Hvala Sagi! Mandarine jedem, ubacit cu jos i sipak.
Ti sutra na uzv ides, ako sam dobro zapamtila?
Ja jedva cekam 6.11.😃
Jutros mi je kcer izjavila da ne zeli da nitko drugi dira njenu bebu, da kad mama rodi da ce to biti samo njena beba😍
Da, idem sutra navečer jer mi je bio preveliki razmak između prvog pregleda i 6.11. Kamo ideš na kombinirani? Ja se naručila u vinogradsku.
Haha, preslatko 🥰
Uzv cu obaviti kod svog ginekologa a krv vadim u Karlovcu u bolnici Dubovac, onda oni salju u Breyer.
I meni bi bilo dugo cekati na tvom mjestu.😉
Uzv cu obaviti kod svog ginekologa a krv vadim u Karlovcu u bolnici Dubovac, onda oni salju u Breyer.
Aha, već sam mislila da ćemo se srest. Onda ipak ne. 😊
Cure netko je pisao o prehladi. Jel se smije ista koristiti? Nos mi je maksimalno zacepljen, disat ne mogu. Vani jos kako tako, al u zatvorenom prostoru katastrofa
Ja sam bila prehladjena prosli tjedan I imala zacepljen nos, meni je jako pomogla starinska metoda, inhaliras nos.. ugrijala sam vino, stavila papra , rucnik na glavu I udises
oprostite, otišlo je prebrzo. Uglavnom, ja sam u prvoj trudnoći u prva 4 mjeseca dobila 7 kg, a do kraja trudnoće još samo dva. Otišla roditi sa +9 kg i izišla kao fit mom ;)
Ajme pa to je odlicno! Znaci ima nade za nas koji su skupili 5,6 kilica u prvim mjesecima
Haha dobra si, tebe usput malo i opilo😅 ja mislila da cu s kamilicom popodne. Znaci vino ipak bolja verzija.
Haha dobra si, tebe usput malo i opilo😅 ja mislila da cu s kamilicom popodne. Znaci vino ipak bolja verzija.
Moze I kamilica ali ovo mi se cini bolja opcija :D samo sam se zacrvenila ko rak u licu I to je to, kasnije sam mogla disati a dobro je I za ten, odmah ti ocisti pore
Crno vino, mozes I meda malo staviti unutra
Iz Karlovca si? I ja! I ja!🙋♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji