Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    02. Prosinac 2019. 22:29

Evoo ga, narucila sam izdajalicu, zlu netrebalo al nek se nadje 😂🤷🏻‍♀️. Kopirat cu link opet ako jos neka ima namjeru naruciti stvarno je povoljna a elektricna, kud ces bolje, da se nemucimo sa rucnim🙈sve skupa sa postarinom 153kn 🔝

HRK 138.62  45%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free

https://s.click.aliexpress.com/e/C6WTvELm

skoljka
    02. Prosinac 2019. 22:35

Joooj Vaki umrla sam na ovo "ja sam sebi lijepa i sa izrastom" mogu te zamisliti kako si sva ponosna ovo pisala 😂
    MickeyMouse ma super za dobar pregled, i cestitam na curici, izgleda da sad vodite 😅, sto se tice anomalya, pa to ti je bas sad trebala odraditi, jel gledala mozak, unutatnje organe, bedrenu kost, jel ti to sta spominjala, ako jeste onda ti je odradila samo terminologiju nije upotrebljavala. 

Mom
    02. Prosinac 2019. 22:36

Ja nosim curicu Vaki 💓

LaLuna
    02. Prosinac 2019. 23:46

Inače sam imala kosu sklonu mašćenju, znači drugi dan isključivo podignuta... a sada zaboravim kad sam je zadnji puta prala 😮
    Jedino što mi jaaaako ispada, baš ono nenormalno. vjerujem da ima neka poveznica s nedostatkom te masnoće.
    Što se farbanja tiče, negdje oko 14tt sam radila pramenove, planiram i mjesec dana prije poroda, ako se budem dobro osjećala (treba sjedit 3 sata), a i mislim da ću skratit dužinu... imam taman ali ne sijed izrast pa mogu i bez toga, ma vidjet ću...

Boa35
    03. Prosinac 2019. 08:43

Cure, sretno danas na pregledima! 
    Ja čekam zadnje vađenje krvi..popiti sam mogla bez problema taj šećer, al mi staalno muka i slabo.. čim mi 3.put izvade pičim u mlinar po nešto konkretno 😁 i onda trk na posao. 
    Uzela sam i knjigu da čitam, al čim se skoncentriram na čitanje muka mi dođe..😒

Fever
    03. Prosinac 2019. 08:46

Hvalaaa, idem u 13h, valjda cu brzo na red.
    Nadam se da mene nece slati na to, netko je napisao da neke ne salju, ne znam o cemu ovisi

It’s a baby boy💙

Boa35
    03. Prosinac 2019. 08:52

Fever

Hvalaaa, idem u 13h, valjda cu brzo na red.
    Nadam se da mene nece slati na to, netko je napisao da neke ne salju, ne znam o cemu ovisi

Pa moji su nalazi svi u redu bili..i dobila 5kg u 24tjedna.. rekao mi je gin da me ni nebi slao, ali kao traže kad dođemo u bolnicu na preglede pred kraj trudnoće..sad ne znam 🤷

• mamasita05
    03. Prosinac 2019. 09:17

Karla89

Cure, sretno danas na pregledima!
    Ja čekam zadnje vađenje krvi..popiti sam mogla bez problema taj šećer, al mi staalno muka i slabo.. čim mi 3.put izvade pičim u mlinar po nešto konkretno 😁 i onda trk na posao.
    Uzela sam i knjigu da čitam, al čim se skoncentriram na čitanje muka mi dođe..😒

I ja cekam zadnje vadjenje. 🤦‍♀️
    Isto sam bez problema popila, ali sada se suzdrzavam da se ne ispovracam. 

Lilypie
    03. Prosinac 2019. 09:48

Jutros sam išla na pregled kod svog doktora. Nije me ni pregledao... čim je vidio nalaz OGTT-a kaže iz ovih stopa u trudničku ambulantu i da će me vjerojatno hospitalizirat 😔
    Odlučila sam ići ujutro u Merkur pa ako ima neka cura koja zna kako radi TA, navodno kaže sestra da se ne naručuje, samo se dodje.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

maybaby
    03. Prosinac 2019. 10:11

Sretno svima na pregledima. Ja jedva čekam svoj. E sad, planirala sam privatno opet na drugi anomaly scan. Taman nekako od 18 - 22 tjedna da se napravi.
    Koliko bi trebao biti razmak između dva uzv pregleda?
    Privatno bi mi radio i 3d uzv..ova moja ginekologica ništa specijalno ne gleda, zato sam i išla privatno na prvi anomaly.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.