Sretno na pregledu tko ima danas🤞
Lilypie 🥰
Kod mene noc bila dobra, jednom isla na wc. Al zato prehodnu nisam spavala.
Jutro cure, meni je jutros loše. Tlak mi je nizak kao i obično, a otkucaji malo povišeni. Popila sam bijelu kavu pa se pitam da nije od toga, nemam pojma. Evo ležim, sva nikakva. Sad mi je doduše malo bolje. Bezveze...
Lilypie kolika bušaaa🥰🥰 ps: ne hodaj bosa po pločicama! 😁
MeddleO407 ima takvih dana, drži se💪
Ja evo ležim i ležim...🙄 u cetvrtak imamo pregled, nista ne boli, dobro se osjecam...samo mi zadnjih dana onako pocne lupati srce i malo mi je kratak dah pa mi to bas smeta jer potraje i po sat-dva..🤔
Lilypie kolika bušaaa🥰🥰 ps: ne hodaj bosa po pločicama! 😁
MeddleO407 ima takvih dana, drži se💪
Ja evo ležim i ležim…🙄 u cetvrtak imamo pregled, nista ne boli, dobro se osjecam…samo mi zadnjih dana onako pocne lupati srce i malo mi je kratak dah pa mi to bas smeta jer potraje i po sat-dva..🤔
Pločice su grijane 😁
I meni je ubrzan puls i stvarno je neugodno. Kakav ti je tlak?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypiekolika bušaaa🥰🥰 ps: ne hodaj bosa po pločicama! 😁
MeddleO407ima takvih dana, drži se💪
Ja evo ležim i ležim…🙄 u cetvrtak imamo pregled, nista ne boli, dobro se osjecam…samo mi zadnjih dana onako pocne lupati srce i malo mi je kratak dah pa mi to bas smeta jer potraje i po sat-dva..🤔
Pločice su grijane 😁
Evo upravo mjerila i tlak mi je 120/65, otkucaju 87. Inace mi je niži tlak, u prosjeku 100/50 🤔
Lilypiekolika bušaaa🥰🥰 ps: ne hodaj bosa po pločicama! 😁
MeddleO407ima takvih dana, drži se💪
Pločice su grijane 😁
Evo upravo mjerila i tlak mi je 120/65, otkucaju 87. Inace mi je niži tlak, u prosjeku 100/50 🤔
Ovaj donji ti je bas nizak. Moji su otkucaji još i visi... bliže stotki.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie presladak buso 🤩, bome ga ima, i pape na noge 😜
Medleo normalno je da kad je tlak nizi da puls bude visok, i obratno, tako funkcionise pumpa 😂
Tina pa to je dobar tlak, jedino ako tebi ne odgovara kad je normalan 🙈
Buduci da ja oduvijek imam jako nizak tlak onda kad se malo povisi (i kad je u biti normalan) meni smeta...ko ce ga znati🤦♀️
Cure znam da smo o tome pisale al nekad na pocetku, vjerujem da su sve vec i zaboravile. Sta ste rekle koje ce te bolnice odabrati za porodjaj? Ne bi bilo lose kad bi nam uz termine pisalo i bolnica ( Vaki🙄) , mozda se sretnemo u TA 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji