Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    02. Studeni 2019. 08:54

Jutro curke, kako ste? 🥰
    Vidim da neke imate već problema sa strijama..ja nikad nisam niti jednu dobila, a sad kako će biti vidjet ćemo..moja frendica ih je dobila na porodu, prije nije ništa imala..al dobila je više od 20kg, pa vjerujem da je i do toga.. 
    Nego, meni su se iznad trbuha, a ispod sisa pojavile siitne kapilare, čitala sam na netu da je to normalno..al baš mr iznenadilo.. imala sam ih nekoliko od 10-11.tjdedna a sad ih je još i više ..
    Iii da, najljepša vijest curka nam se od utorka (točno 19tj) javlja i pod rukom!! 🥰💜 Prekjučer smo muž i ja sastavljali tv i tako me zaškakljala da sam se baš iznenadila, al mislim da joj je smetalo jer sam se stalno saginjala 😆 
    Jučer nakon šetnje čim sam sjela se javila 🤭 presmiješan mi je osjećaj, a opet i prelijep 💞 jedino što me iznenadi svaki put, pa se ja krenem smijati 🙈😝😆

skoljka
    02. Studeni 2019. 09:15

Karla aa super da si napokon lijepo osjetila curku 🥰, ovaj moj princ se poceo najvise javljat kad sam u nekoj kupovini, reko bit ce da ce voliti shoping 😂
    Sto se tice stija, pa i meni su sitne linijice ali dugacke, a najvise ih je u gornjem dijelu iznad pupka cijelom sirinom stomaka, nevjerujem da su to kapilare, vjerujem da ce poslije biti strije, a u tom dijelu mi je stomak najmanje razvucen, pa me bas cudi od kud tu bas, mozda mi stomak vide prema dole pa se gore rasteze koza 🤷🏻‍♀️

MickeyMouse
    02. Studeni 2019. 11:21

Cure, nisam se javljala ovih dana ali vas redovito citam. Vidim da pisete o strijama - ja sam ih zadnji put dobila zadnja dva tjedna trudnoce i to samo oko pupka. Mazala sam se raznim uljima ali izgleda nije izdrzala koza. Ali nema veze, nije strasno 😁 gore mi je sad na cicama nakon dojenja/prestanka dojenja, to je sve sareno u krug. 
    Karla89 drago mi je da se curka javlja 😍 ja sam par puta pomislila da sam osjetila javljanje ali nisam sigurna. Kad krenu posteni udarci onda cu biti 😁

• emama260212
    02. Studeni 2019. 14:09

Curke vidim da je netko spomenuo dm paket za trudnice. Kako ste ga dobile? Jeste samo otisle u dm i rekle za trudnocu pa trazile paket? I koliko tj ste bile trudne? Meni malo bed ici kad se slabo vidi i netko bi ga mogao hrani pripisat

skoljka
    02. Studeni 2019. 14:13

emama260212

Curke vidim da je netko spomenuo dm paket za trudnice. Kako ste ga dobile? Jeste samo otisle u dm i rekle za trudnocu pa trazile paket? I koliko tj ste bile trudne? Meni malo bed ici kad se slabo vidi i netko bi ga mogao hrani pripisat

Moj se nije vidio uopce kad sam uzela paket, nesto sam kupovala kod njih i sjetila se, pitala jel to jos vrijedi i odmah mi ispod pulta izvadili ceker/paket. Nije nista bed 😜😉

• Ema_04
    02. Studeni 2019. 14:55

Drage moje, ja sam se jutros probudila sa jecmenom na oku, prolivom i povracanjem. Ima li iko da je to prosao i da ima savjet sta bih mogla popiti, jer pojesti ne mogu nista :( btw, sad sam u 18om tjednu i iskreno me strah kako ce to na bebicu utjecati.

mimmyx
    02. Studeni 2019. 16:49

Hej curke , imam jedno skakljivo pitanje...
    Imala sam taj hematom kojeg sad nema i neznam dali mogu imati seksualne odnose sad kad ga nema vise...😶

Vaki
    02. Studeni 2019. 17:16

Ema_04

Drage moje, ja sam se jutros probudila sa jecmenom na oku, prolivom i povracanjem. Ima li iko da je to prosao i da ima savjet sta bih mogla popiti, jer pojesti ne mogu nista :( btw, sad sam u 18om tjednu i iskreno me strah kako ce to na bebicu utjecati.

Ja sam imala takvu neku virozu prije mjesec dana, ali je trajalo samo jedan dan. Drugo jutro sam bila kao nova. Bebici nije bilo ništa zbog toga... Nadam se da će i tebi brzo proći. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Molekula
    02. Studeni 2019. 19:49

mimmyx

Hej curke , imam jedno skakljivo pitanje…
    Imala sam taj hematom kojeg sad nema i neznam dali mogu imati seksualne odnose sad kad ga nema vise…😶

Ja sam isto imala, povukao se u 9tt, sad sam 12tt i pitala sam na pregledu gunekologinju, kaze da mozemo :) Nisam htjela pitati tada kad je primijetila da ga nema jer mi je produzila Utrogestane "za svaki slucaj" pa sam tada znala da pod terapijom ne smijem. Tako da mislim da smijes ako nisi pod terapijom :))

brankica09
    02. Studeni 2019. 20:05

Ema_04

Probaj s rehidromiksom i uz njega probiotik. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.