Ja nisam još primjetila nikakve crtice, ali baš me zateže, imam filing da će puknut. Mazuckam s bademovim uljem, a sad oće li pomoći....
Mene isto ovaj tjedan zateže više nego inače, skroz mi se proširio trbuh iznad pupka, mazem se i dva puta dnevno ali ako je takva koža onda ću svejedno popucati neće ni ulje pomoći
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ma mazem se uljem bas za trudnice i strije, kombinacija par ulja, taman je pri kraju pa cu ovih dana uzeti obicno bademovo u rinfuzi u ljekarnoj, svi ga hvale. Ali jos preko toga se namazem i bademovim mlijekom za tijelo, i tusiram se uljem za tusiranje al koza mi je koma suha zahnjih dana, i inace je suha ali sad bas, mozda radi grijanja, ili beba vuce avu vlagu 🤷🏻♀️. Ma i ja kazem ako je koza takva ispucat ce mazala se ili ne, ali eto pokusavam sprijeciti ali bit ce da je izalud.
Ma mazem se uljem bas za trudnice i strije, kombinacija par ulja, taman je pri kraju pa cu ovih dana uzeti obicno bademovo u rinfuzi u ljekarnoj, svi ga hvale. Ali jos preko toga se namazem i bademovim mlijekom za tijelo, i tusiram se uljem za tusiranje al koza mi je koma suha zahnjih dana, i inace je suha ali sad bas, mozda radi grijanja, ili beba vuce avu vlagu 🤷🏻♀️. Ma i ja kazem ako je koza takva ispucat ce mazala se ili ne, ali eto pokusavam sprijeciti ali bit ce da je izalud.
A jooj nemoj me plasit :/ ja se bas i ne mazem ,kao nema jos trbuha ...morat cu i ja u kupnju...
Pijte dovoljno tekucine :-)
Ja sada kako radi grijanje suh zrak stalno pijem, mislim da ce i to nekim djelom pomoci
It’s a baby boy💙
Skoljka bila i uzela par tetri, ostalo razgrabljeno ma bit će još prilika.
Nego, uzeli mi konačno vagu uglavnom na +5-6 sam, meni se to za punih 24tt čini ok, vama?
Ja isto stalno imam osjećaj da će se pojavit kakva strija, stalno se mažem ali možda se baš potrefi neki period kada će svejedno nastat. Vjerujem da voda pomaže svakako 👍🏻
Da, ja isto mažem bademovim uljem navečer, ujutro biobazom (dm paket za trudnice) jer ne ostavlja masne tragove. I trudim se pit više vode između ostalog i zbog niskog tlaka.
Ali isto mislim da mi neće ništa pomoć da ne dobijem struje, ionako ih već imam po bedrima od prije. Sklona sam strijama, imam suhu kožu i oduvijek osciliram u težini.
Majuska a neplasim te, nije svacije tijelo isto
Laluna ma super si sa kilazom, bas optimalno kako treba.👍
Jucer ujutro kad sam se mazala nista nije bilo, a sinoc pun stomak kompletno saren, eto kod mene se to odjedanput pojavilo.
Genetika i tip koze odigrat ce najvecu ulogu kod strija.
Piti dosta tekucine i mazati se redovno, vise od tog ne mozemo uciniti. Ali ako se i pojave, to ce nam biti uspomena da je na tom mjestu raslo najdraze bice.
Sortiraj odgovore
Najstariji