Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    23. Listopad 2019. 11:57

Frau_Mund6

Hvala cure!!! Nalazi su tek 15-17.
    Lemon, mislis na ljuljacku od 6 kg? To ki se cini malo moja je 9 i bilo bi mi draze da moze vecu tezinu podnijet.
    Ne znam kako zene uopce izdrze bez takve pomoci? Sta naprave sa djetetom kad idu piskit? Stavit ga naa pod da ne zvizne sa trosjeda? Cim te nema koju min dijete pocne plakat jer ima osjecaj da je ostavljeno…

Ne ne, lezaljka Nuna Leaf ima nosivost 60 kg ( zabunom sam napisala ljuljačka).

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Jahanara
    23. Listopad 2019. 12:09

Maja 3

Jahanara

Uzv cu obaviti kod svog ginekologa a krv vadim u Karlovcu u bolnici Dubovac, onda oni salju u Breyer.
    I meni bi bilo dugo cekati na tvom mjestu.😉

Iz Karlovca si? I ja! I ja!🙋‍♀️

Nisam iz Karlovca, iz Slunja sam.😉Al u Karlovcu mi je ginekolog.

MiniMe01
    23. Listopad 2019. 12:11

Frau_Mund6

Majuska, ja imam stalno niski tlak u trudnoci. I u prvoj sam imala.
    Eovyn, nadam se da neces niti imati. Mene su svi simptomi zaobisli u prvoj a sad i drugoj trudnoci 😉 osjecam samo kratke booove kod rastezanja maternice. Sve ostalo je super. U drugoj polovici ces osjecat udarce bebe pa neces ni brinut o njoj 😀

Isto tako I ja imam jedino taj simptom, kao da nesto presjece na par sekundi I to je to

MiniMe01
    23. Listopad 2019. 12:13

Maja 3

Jahanara

Uzv cu obaviti kod svog ginekologa a krv vadim u Karlovcu u bolnici Dubovac, onda oni salju u Breyer.

I moja sestra je u Karlovcu isto, moram ju pozvati da da se registrira na blog, skupa smo trudne 

vanush
    23. Listopad 2019. 12:52

majuska

Curke jel koja ima problema sa niskim tlakom? Stalno mi je nizak,imam glavobolje i mucnine pa i povracanje …neznam kako si pomoc :/ Mozda neki savjet ?
    Trudna sam 10+2

Probaj piti što više, i jesti juhe. Ako ne možeš to zadržati od mučnina probaj makar sa rehidromiksom. Meni je doktor rekao da pijem ujutro jednu kavu obavezno, ali meni dok su trajale mučnine nikako nije odgovarala.

Ostale cure koje ste se pridružile, čestitam! Idem čitati zaostatke :)

Maja 3
    23. Listopad 2019. 13:03

MiniMe01

Maja 3

Jahanara

I moja sestra je u Karlovcu isto, moram ju pozvati da da se registrira na blog, skupa smo trudne

Reci joj da se registrira,pa cemo moc komentirat dokrore na svarci kad krenemo!🤣
    Jahanara,ma i Slunj spada pod Karlovac!
    Ja sam u petak na dubovcu kod dr.

skoljka
    23. Listopad 2019. 13:04

Cure pozelite mi srecu da ne proplupam danas, muz zapeo da radimo razmjestaj u sobi, premjestanje ormara 🤯, svu je robu izvadio na krevet, rekla sam mu da veceras ne racuna da ce spavat u svom krevetu 🙈

brankica09
    23. Listopad 2019. 13:15

skoljka

Cure pozelite mi srecu da ne proplupam danas, muz zapeo da radimo razmjestaj u sobi, premjestanje ormara 🤯, svu je robu izvadio na krevet, rekla sam mu da veceras ne racuna da ce spavat u svom krevetu 🙈

🤭😂😋🤞

MiniMe01
    23. Listopad 2019. 13:21

skoljka

Cure pozelite mi srecu da ne proplupam danas, muz zapeo da radimo razmjestaj u sobi, premjestanje ormara 🤯, svu je robu izvadio na krevet, rekla sam mu da veceras ne racuna da ce spavat u svom krevetu

Jucer sam ja spremala robu u koju nemogu stati, i mislim da necu vise tako skoro ormar pospremati, umorila sam se ko da sam kopala Jel je on svjestan da ce tu robu ON pospremati

• Frau_Mund6
    23. Listopad 2019. 13:30

Lemon

Frau_Mund6

Hvala cure!!! Nalazi su tek 15-17.
    Lemon, mislis na ljuljacku od 6 kg? To ki se cini malo moja je 9 i bilo bi mi draze da moze vecu tezinu podnijet.
    Ne znam kako zene uopce izdrze bez takve pomoci? Sta naprave sa djetetom kad idu piskit? Stavit ga naa pod da ne zvizne sa trosjeda? Cim te nema koju min dijete pocne plakat jer ima osjecaj da je ostavljeno…

Ne ne, lezaljka Nuna Leaf ima nosivost 60 kg ( zabunom sam napisala ljuljačka).

Lemon u ceku je fora? Mozete skupa lezat 😁 bar je nece prerast 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.