Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    02. Prosinac 2019. 07:10

Jutro cure!

Tina prekrasna robica! 😀 

Karla slicnu hranilicu mi imamo od kceri. Mislim da je jedina razlika sto je nas tanjur uzi. Jedino bi to promijenila na njoj za tako siri kao tvoj ali inace prezadovoljni smo bili s njom.

Skoljka  busa 🥰

Sto se tice jaja, njihaljki, lezaljki i sl svaka mama ce napraviti onako kako misli da je najbolje za njeno dijete. S prvom sam shvatila da o tome ne vrijedi raspravljati jer se uvijek netko nadje uvrijedjen jer svatko za sebe misli da radi ispravno.

skoljka
    02. Prosinac 2019. 07:34

Jutro, ja budna od sest, jedva disem od suhoce nosa 😬
    Frau cula sam za te skokove u razvoju, al sam potpuno na to zaboravila. Super da si to spomenula.
    Fever ma next je meni super, stvarno divna robica, frendica je oba djeteta tam oblacila i bas mi prije par dana veli da je  🔝 kvalitet
    Evo da se i ja ubacim za ova jaja i auto sjedalice. Ja vec imam spremno jaje do 13kg i sjedalicu do 36kg. Mene buni moje jaje, stalno mislim da jos nesto fali u njemu, ali ne fali. To je zato sato pojma nemam o tome. Vodim se time sta vidim da vecina drugih roditelja rade, pa nije valjda da svi toliko grijese, ipak svi zelimo najbolje za svoje dijete, a i sebi olaksat kad treba, a i ne vjerujem da ce itko od nas u prva 2 mjeseca svako malo ici na nekakva duga putovanja i stalno forsirat voznju autom, svi uzivaju doma sa novorodjencetom,setnje itd.. jedino ko nesto stvarno mora.
    Na kraju nisam narucila izdajalicu, drugi put cu, narucila ruksak, pa mi falilo love na toj kartici 🙈😂, a ruksak trazim vec dugo pa je on dobio prednost 😂
    HRK 175.08  40%OFF | Disney Mickey Baby Diaper Bag Waterproof Zipper Backpack Multi-function Bag for Moms Stroller Bag Large Capacity Baby Backpack

https://s.click.aliexpress.com/e/mIE96Hg4
    Ja nisam dobila torbu uz kolica, al iskreno mi se ni ne svidjaju nesto torbe, bas sam htjela ruksak koji mogu dugo koristiti i poslije kolica 

Fever
    02. Prosinac 2019. 08:22

U kojem polozaju spavate? Ako se nisam 10x probudila koliko me desni kuk boli. Jos stavim jastuk medu noge i bude lakse na pol sata sat
    Najbolje mi pase na ledjima ali citala sam da se bas u tom ne bi smjelo.

It’s a baby boy💙

Lavica27
    02. Prosinac 2019. 08:36

Aha Frau,ne znam jesi na mene mislila ali nisam se ja ljutila, sorry ako tako zvuci "ton"pisanja, to je problem s tipkanjem a ne pricanjem uzivo😁 Ali u principu htjela sam kao vjerojatno i sve mame drugorotke (trece itd) reci da se prepuste (prvorotke) filingu. Uzmunsmjernice al nendrze se ko pijan plota. Na kraju dana svi zelimo samo najbolje svojoj djeci ali i same ostati pri zdravom razumu. A to je najbitnije. I odlicno da si curama spomenula skokove u razvoju. Svi trube o porodu a to prodje,nekad bolje nelad losije a nitko te ne priprema za dojenje a kad je bebica  vec u rukama,hormoni na sto, tesko je proucavati. Pa ako imate neku literaturu ili tecaj za dojenje (ili baby handling) e to je zlata vrijedno. Gibam da vas ne zasprehavam vise...
    E da. Next robica je top! Imate na fb grupu Next i samo next gdje mame prodaju nekad tek kupljenu,nosenu tjedan dva (prerastu manje brojeve) nexr robicu po povoljnim cijenama pa bacite pogled. Kiss i sretno svima!

