Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    04. Prosinac 2019. 10:53

Zaraa,slazem se s Karlom. Vise koristi nego stete da popijes antibiotik.
    Lilypie,nadam se da ce sve bit ok..i da ce bebice sto duze ostat u busici!
    Za izdojeno mlijeko,moue stajati na sobnoj temp 2 sata. Ako stavljate u frizider..poslije ga malo ugrijes..podgrijano mlijeko ne ponovno hladiti pa grijati. Ja sam ga grijala tako da bi u zdjelicu stavila prokuhanu vodu..pa u to uronila bocicu i tako zagrijavala.

MickeyMouse
    04. Prosinac 2019. 11:12

Karla ja sam podgrijavala u zdjelici sa vrucom/prokuhanom vodom kao i Maja.
    Mozes drzati u frizideru i ako se izdajas vise puta pa hoces pomijesati ta mlijeka mozes ali prije ostavi posebno u frizideru da dođe na istu temperaturu.
    Lilypie ako je tako onda bolje da si u bolnici i da pripaze na sve i drze pod kontrolom. Jesi u Merkuru ili?
    Zara ako ti je doktorica to propisala sigurno da je odvagnula sto je bolje za bebu i tebe. Ako joj vjerujes napravi kako je rekla, ako ne onda mozda da potrazis drugo misljenje..

skoljka
    04. Prosinac 2019. 11:23

Lilypie ajme draga sad i otvorena, nista onda drzimo ti sve 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da sve bude uredu. Sad moras mirovat max, slusaj upute, i da curke sto duze ostanu u busii. Mislim da je neka na zimskim isto tako rano bila otvorena ( goga ili lavica) lezala u bolnici na mirovanju, zatvorila se, pustili je al opet uz mirovanje.
    Zara ako ti je gin dao taj antibiotik, a zna da si trudna, onda nema mjestu panici, mi koje smo bile u ivf postupcima da samo vidis koje sve indikacije pisu nakin onih svih ljekova sto smo koristile 😵
    Maja3 i ja sam se pitala kako to ide sa skladistenjem i grijanjem mlijeka, al sam si bila zamislila isto bocicu staviti u toplu vodu 😅 reko valjda bude funkcioniralo,, kad evo ti bas to pises😂

Boa35
    04. Prosinac 2019. 11:25

Lilypie

Evo izvještaja: u bolnici sam. Kad sam stigla na pregled otvorena dva cm i odmah me ostavili. Povadili su mi sve moguće pa ćemo vidjeti. Bebe su dobro i nadam se da će sto duže ostati u buši. Sto se tiče šećera, vadit će mi taj GUK profil. Kaže doktorica da može biti povišen i od tih silnih duphastona koje uzimam pa mi je obustavila.
    Javim se još.

nisam uopće skužila da si se javila..
    joj, već si i otvorena.. onda je bolje da budeš u bolnici i da te imaju pod kontrolom.. samo je najbitnije da su bebice u redu i da ostanu čim duže unutra.. mislimo na tebe i tvoje bebice

Lilypie
    04. Prosinac 2019. 11:34

Hvala vam cure 😘 Da, u Merkuru sam... luda kuća od gužve. Ja sam u sobi sa rodiljama i upravo su stigle 3 preslatke bebice na dojenje 😍 Uglavnom mi je rečeno ako ne daj boze dodje do kakvog prijevremenog poroda da će me prebaciti u Petrovu jer imaju bolju neonatalnu skrb.
    Ja sam dobro i za divno čudo prilično mirna. Izdržat ćemo mi to 💪

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    04. Prosinac 2019. 12:07

Lilypie

Hvala vam cure 😘 Da, u Merkuru sam… luda kuća od gužve. Ja sam u sobi sa rodiljama i upravo su stigle 3 preslatke bebice na dojenje 😍 Uglavnom mi je rečeno ako ne daj boze dodje do kakvog prijevremenog poroda da će me prebaciti u Petrovu jer imaju bolju neonatalnu skrb.

