Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    01. Studeni 2019. 18:49

Ja nisam još primjetila nikakve crtice, ali baš me zateže, imam filing da će puknut. Mazuckam s bademovim uljem, a sad oće li pomoći....

Lemon
    01. Studeni 2019. 19:26

Mene isto ovaj tjedan zateže više nego inače, skroz mi se proširio trbuh iznad pupka, mazem se i dva puta dnevno ali ako je takva koža onda ću svejedno popucati neće ni ulje pomoći 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    01. Studeni 2019. 19:39

Ma mazem se uljem bas za trudnice i strije, kombinacija par ulja, taman je pri kraju pa cu ovih dana uzeti obicno bademovo u rinfuzi u ljekarnoj, svi ga hvale. Ali jos preko toga se namazem i bademovim mlijekom za tijelo, i tusiram se uljem za tusiranje al koza mi je koma suha zahnjih dana, i inace je suha ali sad bas, mozda radi grijanja, ili beba vuce avu vlagu 🤷🏻‍♀️. Ma i ja kazem ako je koza takva ispucat ce mazala se ili ne, ali eto pokusavam sprijeciti ali bit ce da je izalud. 

Majuska
    01. Studeni 2019. 20:27

💙✨🤴🏻✨💙

Ma mazem se uljem bas za trudnice i strije, kombinacija par ulja, taman je pri kraju pa cu ovih dana uzeti obicno bademovo u rinfuzi u ljekarnoj, svi ga hvale. Ali jos preko toga se namazem i bademovim mlijekom za tijelo, i tusiram se uljem za tusiranje al koza mi je koma suha zahnjih dana, i inace je suha ali sad bas, mozda radi grijanja, ili beba vuce avu vlagu 🤷🏻‍♀️. Ma i ja kazem ako je koza takva ispucat ce mazala se ili ne, ali eto pokusavam sprijeciti ali bit ce da je izalud.

A jooj nemoj me plasit :/ ja se bas i ne mazem ,kao nema jos trbuha ...morat cu i ja u kupnju...

Fever
    01. Studeni 2019. 23:25

Pijte dovoljno tekucine :-)
    Ja sada kako radi grijanje suh zrak stalno pijem, mislim da ce i to nekim djelom pomoci

It’s a baby boy💙

LaLuna
    02. Studeni 2019. 03:41

Skoljka bila i uzela par tetri, ostalo razgrabljeno  ma bit će još prilika. 
    Nego, uzeli mi konačno vagu  uglavnom na +5-6 sam, meni se to za punih 24tt čini ok, vama?

LaLuna
    02. Studeni 2019. 03:43

Ja isto stalno imam osjećaj da će se pojavit kakva strija, stalno se mažem ali možda se baš potrefi neki period kada će svejedno nastat. Vjerujem da voda pomaže svakako 👍🏻

sagi
    02. Studeni 2019. 07:27

Da, ja isto mažem bademovim uljem navečer, ujutro biobazom (dm paket za trudnice) jer ne ostavlja masne tragove. I trudim se pit više vode između ostalog i zbog niskog tlaka. 
    Ali isto mislim da mi neće ništa pomoć da ne dobijem struje, ionako ih već imam po bedrima od prije. Sklona sam strijama, imam suhu kožu i oduvijek osciliram u težini. 

skoljka
    02. Studeni 2019. 07:38

Majuska a neplasim te, nije svacije tijelo isto
    Laluna ma super si sa kilazom, bas optimalno kako treba.👍
    Jucer ujutro kad sam se mazala nista nije bilo, a sinoc pun stomak kompletno saren, eto kod mene se to odjedanput pojavilo. 

Jahanara
    02. Studeni 2019. 07:57

Genetika i tip koze odigrat ce najvecu ulogu kod strija.
    Piti dosta tekucine i mazati se redovno, vise od tog ne mozemo uciniti. Ali ako se i pojave, to ce nam biti uspomena da je na tom mjestu raslo najdraze bice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.