Jahanara
    02. Prosinac 2019. 08:37

Spavam na boku. Zna mi se dogoditi da mi tako trne noga, npr lezim na lijevom boku a trne mi desna noga.

02. Prosinac 2019. 08:56

I ja se nadam da se niko nije naljutio i uvrijedio, svi iznosimo svoje misljenje, a naravno da ce svaka mama postupiti kako ona smatra da je najbolje za njeno dijete. Tako i ja iznosim svoje jer je prvi porod zavrsio prijevremeno i morali smo proci i baby handling i sve i stvarno sam se drzala toga jer je bilo bitno. Znam da isto svaki doktor ima svoja pravila i nece svi jednako reci. Ali isto tako da sam rodila terminsko dijete vjerojatno nikad nebi ni cula za baby handling a kamoli se pridrzavala njega. Također ce biti puno teze dok ce mi tad skoro trogodišnje dijete skakati oko bebe, ali mislim da cu vecinom sve isto kao i sa prvom bebom.
    Isto ce biti i kad dođe vrijeme za kasice, svaki pedijatar drugacije govori, ali ja cu opet tek od 6 mjeseci krenuti jer mi je sa 4 stvarno prerano. A da nama cim je beba bila nemirna izgovor je bio da il su skokovi ili zubi u pitanju 😊

02. Prosinac 2019. 08:58

Sto se spavanja tice isto pokusavam sto vise na lijevom boku, ali normalno da se nemoze tako citavu noc, a i mislim da je bitnije da se dobro naspavamo takonda mijenjam lijevi i desni bok ali i na leđima malo.

• Frau_Mund6
    02. Prosinac 2019. 10:01

Jutro cure! 
    Lavica, super da si spomenula babyhandling! Moja se prvi put okrenula sa 8 tj pa je ispalo da to nije dobro. Onda sam pocela proucavat babyhandling. To je tehnika s kojom je najlakse i najbolje baratat malim djetetom. Pomazete mu da se mozak nauci pravilnoj kretnji kalo da se iz lezeceg okrene, sjedne i sve ostale kretnje koje dolaze kasnije. Treba neko kratko vrijeme da se nauci al onda sve postaje lakse. Bar je nama tako bilo. Isto je bitno da se sa bebama sve radi usporeno. Sto laganiji pokreti kako bi njihov mozak i tijelo to usvojili. 
    Spavanje 🤔 uh teska tema... meni je j prvoj bilo bas tesko, stalno sam trnula i grcila se..  pomaze magnezij uvecer. Nista cudno da se dugo u jednom polozaju ukocis. Zato se prebacujte s jednog na drugi bok, mozete i na ledima biti dok vam pase. Kod leda je problem jer bebe u vecem stadiju prismtisnu neku zilu pa jije dobroza nas, njima nista ne fali. U kasnijoj trudnoci cete to osjetit pa vam nece biti niti ugodno. Mene je kasnije mucila nesanica, nakon 3 sata bi se naspavala kao da sam danima spavala, a onda bi pred jutro mamurna hodala okolo...  to jos sad cekam 😁 jos spavam cijelu noc 😉 
    Robicu nisam nikakvu kupovala, jer sam dobila toliku kolicinu da mi je bilo previse svega. Ali next robica mi se nekako cinila najbolja! Tako da podrzavam kupnju 😉 

url=https://lilypie.com]

• Elenicaa20
    02. Prosinac 2019. 11:19

Hej da vas pitam jel se vi farbate il radite pramenove u trudnoci?
    ja sam do trudnoxe radila kerarin i pramenove ali negdje sam procitala da se keratin ne smije radit 
    Pa bi samo pramenove radila prije nove god?Usla sam u 5 mjesec sta vi mislite?

skoljka
    02. Prosinac 2019. 12:17

Ja se farbam, ali ne svakog mjeseca kako inace, tamno smedja sam, a prirodno nesto svjetlija pa mi se izrast jako vidi. Ali sad izdrzim do 2,5mjeseca, ali ja boju drzim 20min. Ti radis pramenove, balajage ili, obicno pramenovi ne idu do korjena, tako da bez problema smijes. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.