Pozdrav svima!
Nova sam na forumu i trenutno ulazim u 11. tjedan trudnoce! Termin je 17.5.
Procitala sam vecinu razgovora dosada i evo ipak se odlucila i ja javiti.
Kako ste stavile oznaku u kojem ste tjednu trudnoce koja se pojavi ispod komentara?
Zelim svima srecu s pregledima i trudnocom opcenito. Da svi dobijemo zdrave bebice 😍
Cure pozelite mi srecu da ne proplupam danas, muz zapeo da radimo razmjestaj u sobi, premjestanje ormara 🤯, svu je robu izvadio na krevet, rekla sam mu da veceras ne racuna da ce spavat u svom krevetu
Jucer sam ja spremala robu u koju nemogu stati, i mislim da necu vise tako skoro ormar pospremati, umorila sam se ko da sam kopalaJel je on svjestan da ce tu robu ON pospremati
Uh bolje da on nevraca, on bi sve vratio nazad, a ja imam namjeru i cistku napraviti😎
Hvala cure!!! Nalazi su tek 15-17.
Lemon, mislis na ljuljacku od 6 kg? To ki se cini malo moja je 9 i bilo bi mi draze da moze vecu tezinu podnijet.
Ne znam kako zene uopce izdrze bez takve pomoci? Sta naprave sa djetetom kad idu piskit? Stavit ga naa pod da ne zvizne sa trosjeda? Cim te nema koju min dijete pocne plakat jer ima osjecaj da je ostavljeno…
Ne ne, lezaljka Nuna Leaf ima nosivost 60 kg ( zabunom sam napisala ljuljačka).
Lemon u ceku je fora? Mozete skupa lezat 😁 bar je nece prerast
Pa da, a kasnije mogu i ja sjediti u njoj po potrebi 😁 zato mi se čini dobra investicija
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Frau - draga, čekamo s tobom. Vjerujem da će sve biti o. k.
Vrapčić - možda ti je to od progesterona. Ja sam isto na početku brzo dobila kile, a sad polako...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure pozelite mi srecu da ne proplupam danas, muz zapeo da radimo razmjestaj u sobi, premjestanje ormara 🤯, svu je robu izvadio na krevet, rekla sam mu da veceras ne racuna da ce spavat u svom krevetu
Jucer sam ja spremala robu u koju nemogu stati, i mislim da necu vise tako skoro ormar pospremati, umorila sam se ko da sam kopalaJel je on svjestan da ce tu robu ON pospremati
Uh bolje da on nevraca, on bi sve vratio nazad, a ja imam namjeru i cistku napraviti😎
o da da obavezno treba cistku napraviti prije nabave novih stvari inace ce kuca ko spajza izgledati
samo sam skuzila umori to slaganje, saginjanje I tako
Uzv cu obaviti kod svog ginekologa a krv vadim u Karlovcu u bolnici Dubovac, onda oni salju u Breyer.
I meni bi bilo dugo cekati na tvom mjestu.😉
Iz Karlovca si? I ja! I ja!🙋♀️
I moja sestra je u Karlovcu isto, moram ju pozvati da da se registrira na blog, skupa smo trudne
Reci joj da se registrira,pa cemo moc komentirat dokrore na svarci kad krenemo!🤣
Jahanara,ma i Slunj spada pod Karlovac!
Ja sam u petak na dubovcu kod dr.
Bas sam joj rekla :)
Pozdrav svima!
Kako ste stavile oznaku u kojem ste tjednu trudnoce koja se pojavi ispod komentara?
Zelim svima srecu s pregledima i trudnocom opcenito. Da svi dobijemo zdrave bebice 😍
Pozdrav Molekula, odes na stranicu Lillypie, napravis si svoju slicicu I onda kopiras link ovdje na svoj profil u potpis. Curke su objasnile na nekoliko prethodnih postova :)
Cestitam, od kuda si ? :)
o da da obavezno treba cistku napraviti prije nabave novih stvari inace ce kuca ko spajza izgledati
samo sam skuzila umori to slaganje, saginjanje I tako
Premjesato je ormar na sve strane, krevet razne kombinacija radio, nije mu bilo mrsko, i kad smo napokon slozili kako ce nam odgovarati da uklopimo krevetic i komodu, vratio je vrata na ormar jedva 😅 sa staklom su pa teska😂, ja lezim gledam, reko znas sta ja sam gladna 🙈, i spremimo se i evo pojeli pizzu, a soba nek ceka🙈😂
Pozdrav svima!
Pozdrav Molekula, odes na stranicu Lillypie, napravis si svoju slicicu I onda kopiras link ovdje na svoj profil u potpis. Curke su objasnile na nekoliko prethodnih postova :)
Cestitam, od kuda si ? :)
Evo ja sam uslikala prije par dana kad sam objasnjavala, reko da nemoram tipkat 😎
https://ibb.co/tJPytKD
Sortiraj odgovore
Najstariji