Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2019. 10:57

Oprostite kriva tema 🤦‍♀️

sagi
    23. Listopad 2019. 11:10

Jahanara

Hvala Sagi! Mandarine jedem, ubacit cu jos i sipak.
    Ti sutra na uzv ides, ako sam dobro zapamtila?
    Ja jedva cekam 6.11.😃
    Jutros mi je kcer izjavila da ne zeli da nitko drugi dira njenu bebu, da kad mama rodi da ce to biti samo njena beba😍

Da, idem sutra navečer  jer mi je bio preveliki razmak između prvog pregleda i 6.11. Kamo ideš na kombinirani? Ja se naručila u vinogradsku.
    Haha, preslatko 🥰

Jahanara
    23. Listopad 2019. 11:26

Uzv cu obaviti kod svog ginekologa a krv vadim u Karlovcu u bolnici Dubovac, onda oni salju u Breyer.
    I meni bi bilo dugo cekati na tvom mjestu.😉

sagi
    23. Listopad 2019. 11:31

Jahanara

Uzv cu obaviti kod svog ginekologa a krv vadim u Karlovcu u bolnici Dubovac, onda oni salju u Breyer.

Aha, već sam mislila da ćemo se srest. Onda ipak ne. 😊

MiniMe01
    23. Listopad 2019. 11:41

Jahanara

Cure netko je pisao o prehladi. Jel se smije ista koristiti? Nos mi je maksimalno zacepljen, disat ne mogu. Vani jos kako tako, al u zatvorenom prostoru katastrofa

Ja sam bila prehladjena prosli tjedan I imala zacepljen nos, meni je jako pomogla starinska metoda, inhaliras nos.. ugrijala sam vino, stavila papra , rucnik na glavu I udises 

MiniMe01
    23. Listopad 2019. 11:48

mrvičak

oprostite, otišlo je prebrzo. Uglavnom, ja sam u prvoj trudnoći u prva 4 mjeseca dobila 7 kg, a do kraja trudnoće još samo dva. Otišla roditi sa +9 kg i izišla kao fit mom ;)

Ajme pa to je odlicno! Znaci ima nade za nas koji su skupili 5,6 kilica u prvim mjesecima 

Jahanara
    23. Listopad 2019. 11:48

Haha dobra si, tebe usput malo i opilo😅 ja mislila da cu s kamilicom popodne. Znaci vino ipak bolja verzija.

MiniMe01
    23. Listopad 2019. 11:52

Jahanara

Haha dobra si, tebe usput malo i opilo😅 ja mislila da cu s kamilicom popodne. Znaci vino ipak bolja verzija.

Moze I kamilica ali ovo mi se cini bolja opcija :D samo sam se zacrvenila ko rak u licu I to je to, kasnije sam mogla disati a dobro je I za ten, odmah ti ocisti pore 

MiniMe01
    23. Listopad 2019. 11:53

Jahanara

Crno vino, mozes I meda malo staviti unutra

Maja 3
    23. Listopad 2019. 11:56

Jahanara

Iz Karlovca si? I ja! I ja!🙋‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.