Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    22. Listopad 2019. 15:26

sirenita

MiniMe01

Zinnia

ApČiha

Ispravak, moj suprug čeka Mašu, on je samo u tome da je beba cura, kaže čovik-pa valjda ja znam što sam napravio😂
    Ja čekam pak doktora,sigurnije je 😂😂

Ma vjeruj svom muškarcu
    Uvijek mi je nekak toplo oko srca kad čujem da si muški priželjkuju curice

Haha ova je dobra :D tako kada sam ja svom rekla da nisam sigurna da li smije na ultrazvuk samnom, kaze : sta nebi smio, pa nije ga doktor napravio

Moj isto jako prizeljkuje curicu

Priželjkivao je i moj 😅 dok na uzv nije ugledao nešto drugo 🙈🤣 pa ispitivao doktora koliko posto je siguran u spol 😆

Ajmee ti muski su stvarno ponekad cudo 

MiniMe01
    22. Listopad 2019. 15:29

ApČiha

MiniMe01

Haha ova je dobra :D tako kada sam ja svom rekla da nisam sigurna da li smije na ultrazvuk samnom, kaze : sta nebi smio, pa nije ga doktor napravio

I jesu ga pustili? S koliko tjedana? htjela bih da vidi bar nešto, a još nisam doktorici ni spomenila, jer je čangrizava zla baba većinu vrimena.😒

Sirenita mislim da ce i kod nas bit takav slucaj ukoliko ne bude curka u pitanju 😂😂

Jesu, jesu, nigdje zapravo nije spomenuto da je zabranjeno muskarcima, zar ne? 

MiniMe01
    22. Listopad 2019. 15:53

ApČiha

MiniMe01

I jesu ga pustili? S koliko tjedana? htjela bih da vidi bar nešto, a još nisam doktorici ni spomenila, jer je čangrizava zla baba većinu vrimena.😒

Sirenita mislim da ce i kod nas bit takav slucaj ukoliko ne bude curka u pitanju 😂😂

Smisli nesto, da ti muz radi vani ili je pomorac pa da mu je to jedina prilika da vidi bebicu trenutno, mozda se baba smeksa 

Vrapčić123
    22. Listopad 2019. 17:00

Curke, pa ja otkako sam doma sam se zdebljala dvije kile, a tek sam 4+4 trudna, do kraja ću biti ko slon. Mislim normalne sam ja kilaže (57 kg sada imam), no dobiti 2 kg u 4 tjedna mislim da je previše.. Po toj logici ću natući 18-20 kg, plus još beba... To je sve zato sto sam doma... Kak ste vi s kilažom? Najbitnije je da beba bude ok, fućkaš sve drugo no ovo je punoo.. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

brankica09
    22. Listopad 2019. 17:07

Vrapcic123

Curke, pa ja otkako sam doma sam se zdebljala dvije kile, a tek sam 4+4 trudna, do kraja ću biti ko slon. Mislim normalne sam ja kilaže (57 kg sada imam), no dobiti 2 kg u 4 tjedna mislim da je previše.. Po toj logici ću natući 18-20 kg, plus još beba… To je sve zato sto sam doma… Kak ste vi s kilažom? Najbitnije je da beba bude ok, fućkaš sve drugo no ovo je punoo..

Ja sam +5 ( dobila sam jezikovu juhu da je to puno ) realno kad moras mirovat preostaje ti samo da jedes 😂😂 no eto od danas prestajem sa duphastonom, dobila sam zeleno svjetlo da idem na vjezbe za trudnice 🙈 odmah sam se upisala 😂 tako da je moj zatvor nadajmo se zavrsio 🙊 🙏

• Frau_Mund6
    22. Listopad 2019. 18:11

Cure, mi smo kadicu koristili do 6 mjeseci. Kad je pocela sjedit stvili smo ju u veliku kadu. Meni se ne svidaju ove sa sjedec im, lezecim plasticnim djelov ima. Kako djetetu oprat leda i guzu? Meni je to skroz neprakticno. Na pocetku smo kadicu stavljali na stol u dnevni boravak da se ne moramo saginjat, kad je pocela mahat nogama i rukama, prskat okolo, kadicu smo stavljali u kadu. Meni je najprakticnije da se kada moze slozit i tako smanjit mjesto u ormaru. Evo vec god dana stoji u ormaru i zauzima mjesto... ceka drugo dijete, a onda cu ju poklonit prvoj za koju saznam da je trudna 🤣🤣🤣🤣 mi imamo stan od 100 m2, nove ormare visine 270cm, kad skoa ih napravili smijali su mi se rodaci i tvrdili da ce sezonsku robu men i poslat..  sad sve ispada van, nemam vise mjesta za zrn k graska 😱 krevet 180x200 sa kistrom pounom djecjevrpbe koja ceka da saznam spol da mogu razabrat sve od 50 do 86 velicine koliko moja nosi..  i jos hrpa robe za L do veligine 110 😁 neki dan me frendica zove i veli imam 2 velike vrece za tebe 🙄 doslo mi je da poklopim slusalicu 🤣🤣🤣🤣🤣 eto to je realnost!!! 

url=https://lilypie.com]

skoljka
    22. Listopad 2019. 18:25

Vrapcic bome si pretjerala, ja sam sad u 20om tt i na aap mi pise da je nprmalno da sam se do sad udebljala 4.1 kg, al nemora znaciti da ces natuci dosta, negdje sam citala da obicno one koje se ne debljaju na pocetku poslije naberu kila i obratno.
    Frau pa sta si ti hrcak pa skupljas toliko, bas bi ti ja trebala da ti napravim cistku po ormarima😂😂

Vrapčić123
    22. Listopad 2019. 18:50

Brankica09 ali ti si dobila u 16 tjedana5 kg, tvojih 5 kg naspram mojih 2 u tako kratkom periodu je ništa 😂 Nadam se da ću i ja moći na nekakve vježbe nakon prvog tromjesečja.
    Skoljka jakoo sam pretjerala, ništa od sad ću lijepo na večer salate papati, nema mi druge 🙄🙄🙄 Moram pripaziti, stignem još, ipak sam na samom početku trudnoće 🤗

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

brankica09
    22. Listopad 2019. 19:05

Vrapcic123

Brankica09 ali ti si dobila u 16 tjedana5 kg, tvojih 5 kg naspram mojih 2 u tako kratkom periodu je ništa 😂 Nadam se da ću i ja moći na nekakve vježbe nakon prvog tromjesečja.
    Skoljka jakoo sam pretjerala, ništa od sad ću lijepo na večer salate papati, nema mi druge 🙄🙄🙄 Moram pripaziti, stignem još, ipak sam na samom početku trudnoće 🤗

Samo ti papaj sta ti pase 🙈 kad imas pregled? Dok je sve ok,dok nije u pitanju secer/ stitnjaca sve je to ok, znam ja cure koje su se skroz zdravo hranile pa u plusu 20 kg 🙈 

Jahanara
    22. Listopad 2019. 19:20

Cure netko je pisao o prehladi. Jel se smije ista koristiti? Nos mi je maksimalno zacepljen, disat ne mogu. Vani jos kako tako, al u zatvorenom prostoru katastrofa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.