Sretna vam svima Nova!!!
Spominje mi se od početka inducirani, čak i carski rez, ali više zbog ivf-a, jer me doktorica ne želi puštat iza termina, nego zbog fragmina. Rekla mi je da ću rodit prirodno samo ako joj dođem prije termina otvorena 5 prstiju
Ja sam isto IVF trudnica i nitko mi nikad nije spominjao inducirani ili carski.. možda ti to rekli zbog fragmina?
Luca mozda zbog fragmina. Ja sam isto na fragminu i frendica nedavno rodila i rekla je da je morala na inducirani zbog njega. Ako sam dobro shvatila 24h prije poroda se mora stat, a kako oni ne znaju kad to je onda induciraju. Nju je nasa dr sa sv duha pratila do kraja dok je mogla da gura najduze i inducirali ju a 39tt i 5 dana. Meni jos nista ne spominju ali cu ju svakako sad 16.1 pitat kakav je plan
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Bilo kako i zbog čega bilo, briga me, samo nek mi sve prođe u redu i nek mi se rodi živa i zdrava. Znam da je najbolje prirodno, ali ne sekiram se puno niti zbog induciranog i cr-a. Neznam, ja sam je nekako razumjela zbog ivf-a, jer kao zna se točan dan transfera, nema se tu što mozgati kad je bila ovulacija, a doktorica je protiv prenošenja.
U njezinim sam rukama, vjerujem joj potpuno, samo da mi ishod bude dobar, a sad put.... to mi je manje bitno, ako mora biti trnovit kao i do sada (do samog ostvarenja trudnoće) neka bude, psihički sam zaista spremna na sve te opcije
Bilo kako i zbog čega bilo, briga me, samo nek mi sve prođe u redu i nek mi se rodi živa i zdrava. Znam da je najbolje prirodno, ali ne sekiram se puno niti zbog induciranog i cr-a. Neznam, ja sam je nekako razumjela zbog ivf-a, jer kao zna se točan dan transfera, nema se tu što mozgati kad je bila ovulacija, a doktorica je protiv prenošenja.
U njezinim sam rukama, vjerujem joj potpuno, samo da mi ishod bude dobar, a sad put…. to mi je manje bitno, ako mora biti trnovit kao i do sada (do samog ostvarenja trudnoće) neka bude, psihički sam zaista spremna na sve te opcije
Ma sve će bit ok!
Očito s razlogom to inzistira..a na kraju velika većina žena krene s prirodnim porodom, pa završi na carskom.. nikad ne znamo što nas čeka.. ali kako i sama kažeš beba mora van, mi ćemo sve pretrpiti samo da nam dođe živa i zdrava na svijet 🙂
Joj cure, ja imam problem s žgaravicom i kiselinom.. noćas spavala u polusjedećem položaju, čim legnem normalno gori mi sve.. 😒 mlijeko i bademi mi malo ublaže, ali opet nakon koji sat isto.. preko dana je sve ok, ali čim legnem kaos 😤🙊
Hapyyivy kod koje si dr na sv. Duhu? Ja sam kod dr. Luetic, i ja imam 16og kontrolu 😃
Luca ma ne opterecuj se, bitno da ti je trudnoca uredna i beba da je dobro. Kako kazes beba mora izaci van nemoze ostati unutra, na ovaj ili onaj nacin, sve nas isto ceka, sve mozemo mastat sta zelimo, al nikad se nezna krajnji ishod 🤷🏻♀️😉
Karla, i ja se mučim sa žgaravicom. Doslovno svaki dan ju imam, čim nešto pojedem kreće. Sve sam isprobala, nekad pomogne malo mlijeka, ali Reflustat mi jedini riješi problem. Ne volim koješta trpati u sebe, ali stvarno nekad nemam izbora. Često i samo trpim, pokušavam ga ne pit više od jednom dnevno iako možeš više puta.
Hapyyivy kod koje si dr na sv. Duhu? Ja sam kod dr. Luetic, i ja imam 16og kontrolu 😃
Luca ma ne opterecuj se, bitno da ti je trudnoca uredna i beba da je dobro. Kako kazes beba mora izaci van nemoze ostati unutra, na ovaj ili onaj nacin, sve nas isto ceka, sve mozemo mastat sta zelimo, al nikad se nezna krajnji ishod 🤷🏻♀️😉
I ja sam kod Tikvice Luetic 🤣 moram sam provjerit vrijeme. Ahabab kak je svijet mali 🥰
U njezinim sam rukama, vjerujem joj potpuno, samo da mi ishod bude dobar, a sad put…. to mi je manje bitno, ako mora biti trnovit kao i do sada (do samog ostvarenja trudnoće) neka bude, psihički sam zaista spremna na sve te opcije
Amen, kaze frendica da je dobila taj neki gel i da joj je porod bio super. Nadam se da bu nas jos bolji 🥰💖
I ja sam kod Tikvice Luetic 🤣 moram sam provjerit vrijeme. Ahabab kak je svijet mali 🥰
Ajmeee, bas mi je drago da ima jos netko 😍, mozda se upoznamo. Ni ja neznam u koje vrijeme sam narucena, trebam provjeriti 😂 koji si ti tt, zaboravila sam, a mogla si staviti traku ispod da nam je ostalima lakse pratiti 👀
Isla sam na uzv u bolnicu, u 20.tj.tada su samo "" preko trbuha, jer je takva bila uputnica, bez pregleda samo uzv!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji