Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    22. Listopad 2019. 13:15

Ja sam evo bas danas kupila kadica flexi Stokke i umetak za novorodjence njihov. Svidja mi se. 

🧔39
    👧31

brankica09
    22. Listopad 2019. 13:15

Mi odradili kontrolu  , nikako da se pokaze 🙈 da vas pozdravimo 🙊🙏😘

brankica09
    22. Listopad 2019. 13:20

Ne zeli mi ucitat sliku 🤫🤷‍♀️🤦‍♀️

• Newmum
    22. Listopad 2019. 13:35

Chappie

Ja sam evo bas danas kupila kadica flexi Stokke i umetak za novorodjence njihov. Svidja mi se.

Tu i ja planiram. Nisam je još vidjela uživo ali mi se čini praktična i dovoljno velika da potraje a ne da moram nakon par mjeseci uzimati novu.

Lemon
    22. Listopad 2019. 14:20

Chappie

I kakva je uživo? Gledala sam ju po netu pa mi se čini da nije čvrsta

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

brankica09
    22. Listopad 2019. 14:37

Ja bas zapela za aquascale 3u1, a kasnije cemo vidjet🤷‍♀️ https://www.babycenter.hr/njega-i-pelene/kupanje/kade-i-posudice#;filter:group:4993;sort:default

skoljka
    22. Listopad 2019. 14:40

Lemon

Chappie

I kakva je uživo? Gledala sam ju po netu pa mi se čini da nije čvrsta

Moji su prijatelji kupili tu kadu, i nakon par kupanja isli po drugu obicnu, vele zbog tih spicastih rubova da je ne prakticna 🤷🏻‍♀️mozda je samo njima tako bilo

MiniMe01
    22. Listopad 2019. 15:03

Meg_026

ApČiha

Aj aj potrudit cu se virovat, bar ova dva dana šta su mi ostala do pregleda 😂

Nego curke, jeste se vi pripremile, mialim n onaj materijalni dio, jel počeo shopping?

Nama su sad za vikend dani beba i trudnica, pa se mislim obavit veće stvari, a nisam sigurna jel možda prerano

Jos nisam nista kupila, vec sam spominjala prije par dana, malo me strah. Kod nas su Dani beba i trudnica u 11.mj. pa cu tada vjerojatno krenuti s nabavkom :) Ali pisem popise, odabrala sam krevet, autosjedalice, jos se mucim s kolicima.. Pa kad bude vrijeme samo posaljem muza u kupovinu :)

Bas tako I ja, cekam bozicna snizenja pa onda u akciju :)

skoljka
    22. Listopad 2019. 15:12

Meni se pva svidja 
    https://www.magicbaby.hr/babymoov-kadica-aquanest.html
    Ali me iznanadila i ova sa dimenzijom, sad neznam kakvo je to sve uzivo
    https://www.magicbaby.hr/babymoov-kadica-brod.html
    Mada nisam glesala koja je dimenzija ta u Ikei

MiniMe01
    22. Listopad 2019. 15:16

ksilofon

Bok cure! 4 mjeseca je proslo od mog poroda… prodajem preostali gel Dianatal. Ostale su 3 ampule (svaka je tvornicki zatvorena u zasebno pakiranje; u kutiji dodje 6 takvih). Cijena sve ampule je 100.00 kn, a ako kupite sve 3 cijena je 250.00 kn. Ako ste zainteresirane pliz javite se sms/whatsapp/viber na 0981726203

Pozdrav. kakva su iskustva s dianatalom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.