Ma naravno da ćete izdržati.. tri ženske nebi izdržale
    a rekli su ti da si do daljnjeg u bolnici ili samo dok to s šećerom ne riješe?
    MickeyMouse da, stvarno nisam se tog ni sjetila s vrućom vodom.. ja mislila ulit u lončić i podgrijati dobro da imam vas tu da me prosvijetlite jedino valjda to podgrijavanje ne traje dugo.. jer dok je beba gladna i vrišti, a ja moram čekati da se mlijeko zgrije.. uglavnom, bit će nam zanimljivo 

Fever
    04. Prosinac 2019. 12:21

Liliypie drzi se. Od maminog bratica zena se isto tak ranije otvorila, radili serklazu i bila je u bolnici dok nisu odlucili raditi carski ( ako se ne varam sa 36tt)
    Koliko su ti teske curke sada?

It’s a baby boy💙

skoljka
    04. Prosinac 2019. 12:27

Lilypie

Hvala vam cure 😘 Da, u Merkuru sam… luda kuća od gužve. Ja sam u sobi sa rodiljama i upravo su stigle 3 preslatke bebice na dojenje 😍 Uglavnom mi je rečeno ako ne daj boze dodje do kakvog prijevremenog poroda da će me prebaciti u Petrovu jer imaju bolju neonatalnu skrb.

Lilypie

Naravno Lily sto kaze Karla nema toga sta tri hrabre curke ne bi izdrzale 💪. I moras biti smirena od panike nema nista, samo ces si u mozgu zakomplicirati. A sta sa dhupastonima, sigurno ih moras nastaviti zbog otvaranja, ili ipak prekidaju zbog secera, ili imaju u bolnicama nesto drugo sto daju protiv otvaranja?  Sta su ti rekli za secer? Aa kako slatko za bebice, taman upijaj kako je pa nas prvorotke savjetuj 😅 i izvjeatavaj kako sta trebamo

Lilypie
    04. Prosinac 2019. 12:41

Čekam CTG da vide imam li kontrakcije. Ako nemam onda je super... vjerojatno ću tu malo ležati koji dan i ići doma na strogo mirovanje a ako budem imala kontrakcije onda ode tokoliza za zaustavljanje.
    Duphaston je izbačen... u ovoj fazi trudnoće ni ne sluzi ni čemu ali eto, meni su ga ipak davali 😏 dobivat ću jednu tabletu nečega dnevno ali nemam sad nalaz kod sebe da vidim.
    Jutros su odmah vadili secer i od danas ide preventivno dijabetalna ishrana a sutra se kreće raditi GUK profil pa će vidjeti sto i ako mi uopće ishrana utječe na secer.
    I bez obzira sto su mi svi ovi nalazi stari tjedan dana ponavlja se KKS, urin i urinokultura, brisevi i ne znam sto sve ne još.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

04. Prosinac 2019. 12:54

Ja sam isto podgrijavala izdojeno mlijeko kao i cure, a isto tako ako budete imali viska mlijeka imaju posebne vrecice za kupiti pa se mlijeko moze i zamrzavati tako da imate ako idete nekuda na duze npr ja sam na vjencanje isla pa je baka cuvala i imala rezerve mlijeka. Isto ko nije znao mlijeko vam moze poceti curiti jos u trudnoci, meni nije ali je poslije i za to imaju blaznice za kupiti, ja sam u dm-u uzimala. Naravno da se izdajalica moze odma koristiti i ko ima viska mlijeka treba se jos dodatno izdojiti da ne dođe do upale ali ne pretjerivati da se ne navuce jos veca kolicina mlijeka nego samo po manje da se pritisak popusti inace vam mogu grudi biti tvrde ko kamen koliko se mlijeka stvara. Sve se to sad cini ko kvantna fizika ali skuzit cete sve same samo slusajte svoje tijelo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.