Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    23. Listopad 2019. 08:00

Mi smo isto baby gym koristili jako puno, voljela je ležati u njemu i na lađima i na trbuhu, u njemu se i naučila okretati na bok pa na trbuh i nazad na leđa. Ležaljka/ljuljačka nam je isto bila super investicija, znala sam je staviti na kuhinjski stol dok sam kuhala, a nosala sam je okolo u tome i dok sam vješala veš ili išla na wc 
    Što se tiče podloga one kocke male što se spajaju su nam se pokazale loše jer ih je mala rastavljala čim je skužila, pa razvlačila dijelove, pa problemi s usisavanjem. Mi smo uzeli tatami podloge (one što idu u teretane), dosta su debele i velike i lako se održavaju, prođeš bez problema s usisivačom po njima. 
    Toplomjer imam najobičniji, alkoholni, a podlogu za presvlačenje je prerasla vrlo brzo i prešli smo na presvlačenje na krevetu. Mi smo imali onu podlogu što se instalira na krevetić i to je bilo okej.
    Prije trudnoće i u trudnoći sam bila uvjerena da će moje dijete spavati isključivo u krevetiću, ali sve se promijenilo nakon poroda. U krevetiću je spavala ukupno 5 puta - tako da nam i on služi za skladištenje  ali dobro, sada čeka novu bebu, možda ću ovaj put biti ustrajna.  
    Vrapcic123 sve testove koji su potrebni možeš napraviti u domu zdravlja/bolnici, ali jedino ako misliš na testove tipa Nifty, Harmony i slične?

23. Listopad 2019. 08:12

Da vas malo utjesdim s kilazom. 

23. Listopad 2019. 08:13

oprostite, otišlo je prebrzo. Uglavnom, ja sam u prvoj trudnoći u prva 4 mjeseca dobila 7 kg, a do kraja trudnoće još samo dva. Otišla roditi sa +9 kg i izišla kao fit mom ;)

Vrapčić123
    23. Listopad 2019. 08:17

MickeyMouse da mislila sam na te testove, ukoliko je nešto vrlo bitno za bebu od toga? Što si ti sve radila u ovih 15 tjedana? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Jahanara
    23. Listopad 2019. 08:50

Jutro cure!

Elenica hvala na odg. 😃 vidjet cu kako ce danas biti, nalijevat cu se cajem, limunom i medom. 

Frau_Mund 🤞🤞

Mimmyx kako si ti? Ne javljas se nista.

Lemon
    23. Listopad 2019. 09:18

Meddle tako je i meni, inače kad nebi stigla dobro jesti par dana odmah padne kila,dvije. A to vratiti je živa muka. Sad se silim jesti što češće i evo nekako sam dobila kilu od samog početka, ali užas kako mi je to teško. Nadam se da njemu ništa ne fali ali šta ću kad ne ide
    Frau čekamo rezultate s tobom 🤞
    Meni se baby gym čini obavezan, mislim da je jako dobar za motoriku, naravno ako će dijete htjeti biti na njemu. A svi mi govore da ne kupujem ljuljačku unaprijed ali ako nađem na popustu uzet ću ju jer ju jako hoću, može do 60kg pa mislim da će biti korisna.
    Jel netko zna gdje ima za pogledati Kinderkraft proizvoda? Mislila sam uzeti 4u1 što je kao kolijevka da mi bude u boravku u tome, a poslije je to putni krevetić ili vrtić

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Frau_Mund6
    23. Listopad 2019. 09:25

Hvala cure!!! Nalazi su tek 15-17. 
    Lemon, mislis na ljuljacku od 6 kg? To ki se cini malo moja je 9 i bilo bi mi draze da moze vecu tezinu podnijet. 
    Ne znam kako zene uopce izdrze bez takve pomoci? Sta naprave sa djetetom kad idu piskit? Stavit ga naa pod da ne zvizne sa trosjeda? Cim te nema koju min dijete pocne plakat jer ima osjecaj da je ostavljeno... 

url=https://lilypie.com]

sagi
    23. Listopad 2019. 09:43

Jutro, ja inače imam viška kila i sklona sam debljanju tak da sam očekivala višak od 5kg do sad 😂 em mi je stalno bilo mučno ak nebi jela pol sata.
    No, vaga pokazuje isto, a čak i malo manje od prije početka. Od jutra do večeri stvarno jako varira pa mi je teško odredit točno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.