Sad malo skacem s teme ali treba mi info,dali koja zna kad je najbolje radit 4d uzv?negdje na netu sam citala od 22-28tj?
Ja aam isla u 14tt, i narucena sam sa 22tt. Vise necu onda ici.
Prvi 3D-4D ultrazvuk treba planirati oko 12 tj. trudnoće. Tada se radi "mini anomaly scan" (morfologija ploda, biometrija, nuhalni nabor, nosna kost…). Drugi 3D-4D ultrazvuk treba planirati od otprilike 20-22 tj. U ovim tjednima radi se "kompletan anomaly scan" (detaljan prikaz i analiza morfologije ploda sa biometrijom). Treći 3D-4D ultrazvuk treba planirati od 28-32 tj. trudnoće. U tim tjednima trudnoće najčešće dolazi do zastoja rasta ploda (bilo da se radi o hipertenziji u trudnoći, neprepoznatom dijabetesu ili intoleranciji glukoze, promjenama na posteljici…)
Radi se 3D-4D ultrazvuk uz Collor Doppler ( biometrija, morfologija, količina plodove vode-AFI, zrelost posteljice).
It’s a baby boy💙
Pozdrav curke, stvari su preslatke 😍 Primjetila sam da za djevojčice ima mnogo vise izbora i boja nego za dječake 😀 Ja sam uzela par bodića u c&a. Ono sto me muči su ogradice za krevetic 😂 Počela sam ih sanjati. Nikako da se odlučim, našla sam ženu koja šije i pravi predivna gnijezda, ogradica, jorgancice itd.. Ali dezena ima previse, ja bih voljela nesto iskombinirati da nije previše šareno u sivo bijeloj boji 😀 Pa cemo vidjet, moram odmorit koji dan od toga, neodlučna sam i teška baš 🤔🤭 Čekam ovaj Black Friday, i praznična sniženja pa možda sta uhvatim povoljno.
Its a boy 💙 A .
Da, i da li su vam bebaći cesto nemirni? Koliko često osjećate lupkanje i u koje doba? Ja svog stalno osjetim, po dani dva ili tri puta, ali kad legnem naveče lupa i vrti se pravo. Izgleda da ce moj biti aktivan po noci, a bogme i inače😂
Its a boy 💙 A .
Ja aam isla u 14tt, i narucena sam sa 22tt. Vise necu onda ici.
Prvi 3D-4D ultrazvuk treba planirati oko 12 tj. trudnoće. Tada se radi "mini anomaly scan" (morfologija ploda, biometrija, nuhalni nabor, nosna kost…). Drugi 3D-4D ultrazvuk treba planirati od otprilike 20-22 tj. U ovim tjednima radi se "kompletan anomaly scan" (detaljan prikaz i analiza morfologije ploda sa biometrijom). Treći 3D-4D ultrazvuk treba planirati od 28-32 tj. trudnoće. U tim tjednima trudnoće najčešće dolazi do zastoja rasta ploda (bilo da se radi o hipertenziji u trudnoći, neprepoznatom dijabetesu ili intoleranciji glukoze, promjenama na posteljici…)
Radi se 3D-4D ultrazvuk uz Collor Doppler ( biometrija, morfologija, količina plodove
Hvala puno na odg.
Neverland internet spašava stvar 😁
Ellae moj bebač je stalno nemiran. Po danu ga osjetim nekoliko puta a navečer kad legnem je najživahniji, nadam se da mu neće ostati ta navika kad se rodi 😁👶
Jutro cure!
LaLuna prekrasna robica😊 i busa🤗
S koliko ste poceli osjecati bebu? Ja sve cekam svaki dan, mada sam svjesna da je rano. Zaboravila sam kad sam u prvoj trudnoci, mozda oko 18tt, al nisam sigurna...
Jahanara jutro 😊
U prvoj trudnoći sam prvi put osjetila oko 18 tjedna a u drugoj ranije, oko 15 tjedna. I u drugoj mi je veći trbuh i ranije je počeo rasti 🤰
Znaci mogla bi i ja uskoro osjetiti🥰 i meni je veci trbuh u ovoj trudnoci nego u prvoj u ovim tjednima.
Znaci mogla bi i ja uskoro osjetiti🥰 i meni je veci trbuh u ovoj trudnoci nego u prvoj u ovim tjednima.
Daa,još malo👶
Sortiraj odgovore
Najstariji