Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    13. Kolovoz 2019. 11:13

Luca87

Evo drage cure da vam se i ja pridružim. Danas sam 6+3, prvi pregled smo imali 7.8. I sad čekamo drugi 21.8.
    Do prije tri dana osjećala sam se super, a onda su krenule mučnine. Nisam povraćala, ali mi se hrpa hrane zgadila i teško mi je jesti, a i sise su me počele boluckat.
    Draga školjka vidjela sam da si negdje pitala, ja isto uzimam estrofem 3x1. Što su tebi rekli do kad? Meni još ništa nisu rekli.
    Meni isto kinezi predviđaju curicu 😁, a ja od početka mislim da je dečko 😄, al nek je meni bebač živ i zdrav pa što bude, baš mi je svejedno.

Dobro nam došla! 🥰 
    Meni isto svi kažu cura, al ja mislim da je dečko 🤪🥰

skoljka
    13. Kolovoz 2019. 11:54

Luca87

Evo drage cure da vam se i ja pridružim. Danas sam 6+3, prvi pregled smo imali 7.8. I sad čekamo drugi 21.8.
    Do prije tri dana osjećala sam se super, a onda su krenule mučnine. Nisam povraćala, ali mi se hrpa hrane zgadila i teško mi je jesti, a i sise su me počele boluckat.
    Draga školjka vidjela sam da si negdje pitala, ja isto uzimam estrofem 3x1. Što su tebi rekli do kad? Meni još ništa nisu rekli.
    Meni isto kinezi predviđaju curicu 😁, a ja od početka mislim da je dečko 😄, al nek je meni bebač živ i zdrav pa što bude, baš mi je svejedno.

Dobro nam dosla 🥰
    I kakav je bio pregled, jel se vidjelo srceko? 
    Ja sam bila na pregledu sa tocno 9tt i tad mi je rekla da jos 2 dana uzmem po jednu i prestanem, tako da sam zavraila sa njim😀
    Meni sva okolina predvidja decka, a mm i ja mislimo da je cura, a i kinezi i Ramzi vele da je cura😂, bas mi je ovo zabavno, sad me bas kopka sta li je i tko ce pogoditi, ja iskreno nemam neku zelju sta bi vise voljela, sta god da je bit ce mi iznenadjenje i velika sreca🥰

• Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 13:21

Luca, dobro nam dosla 😉 
    Tockica, opa 3 muska, bome nebude ti lako 😥 
    Apciha, 50% 🤣🤣🤣🤣 

Meni je iskreno svejedno za spol. Nekako mislim da bi dvije curke mogle imati blizi odnos od seke i vrata. A s druge strane sad imam djevojcicu, bilo bi mi drago upoznat kako je to imati sina.  Dragom je ovo druga cura pa bi sad sina 😁 a starija seka pak navija za jos jednu sestru 😂😂😂😂  
    Jedino oko cega se slazemo da moramo odredit ime prije nego ova nasa progovori jer cemo ju morat ukljucit a vec je sad tesko naci ime s kojim se svi troje slazemo. 😁

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 13:24

Ajme kakav komentar...nebude ti lako... isla sam dva puta procitati da vidim jesam li dobro procitala...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 13:33

Tockica, nisam nis lose mislila! Sorry ako te uvrijedilo. 

• Frau_Mund6
    13. Kolovoz 2019. 13:34

Sala ne?!?! 

Maja 3
    13. Kolovoz 2019. 13:34

Hej curke,mene uhvatile mucnine,krepavam! A sto ce tek bit kad se s mora vratimo? Ne zelim ni razmisljati o tome. Narucena za 1 pregled sljedecu srijedu,tad cu vec bit u 7 tjednu,pa ce se valjda cut i srceoo i sve.🥰
    Nove cure dobrodosle!
    Kako nemozete slike stavljat,pa mislim da se to da..bar sam ih ja prije stavljala.

• Lala27
    13. Kolovoz 2019. 13:41

Joj curke, malo vas čitam, pa vidim da su i vama teme kao što su bile i nama (zimske bebe)  😄 Želim vam svima lijepe, školske trudnoće i hoćete da vam otkrijem da li Ramzi pogađa? 😂

• marti07
    13. Kolovoz 2019. 13:46

Pozdrav cure, evo da se i ja javim :) 
    Kasni mi 5 dana, testovi du pokazali plusiće, zvala sam ginekologinju i narucena sam tek 9.9. za prvi pregled 🙈 je li to prekasno? 

skoljka
    13. Kolovoz 2019. 13:53

Lala27

Joj curke, malo vas čitam, pa vidim da su i vama teme kao što su bile i nama (zimske bebe) 😄 Želim vam svima lijepe, školske trudnoće i hoćete da vam otkrijem da li Ramzi pogađa? 😂

😂😂😂😂To ti da nas rijesis slatkih muka 😛
    Ajde otkrij jel nas Ramzi zavarava

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.