Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    04. Studeni 2019. 10:30

💙✨🤴🏻✨💙

Ma mazem se uljem bas za trudnice i strije, kombinacija par ulja, taman je pri kraju pa cu ovih dana uzeti obicno bademovo u rinfuzi u ljekarnoj, svi ga hvale. Ali jos preko toga se namazem i bademovim mlijekom za tijelo, i tusiram se uljem za tusiranje al koza mi je koma suha zahnjih dana, i inace je suha ali sad bas, mozda radi grijanja, ili beba vuce avu vlagu 🤷🏻‍♀️. Ma i ja kazem ako je koza takva ispucat ce mazala se ili ne, ali eto pokusavam sprijeciti ali bit ce da je izalud.

Ja inace imam masniju kozu I skuzila sam da je I meni bas dosta suha zadnjih dana.. sve se I meni cini da je zbog grijanja, kad se otusiram najvise osjetim. Ja poristim isto cisto bademovo ulje a cula sam da je odlicno I kombinirati za ruzinim uljem , ono je isto jako djelotvorno protiv strija 

MiniMe01
    04. Studeni 2019. 10:32

Majuska

💙✨🤴🏻✨💙

Ma mazem se uljem bas za trudnice i strije, kombinacija par ulja, taman je pri kraju pa cu ovih dana uzeti obicno bademovo u rinfuzi u ljekarnoj, svi ga hvale. Ali jos preko toga se namazem i bademovim mlijekom za tijelo, i tusiram se uljem za tusiranje al koza mi je koma suha zahnjih dana, i inace je suha ali sad bas, mozda radi grijanja, ili beba vuce avu vlagu 🤷🏻‍♀️. Ma i ja kazem ako je koza takva ispucat ce mazala se ili ne, ali eto pokusavam sprijeciti ali bit ce da je izalud.

A jooj nemoj me plasit :/ ja se bas i ne mazem ,kao nema jos trbuha …morat cu i ja u kupnju…

Iskreno mislim da je bitno mazati se I dok nemas trbuha, nego kad vec pomalo dodje, jer treba vremena da koza postane elasticnija od ulja  znas ono bolje sprijeciti nego lijeciti 

MiniMe01
    04. Studeni 2019. 10:34

LaLuna

Skoljka bila i uzela par tetri, ostalo razgrabljenoma bit će još prilika.
    Nego, uzeli mi konačno vaguuglavnom na +5-6 sam, meni se to za punih 24tt čini ok, vama?

ee mi smo isto jucer uzeli bas vagu, al najvise zbog dragog, kaze da misli da je pretjerao u zadnje vrijeme  ja se nisam vagala od pocetka, prvi put sam u 15 tjednu I znaci do sad je proslo mjesec dana , u plusu sam dvije kile.. meni se isto cini da je tvoja kilaza odlicna, cekamo jos da cujemo iskusne trudnice 

MiniMe01
    04. Studeni 2019. 10:43

Sheena

Prijavljujem i ja dečkića, vidim da je nedavno popis bio😊
    Bila na anomaly scanu, pišo se vidio iz aviona🙈
    Dobila sam 6 kg do sada i rekli su mi da moram pripaziti na težinu😭 Iskreno, dugo sam vremena jela suho zbog mučnina i eto došlo na naplatu.
    Vidim da su i strije krenule. Još ih nemam, ali nekako mislim da mi ne ginu jer sam ih dobila u pubertetu od rasta. Moja mama nije dobila nijednu, ali imamo totalno drukčiju kozu pa se ne mogu voditi time.

Sheena I mene ceka sutra anomaly scan I otkrivanje spola  znaci vec u ovom tjednu se odlicno vidi spol ajoj ti dobila na kilazi negdje kao I ja, a meni nije bilo muka I sve sam jela :D hm na pola puta smo a moramo pripaziti na tezinu, sta je onda normalno 

MiniMe01
    04. Studeni 2019. 10:52

Jahanara

Ajme sta hormoni rade, gledala Zgodnu zenu a suze samo teku, a na kraju sam i zajecala🙈

Stvarno te kuzim, u tom trenutku ti se cini kao smak svijeta I sasvim normalno da places, a nakon toga si mislis, ajme sta je meni 

ja sam isto imala parade u petak :D kako nisam u hr, nego vani I ovdje je normalno raditi do dva tjedna prije poroda, odredim si ja datum kada cu prestati s radom, pricam s poslodavcom I kaze on meni pa ako je sve ok, zasto nebi radila duze, svi koga znam radili su do prije poroda.. onda imas vise vremena kasnije s bebom ..naravno nisam nikakvo opravdanje dala zasto bi za dva mjeseca isla , I kasnije udri u plac, govorim samoj sebi kako cu ja raditi do kraja trudnoce, imam problema inace s ledjima, putujem busom , zasto me nitko ne razumije bla bla :D 

Kad sam se unormalila, Kazem sama sebi, nitko nece brinuti o tebi vise nego ti sama, donesi potvrdu od doktora, reci idem tada I boli te briga 

Boa35
    04. Studeni 2019. 11:01

Sretno cure danas na pregledima!!

Lemon
    04. Studeni 2019. 11:19

I ja imam sutra anomaly, ali tek navečer, treba to dočekati 🤭
    Planiram si već kad bi mogla na 4D, preporučuje se do 28tt jel tako? Htjela bih da se može lijepo vidjeti izgled bebe

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

maybaby
    04. Studeni 2019. 11:57

Pozdrav svima!
    Čitam od početka ovu temu, tj. otkad sam saznala da sam trudna 
    danas 13+4  (prva trudnoća) termin 7.05.2020. 
    Možda je ovo što ću pitati ovdje u ovoj temi ipak za temu pregledi,ali pošto smo mi proljetno/ljetne bebe, tu smo  negjd esa tjednima trudnoće pa ste kompetentnije da mi odgovorite.
    Imam jednu dilemu što se tiče pregleda razno raznih..moja soc. ginekologica mi ništa konkretno nije govorila na zadnjem pregledu osim da je sve ok..onak standard. Sljed. pregled imam 18.11.
    Milsila sam prije toga ubaciti neki pregled kod privatnika, pa me baš zanima ima li smisla sada plaćati neki 3d pregled jer sam već prešla dobro 12. tj. kada se mjeri i nuhalni nabor i sve vezano za to. Inače nikakvih tegoba niti problema u trudnoći nemam osim što mi se neke dane užasno spava 

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    04. Studeni 2019. 12:02

Cure jel se za kombinirani za vadjenje krvi treba biti nataste? Cini mi se da ne, al da provjerim za svaki slucaj...

MiniMe01
    04. Studeni 2019. 12:02

Curke jel se vama javljaju povremeno nocne more?

Ponekad imam tako glupe snove, a bas sinoc opet neku nocnu moru da me dragi budio jer je govorio da sam jaukala I vristala u snu.. I tako usred noci, pa je potrebno opet da se smirim I da zaspim I da me ne bude strah.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.