Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    03. Prosinac 2019. 10:44

maybaby

Sretno svima na pregledima. Ja jedva čekam svoj. E sad, planirala sam privatno opet na drugi anomaly scan. Taman nekako od 18 - 22 tjedna da se napravi.
    Koliko bi trebao biti razmak između dva uzv pregleda?
    Privatno bi mi radio i 3d uzv..ova moja ginekologica ništa specijalno ne gleda, zato sam i išla privatno na prvi anomaly.

meni je bio razmak oko tjedan dana između uzv.. ali uzv kod mg doktora je trajao 3min valjda, a kod privatnika sat vremena..

Jahanara
    03. Prosinac 2019. 11:04

Sretno na pregledima tko ima danas!

Lilypie ma ne vjerujem da ce te hospitalizirati zbog tog ako je sve drugo u redu. Drzim fige da te puste kuci uz neki plan prehrane ili terapiju.

Vec sam par puta otvarala link za izdajalicu sto si stavila Skoljka. Razmisljam da li da narucim i stalno se premisljam. Odlicno mi izgleda! Imam rucnu TT al to mi je bila patnja samo takva.

skoljka
    03. Prosinac 2019. 11:52

Cure drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻i na rukama i nogama da vam nalazi budu uredni, i da ste s tim mirne do kraja. 
    Lilypie a misa mu i ogtt, sta ti je jos rekao dr? Ipak imas blizanceke pa je dr na oprezu, a secer lose utice na razvoj, cak moze doci i do zastoja razvoja. U bolnici ce te uputiti kako i sto, nadam se da neces morati ostati u bolnici, nego samo na pretrage i terapija🤞🏻i da  sve biti uredu.
    Maybaby moje misljenje je da u tim tjednima nemas potrebe da radis 3d, posebno zato sto se anomaly radi vremenski dugo, nego tek oko 28tt, ali detaljan anomaly svakako trebas.
    Jahanara 😂 ma naruci, i ja sam se tako mislila i sinoc muz veli "sta se mislis kad nije skupa, u odnosu na ove po ducanima, u krajnjem slucaju da je ne koristis ima njuskalo"😂 Vidis da su joj dobre recenzije, a i neverland ju je narucila, i netko ju je isto na temi hvalio 🤷🏻‍♀️

Boa35
    03. Prosinac 2019. 12:43

Lilypie

Jutros sam išla na pregled kod svog doktora. Nije me ni pregledao… čim je vidio nalaz OGTT-a kaže iz ovih stopa u trudničku ambulantu i da će me vjerojatno hospitalizirat 😔
    Odlučila sam ići ujutro u Merkur pa ako ima neka cura koja zna kako radi TA, navodno kaže sestra da se ne naručuje, samo se dodje.

Taman sam ti htjela predložit da pitaš na zimskim bebama, a onda vidim da već jesi..
    Stvarno se nadam da te neće ostavljat u bolnici.. al opet bolje i to da si im tamo pod kontrolom, nego da se nešto zakomplicira..
    Držim palčeve da bude sve ok

neverland
    03. Prosinac 2019. 13:20

skoljka

Cure drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻i na rukama i nogama da vam nalazi budu uredni, i da ste s tim mirne do kraja.
    Lilypie a misa mu i ogtt, sta ti je jos rekao dr? Ipak imas blizanceke pa je dr na oprezu, a secer lose utice na razvoj, cak moze doci i do zastoja razvoja. U bolnici ce te uputiti kako i sto, nadam se da neces morati ostati u bolnici, nego samo na pretrage i terapija🤞🏻i da sve biti uredu.
    Maybaby moje misljenje je da u tim tjednima nemas potrebe da radis 3d, posebno zato sto se anomaly radi vremenski dugo, nego tek oko 28tt, ali detaljan anomaly svakako trebas.
    Jahanara 😂 ma naruci, i ja sam se tako mislila i sinoc muz veli "sta se mislis kad nije skupa, u odnosu na ove po ducanima, u krajnjem slucaju da je ne koristis ima njuskalo"😂 Vidis da su joj dobre recenzije, a i neverland ju je narucila, i netko ju je isto na temi hvalio 🤷🏻‍♀️

Pa baš to, to uopće 
    nisu neki novci; nek se nađe 😂
    Moja gini meni svaki put gleda bebu 15ak ili 20ak minuta i sve mi detaljno objašnjava, gleda organe i sve mjeri. Sljedeći put idem 20.12. u 21.tt  na taj anomaly i nije mi jasno koja će sad biti razlika od bilo kojeg drugog pregleda? 
    Lilypie, javi što je bilo! Zašto bi te stavili u bolnicu? 

Boa35
    03. Prosinac 2019. 15:13

Evo stigao i moj nalaz ogtt.
    Natašte: 4,3 (<5,1)
    60min: 7 (<10)
    120min: 5,1 (<8,5)
    mogu kupit onu linoladu što je u lidlu na akciji sada

Fever
    03. Prosinac 2019. 17:07

Evo i mene s pregleda, sve ok s bebacem, meni je opet dala antibiotike ( pila sam na pocetku)
    Jer je iscjedak zuckast, i vaginalete sam dobila i kupila sam probiotik.
    Imala sam od pocetka bas pojacan Bijel  i danas bas nekak zut.
    23.12 sam opet narucena na kontrolu samo zbog toga, bez uzv-a.

Potvrdila da nam dolazi decko, iako sam to i znala ali sam se pravila da ne znam jer sam isla privatno a oni to ne vole🙈

It’s a baby boy💙

Vaki
    03. Prosinac 2019. 17:13

Uh! Koje su indikacije za g. šećer? Nije Lilypie puno dobila na težini i ne jede slatko, a nekako sam to povezivala s gesracijskim šećerom. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    03. Prosinac 2019. 17:18

Uh taj autocorrect. Naravno, gestacijskim. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    03. Prosinac 2019. 17:32

Karla89

Evo stigao i moj nalaz ogtt.
    Natašte: 4,3 (&lt;5,1)
    60min: 7 (&lt;10)
    120min: 5,1 (&lt;8,5)
    mogu kupit onu linoladu što je u lidlu na akciji sada

Ma bravo za nalaz, nemoj samo pretjerat sa Linoladom, sad bi i ja 🙈, imam onu sa kokosom i onu  gold, al mi je obicna ipak najdraza 😅
    Vaki kako si ti sa mucninama, ima li kakvog pomaka na bolje? Da bas je Lilypie pisala da ne jede slatko, nisam shvatila jel nece ili joj se ne trazi 🤷🏻‍♀️
     mislis tkome se netrazi slatko da ima predispoziciju za ges. secer? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.