Ipak će me zadržati u Petrovoj iako je nalaz nepromijenjen. Sad mi je docent spominjao i serklazu nakon sto ponovno urade sve nalaze. Javim se poslije.
Bitno da si ti u takvom stanju sjedila 2 sata🤬🤬
Uglavnom, drži mi se. Ako i bude serklaža-ne boj se. Znam slučajeva di su bile serklaže u blizanačkim trudnoćama i sve je bilo super i dogurale su do termina. Samo smireno i pliz javi novosti. Drži se! 😘
Lilypie sretno! <3
Lady33 ako je i proljev i mučnina ja bi na tvojem mjestu kod doktora otišla ili na hitnu..
Uglavnom, drži mi se. Ako i bude serklaža-ne boj se. Znam slučajeva di su bile serklaže u blizanačkim trudnoćama i sve je bilo super i dogurale su do termina. Samo smireno i pliz javi novosti. Drži se! 😘
Da mi ti nisi napisala to sto jesi, tko zna do kad bih ja tamo čekala. Ovako sam ušla i objasnila pa su me odmah pozvali. Iako sam još u kabini 1,5x1,5 čekala pola sata za ući u ordinaciju.
Evo me na tokolizi, opet na intenzivnoj... žene rađaju par koraka od mene 😀
Serklaza me brine jer je vodenjak izbočen pa me sve strah da ga ne bi probušili.
Hvala ti sto brineš 😘😘😘😘
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Da mi ti nisi napisala to sto jesi, tko zna do kad bih ja tamo čekala. Ovako sam ušla i objasnila pa su me odmah pozvali. Iako sam još u kabini 1,5x1,5 čekala pola sata za ući u ordinaciju.
Evo me na tokolizi, opet na intenzivnoj… žene rađaju par koraka od mene 😀
Serklaza me brine jer je vodenjak izbočen pa me sve strah da ga ne bi probušili.
Hvala ti sto brineš 😘😘😘😘
Nadam se da ce bit sve ok!
Od jutros od 4 sam otisla 4 puta a imam toliko jaku mucninu da bih mogla istovremeno i povracati. Sacekat cu jos sat vremena muz mi dolazibza sat i pol pa vidjet cemo sta da radim..
Jesi li se ti odmah javljala doktoru zbog proliva ili ja imam kontrolu anomaly onan u 22 tjednu u petak.
Al ne znam jel pametno cekati bas se osjecam lose :/
Mislim da je bolje da odes kod doktora..ako nista,bit ces mirnija.
Ja sam dosla s pregleda zene
Ugl pregledala me vaginalno i imam gljivicnu infekciju.Nije opasno kaze doktorica cesta je u trudnoci i dala mi Plimycol vaginalete dva pakovanja dodu po 3 komada znaci 6 noci da koristim
Ugl eto da znate opet na pregled 6.1 ostalo sve uredu
Da li je koja koristila ove vaginalete kako ste zadovoljne?
Evo me na tokolizi, opet na intenzivnoj… žene rađaju par koraka od mene 😀
Hvala ti sto brineš 😘😘😘😘
Nego što, ako se same ne izborimo za nas i naše bebije nitko neće 💪 mojoj cimerici iz bolnice je vodenjak bio u cervikalnom kanalu prije serklaže, znači praktički vani...i samo te na operaciji okrenu "naglavačke", vodenjak se tako prirodno vrati i zašiju te. Tako da samo hrabro. Bit ce sve to dobro. Znam da ti nije lako i da si uplašena ali proći će sve to brže nego što misliš i brzo si doma na mirovanju 👶❤
skoljka
E jesam jesam i sto manje slusam svakakve price i savjete o porodima od svojih, ne zelim da mi nitko puni glavu a i to su ljudi najvise koji su radjali prije 15,20 godina tako da :D
Ja se isto ne bojim, ali ce me panika vjerojatno uhvatiti, tako da cu sigurno uzeti epiduralnu jer nemam bas neki prag tolerancije na bol, plus na to dodajem da da mi dodje slabo kad vidim krv i jos plus tome da mi je prvi put i da cu se uz to sve uspaniciti, tako da.. :D
Muz ce ici samnom i iskreno nije bas odusevljen epiduralnom zbog svakakvih onih nuspojava i rizika sta pricaju, ali meni je slabo doslo kad su mi zub vadili prvi put pod anestezijom,jer sam se uspanicila, a kamoli da necu pod ovime :D
I mene zeza da ne smijem stalno kukati i iskoristavati to kaj sam trudna kao da me stalno boli ( znas kako znaju neke trudnice glumiti zrtve), ali meni je trudnoca bas lagana i isto tako nemam bas nikavih prohtjeva i zelja.
Ma ne treba se brinut za kilazu, ak se ne osjecas dobro poslije poroda i imas viska, lako upises teretanu :D
Ja sam od zadnje kontrole dobila 4 kg 🙊 skoro sam pala u nesvjest 🤷♀️ u cetvrtak idem vadit secer, sve me strah sta me tamo ceka 👀
Lilypie zao mi je da si morala toliko cekati pod komplikacijama, al ti si kao i ja vjerovatno ti bilo neugodno da se tamo guras i trazis preko reda iako imas potpuno pravo prije svih. Mozda ipak budes mirnija kad ti odrade serklazu. Sretno i da bude sve uredu 🤗😘, izvjestavaj nas 😉
Elenica bas sam htjela napisati jel te ima sa pregleda, vidim vec si gotova. Super da si otisla. Cudo da ti Macmiror nisu pomoglo, sta nisu i one za gljivice, mozda ih nisi redovno koristila, ja jesam jednom i super je poslije njih bilo. Za te nisam cula, vjerovatno su jace , znam da su Acidosalus jako dobre za gljivicne infekcije, bakterije, hidrataciju a biljnje.
Tina 💪🏻 bravo na savljetu, puno mi ovdje znacimo jedna drugoj 👍🏻
Minimeo a ovaj moj ce ici samnom, al je u zadnje vrijeme poceo komentirati sta ako se on onesvjesti 😵😂,, bas me iznervira sa tak glupim komentarom, jos mu frend rekao da trazi da nam presjece pupcanu, veli pa kako ce to on, helooo. A vjerujem da bi me znao i sam poroditi nego se glupira. Mi inace imamo zivotinje i puno puta smo i konje porodili i ovcice i koze, glupo mi je usporedjivati da se ne bi netko uvrijedio, ali stvarno je isto, moraju se cekati i trudovi da tiska itd.. I serklazu smo imali, to je bas stres. I sad njega kao da ce se onesvestiti, pomislila sam da se boji vidjeti kroz sta zene prodju da bi dosle do cilja. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji