Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLuna
    25. Studeni 2019. 22:52

Vaki super za pregled 🤗 
    Trbuh raste raste 😀 
    Cure ja sam isto na sto čuda kako i što s robicom, teško se obuzdat, ali razmišljam da ima još dosta vremena, sad smo u sezoni popusta, pa samo polako. Meni par frendica obecalo dati od svojih, tako da cu gledati kupiti stvarno ono što mi je apsolutno nužno, jer puno toga se dobije, a realno, ako i zafali, kupiš preko neta i stigne brzo... neće našim bebačima ništa  nedostajati 💕

neverland
    25. Studeni 2019. 23:47

Mala ja sam sad taman zavrsila s turom cefaleksina. Predomisljala sam se dugo i ipak uzela. Pomoglo mi je jer me sve skršilo, ali zato sada počinje kašalj nenormalan, morat ću opet kod dr da mi posluša pluća...
    Pupi, javi kad stignu tajice kakve su ti
    Fever ja osjetim  to što ti osjetis!! Cak i vidim tu zilu kako kuca kad lezim. Nisu to bebino otkucaji jer su oni puno puno brzi,ovo su arterije koje su blizu koze. Imam to od samog početka, prije nego sam znala da sam trudna - sanjala sam da osjetim bebine otkucaje i probudim se a držim ruku na trbuhu🤗🤗🤗🤗
    Netko je pitao za vježbe- ja vježbam još prije trudnoce intenzivno, sada malo manje naravno, a za vježbanje kod kuće svimaa savjetujem kanal Fitnessblender na yt. Imaju čak odlične pilates vježbe koje bi se mogle primijeniti na trudnice. Ako ti nešto nije jasno od vježbi što smiješ ili kako se rade, slobodno pitaj 😊🙂

• Lady33
    25. Studeni 2019. 23:51

Curke drzite fige ja sutra na pregled u 10:15 narucenaa ...
    Javljam kako je stanje

url=https://lilypie.com]

Fever
    26. Studeni 2019. 01:12

Drzimmmm! Ja idem tek u utorak, tko ce docekati🙈
    Sto se tice onog mog peckanja to je bilo samo tu vecer, ujutro nista, vjerojatno sam iziritirala wc papirom jer sam taj dan isla bas jako jako puno puta na wc... hvala Bogu da nije upala🙏🏻

It’s a baby boy💙

skoljka
    26. Studeni 2019. 07:48

Jutro! 
    Kako ste spavale? Ja sam bila vise budna nego spavala, nekakav polu san. Spicili me sinusii i grlo 🥴, popila sam paracetamol pred spavanje, i caj sa cijelim limunom i medom 🥵.
    Lady Sretno na pregledu danas 😃
    Karla i ja se sjetim Lemon svaki dan 😔, neka cura je pisala da je vidjela da se Lemon javila na nekoj temi, al sam zaboravila pitati na kojoj 

Maja 3
    26. Studeni 2019. 08:22

Hej cure,ja se nisam javljala neko vrijeme..forum me zeza,neda mi se ulogirat. Nadam se da ste mi sve dobro! 
    Bravo za sve dobre preglede!
    Ja sam bila u petak na pregledu i sve je super. Beba se pocela javljati sve vise i jace..pa i muz moze osjetiti pokrete. Sljedeci pregled mi je 20.12

Boa35
    26. Studeni 2019. 08:22

Jutro cure!
    Lady33 i ako ima još neka pregled danas - sretnoooo!!
    Ja se isto nisam ništa naspavala.. prvo me mala lupala do pola 1, a onda sam se cijelu noć budila.. sad sam na poslu i kao zombi
    Negoooo.. ne znam jeste li vidjele ali IKEA ima do nedjelje akciju na sve dječje proizvode!!!
    Bit će shoping ovaj vikeeend!!! Mi smo mislili to sve ići kupovati tamo iza nove godine, al s ovim kakve su cijene nakupit će se dosta popusta.. evo i link pa bacite oko
    https://www.ikea.com/ms/hr_HR/about_store/special_offers/offers/fy20-hf-weeks/

Fever
    26. Studeni 2019. 09:04

Jutro, ja vec par noci ne mogu zaspati do 2-3. Sto je najjace ne spava mi se ni preko dana

It’s a baby boy💙

Lilypie
    26. Studeni 2019. 09:21

Jutro cure... izgleda da je noć većini bila losa! Ja sam se probudila oko pola 1h i sjedila do 3h jer nisam mogla zaspati 😕 
    Valjda od ne kretanja sve me živo boli... u rukama i nogama nekakva muka... samo bih se istezala.
    Šaljem novu slikicu pupe 😂 To je od prošlog tjedna... samo bujam 🙈
    https://ibb.co/hYQMg5T

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    26. Studeni 2019. 09:43

Lilypie

Jutro cure… izgleda da je noć većini bila losa! Ja sam se probudila oko pola 1h i sjedila do 3h jer nisam mogla zaspati 😕
    Valjda od ne kretanja sve me živo boli… u rukama i nogama nekakva muka… samo bih se istezala.
    Šaljem novu slikicu pupe 😂 To je od prošlog tjedna… samo bujam 🙈
    https://ibb.co/hYQMg5T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.