Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    01. Siječanj 2020. 21:36

meddleO407

Karla, i ja se mučim sa žgaravicom. Doslovno svaki dan ju imam, čim nešto pojedem kreće. Sve sam isprobala, nekad pomogne malo mlijeka, ali Reflustat mi jedini riješi problem. Ne volim koješta trpati u sebe, ali stvarno nekad nemam izbora. Često i samo trpim, pokušavam ga ne pit više od jednom dnevno iako možeš više puta.

Meni preko dana nije ništa, krene kad legnem navečer.. onda kiselina i žgaravica užasna.. baš sam danas mužu rekla da ću vidjet još koji dan, pa ako se to ne smiri ići ću u ljekarnu uzet nešto protiv žgaravice.. a sve se nekako bojim da se neće smiriti, nego će bit sve gore.. do prije par dana nisam znala što je to žgaravica 🙈🙄

happyivy
    01. Siječanj 2020. 21:40

skoljka

happyivy

skoljka

Hapyyivy kod koje si dr na sv. Duhu? Ja sam kod dr. Luetic, i ja imam 16og kontrolu 😃
    Luca ma ne opterecuj se, bitno da ti je trudnoca uredna i beba da je dobro. Kako kazes beba mora izaci van nemoze ostati unutra, na ovaj ili onaj nacin, sve nas isto ceka, sve mozemo mastat sta zelimo, al nikad se nezna krajnji ishod 🤷🏻‍♀️😉

I ja sam kod Tikvice Luetic 🤣 moram sam provjerit vrijeme. Ahabab kak je svijet mali 🥰

Ajmeee, bas mi je drago da ima jos netko 😍, mozda se upoznamo. Ni ja neznam u koje vrijeme sam narucena, trebam provjeriti 😂 koji si ti tt, zaboravila sam, a mogla si staviti traku ispod da nam je ostalima lakse pratiti 👀

Dapace, bilo bi mi drago. Sad sam provjerila u 9h sam narucena al znas i sama da je to upitno kad bu pregled. Danas smo 21+5. Cim otkrijem kako se stavlja trakica i ja stavim 🥰

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

skoljka
    01. Siječanj 2020. 21:48

Hapyyivy cini mi se da je meni u 9:20, u autu su mi papiri pa cu sutra pogledat, ma onda se sigurno vidimo, sam se moramo prepoznati 🙈😂
    Evo uputa za trakicu: klikni na moju trakicu, izaci ce ti lilypie stranica, kreiraj svoju trakicu, i na kraju kopiras link za forum, evo slike sta trebas kopirati da ne pogrijesis 😉
    https://ibb.co/4dvfYCH

happyivy
    01. Siječanj 2020. 21:53

skoljka

Hapyyivy cini mi se da je meni u 9:20, u autu su mi papiri pa cu sutra pogledat, ma onda se sigurno vidimo, sam se moramo prepoznati 🙈😂
    Evo uputa za trakicu: klikni na moju trakicu, izaci ce ti lilypie stranica, kreiraj svoju trakicu, i na kraju kopiras link za forum, evo slike sta trebas kopirati da ne pogrijesis 😉
    https://ibb.co/4dvfYCH

Hvala ti 🥰, cim saznas vrijeme dogovorimo sredstvo prepoznavanja 🤣... Kopirala sam link al samo link mi se vidi ak tek kada na njega kliknem onda se vidi slikica. 

skoljka
    01. Siječanj 2020. 22:00

Nisi onda dobar kopirala, kad dodjes do linka moras kliknuti onaj za forum pa na pseudohtml i taj kopiraj. 

Mom
    01. Siječanj 2020. 22:50

Da vas pitam za savjet. Muz evo kraj mene hrce za popi.... a ja se pitam sta ce biti kad dode beba. Ja ovo cujem kroz cepice u usima i zna me probuditi hrkanjem usred noci, kako ce ona to moci istolerirati. 🙄 Imam posebnu sobicu i sve razmisljam da ja s njom spavam u toj drugoj sobi jer ovo je van pameti. 

bejb1
    01. Siječanj 2020. 22:51

Curke, sve najbolje Vam želim u ovoj godini. Zasigurno ce nam biti najuzbudljivija do sad sa nasim bebolinacima 😊

happyivy
    01. Siječanj 2020. 23:00

skoljka

Nisi onda dobar kopirala, kad dodjes do linka moras kliknuti onaj za forum pa na pseudohtml i taj kopiraj.

Ma kak god kopiram ne slusa me 🙄 seljo sam 🤣

Jahanara
    02. Siječanj 2020. 08:34

Jutro cure! 

Jutros dobro da nisam pala u nesvjest kad sam stala na vagu, necu ni napisati koliko sam dobila u zadnja 2 tjedna... od danas malo laganija hrana, i u manjim kolicinama. Bas sam se prejedala ovih dana...

Fever ili Karla zaboravila sam koja je od vas dvije narucila inhalator sa Alija, al zamolit cu onu koja je da kad  joj stigne da stavi recenziju ovdje😁 imam u planu narucit takav pa da iz prve ruke cujem misljenje😊

02. Siječanj 2020. 08:37

Mommy

Da vas pitam za savjet. Muz evo kraj mene hrce za popi…. a ja se pitam sta ce biti kad dode beba. Ja ovo cujem kroz cepice u usima i zna me probuditi hrkanjem usred noci, kako ce ona to moci istolerirati. 🙄 Imam posebnu sobicu i sve razmisljam da ja s njom spavam u toj drugoj sobi jer ovo je van pameti.

Mojoj nije smetalo jer smo je ucili da zaspiva uz buku, a ne da je sve tiho, a nije ni meni vise smetalo jer sam bila umorna pa sam i ja lakse zaspivala, ni sad kad je veca joj nesmeta dok muz hrce, a meni kako koju noc 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.