2020. 14:08

Luca87

Sretna vam svima Nova!!!

Ja sam isto IVF trudnica i nitko mi nikad nije spominjao inducirani ili carski.. možda ti to rekli zbog fragmina? 

• meddleO407
    01. Siječanj 2020. 14:39

Sretna nova godina cure! Mi smo dočekali onako kako najviše volim- u krevetu Dragi je gledao tv, ja po običaju zaspala i probudila se par minuta do ponoći, taman da si čestitamo i nazad  Ja i inače ne volim nikuda ići, a kamoli ovakva trudna, tako da je meni bilo super.
    Vidim pričate o porodu, ja sam imala carski zbog uske zdjelice i to me čeka ponovno. Baš se bojim jer se sjećam svega i znam da ovaj put može biti samo još gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.