Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    26. Studeni 2019. 20:13

Pozdrav žene! Nije me bilo neko vrijeme ali redovito citam! Obicno zaspem navecer dok uspavljujem malu a preko dana nemam vremena za nist. 
    Cestitam na dobrom pregledu Lady33! ☺
    Ja prijavljujem svoj pregled 2.12. ali tek popodne - ne znam samo tko ce to docekat 😁
    Porod planiram u bolnici u Sisku.
    Robice i sobice i sve vam je preekrasno! Ne znam kako odoljevam ista kupiti 😍😍
    Po meni tetra peleni nikad previse, ja sam ih koristila za sve

Fever
    26. Studeni 2019. 21:04

Ja sam za to da dijete lezi na boku, i uz nadzor na stomaku s glavom sa strane. 
    Za lezanje na ledima dok je tako malo nisam nikako, ne mozete ga nadzirati cijelo vrijeme, glavu moze okrenuti kad tad, pogotovo oni mali jos i bljuckaju  nekad i sat poslije podoja.
    Tako da od mene veliko ne spavanju na ledima kod novorodencadi.

It’s a baby boy💙

26. Studeni 2019. 21:32

Fever

Za lezanje na ledima dok je tako malo nisam nikako, ne mozete ga nadzirati cijelo vrijeme, glavu moze okrenuti kad tad, pogotovo oni mali jos i bljuckaju nekad i sat poslije podoja.

Slažem se, a ionako je bebica na leđima većinom dok je budna.

neverland
    26. Studeni 2019. 22:09

Fever

Za lezanje na ledima dok je tako malo nisam nikako, ne mozete ga nadzirati cijelo vrijeme, glavu moze okrenuti kad tad, pogotovo oni mali jos i bljuckaju nekad i sat poslije podoja.

A kako spava na boku? Podupres ga nečim ili?
    Ja ću isto u Os, neću rajski sigurno, ali se dvoumim, ali mislim da isto neću.. vidjet ću od tebe Fever ako budeš pored mene rađala, možda mi posudis 😂 čula sam tamo da su i sestre i svi u bolnici probali plin od trudnica koje su rađale 🤔😳
    Jesi li ti pisala za bebine otkucaji u trbuhu? Kom sam ali nisi ništa javila jesi li skuzila što je 

neverland
    26. Studeni 2019. 22:09

Za epi* se dvoumim***

26. Studeni 2019. 22:31

Ima baš jastuk za bočno spavanje bebe, nekom je super ali po meni nepotrebno jer se jednostavno zarola dekica ili rucnik i stavi se bebi iza leđa dok je na boku.

Fever
    26. Studeni 2019. 22:40

Zarolas dekicu ili rucnik da.
    Pa gle ti mozes traziti i potpisati za epi i prvo krenuti s plinom ( plin se smije dozirati samo 6h i ti sama udises kad zelis- najbolje malo prije truda), ako ti se ne svidi ili mislis da je i dalje bol prejaka trazis epi.

Procitala sam za otkucaje da, osjetila sam da me beba gura jos prije dva dana al jako slabo, jucer malo izrazenije a daaaaaaas, dakle bas se fino osjeti, cak je i suprug uspio osjetiti kada sam stavila njegovu ruku. Mislila sam da kod prvorotki to kasnije dode ocito nije kod svih isto.
    Ja sam mrsava, tj nemam puno masnog tkiva mozda zbog roga izrazenije osjetim 

It’s a baby boy💙

neverland
    26. Studeni 2019. 23:11

Mellorine

Ima baš jastuk za bočno spavanje bebe, nekom je super ali po meni nepotrebno jer se jednostavno zarola dekica ili rucnik i stavi se bebi iza leđa dok je na boku.

Hvala, nisam ovo znala, mislila sam da uvijek trebaju na leđima.. 
    Plin sam odlučila da neću svakako, ali ću sve potpisati da hoću pa ako se sluuucajno predomislim da imam. Najradije bih probala sve prirodno jer me plaše sva ta sranja, ali sad sam hrabra kad je to daleko  😁
    Ma nisam ti ja baš neka mršavica 😂😂 a bebu osjetim iznutra, a ovu zilu izvana samo kad pipnem. I baš je ujednaceno s radom srca pa sam tako shvatila. Neka cura na fejsu u nekoj velikoj grupi je napisala: mislim da beba diše 😂😂😂😂😂😂😂

• emama260212
    26. Studeni 2019. 23:16

Evo i ja prijavljujem uredan pregled danas (14 tt), bas me prpa bilo posto sam prosli tjedan izgubila svjest i osjecam jake bolove po cijele dane, ali kaze doktor da je sve ok i da netreba brinut, jedva cekam slijedeci pregled da suprug ode samnom i saznamo spol.. sto se tice rajskog plina ja sam cula od cura u cakovcu da bas i nije nesto, na prvu je super opusta te ali bolove ne umanjuje pa nikakva korist od njega, ja kolko sam skontala jos ga zovu i plin za smijanje pa mi zvuci jos manje pouzdano 🤔 

neverland
    26. Studeni 2019. 23:57

emama260212

Evo i ja prijavljujem uredan pregled danas (14 tt), bas me prpa bilo posto sam prosli tjedan izgubila svjest i osjecam jake bolove po cijele dane, ali kaze doktor da je sve ok i da netreba brinut, jedva cekam slijedeci pregled da suprug ode samnom i saznamo spol.. sto se tice rajskog plina ja sam cula od cura u cakovcu da bas i nije nesto, na prvu je super opusta te ali bolove ne umanjuje pa nikakva korist od njega, ja kolko sam skontala jos ga zovu i plin za smijanje pa mi zvuci jos manje pouzdano 🤔

I kažu da izgubiš osjećaj za vrijeme i da se ne sjećaš ponekad nečega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.