Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    03. Studeni 2019. 22:15

A jel ti nešto pomagalo sa mučninama? Imate savjete? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sagi
    03. Studeni 2019. 22:15

Ajoj cure, nadam se da će mučnine i žgaravica prestati il se barem ublažiti. 😕
    Meni mučnine lagano prestaju, dok ne jedem slatko, dobro je. 

• Ema_04
    03. Studeni 2019. 22:49

Lilypie

Ono sto mene ubija i sad a i u prethodnoj trudnoći je bila žgaravica. Sve sam već probala; sodu, mlijeko, bademe… ništa čini se ne pomaze 😩 Sutra ću još probati s djumbirom a ako ni to ne pomogne onda stvarno ne znam… razdire me!

Probaj reduflux tablete za zvakanje. Meni ih je prijateljica koja je inace farmaceut preporucila, jer su bezbedne za bebu. 

Jahanara
    03. Studeni 2019. 23:07

Vaki zao mi je sto te tako dugo prate mucnine. Jel ti tako bilo i u prvoj trudnoci?
    Fever skroz te razumijem po pitanju simptoma. Meni u ovoj trudnoci simptomi nisu izrazeni ni 10% kao u prethodnoj. Znam da je svaka trudnoca drukcija i da mogu biti sretna sto su mi ovi tjedni prosli bez nekih vecih tegoba, al neke dane kad nemam nikakvih simptoma i zaboravim da sam trudna. 
    Pregled mi je u srijedu i isto me malo strah pogotovo jer cu tada raditi i kombinirani.
    Skoljka ne znam jesi ti spominjala jucer da se mazes nekim uljem za mame. Odmah na pocetku trudnoce sam kupila od Alverde ulje mamagluck-ako sam dobro zapamtila. Citala sam da je jako dobro. Ali koristenjem kroz ovih par tjedana mogu reci da mi je puno bolje obicno bademovo iz apoteke. Mozda da probas sa bademovim mazati.

skoljka
    03. Studeni 2019. 23:14

Da mazem se se sa uljem bas za trudnice, to je isti sastav kao ono Bio oil, ali sutra cu uzeti to bademovo. Ja sam u krpama, a nemogu zaspati, osjecam glad 🙈, a 6 sam u plusu 🙈

• Lady33
    04. Studeni 2019. 08:04

Curke moje ja evo ustala hocu oprala zubice umila se sada hocu da se sminkam pa krecem za nekih 40 minuta polako.. jeer mi je doktorka udaljena nekih 40 minuta od mjesta.. a narucena sam u 9:45 drzitee figeee curke da bude sve uredu i da saznamo pol <3

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    04. Studeni 2019. 08:20

Lady sretno na pregledu!

Skoljka i ja sam otisla spavati gladna. Za veceru pojela juhu i tek sam onda postala gladna🙈

sagi
    04. Studeni 2019. 08:48

Lady33 sretno 😊

Ja sam jela kruh s maslacem kasno navečer, a kao smanjujem kruh 🙄
    Baš sam jučer komentirala dragom dok sam jela da je super da sam trudna i da me baš briga kaj je kasno, kao beba ne smije bit gladna 🙊

04. Studeni 2019. 09:57

Ja kuhano ne mogu smisliti, jucer sam se za dorucak najela pecenih kobasica na tavi i tursije, nije mi bilo muka pola dana!

skoljka
    04. Studeni 2019. 09:57

Lady33 sretno na pregledu, da bude sve ok 🤗
    Jahanara ma ja sam na kraju ustala i jela krem juhu sto je ostalo od vecere, dobro da ju muz nije htio pojesti, inace bi mazala po kruhu 🙈😂, alnsam se u 6h probudila, mali lupa, gladna opet 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.