Cure drage hvala na cestitkama za ime, i zasluzila sam😎 nakon duge borbe sa muzem. Necete vjerovat to je njegova ideja 🥳, kad mi je rekao meni se odmah svidjelo jer je neobicno i zvuci mi mocno, snazno 😊
Maja3 bome si se naradila 🙈
Zinnia bome je i ovaj moj princ tulumario cijlu noc, u jednom trenu sam rekla dijete drago pa jel ti mislis spavat 😂 Od 3 do 5:30 nisam spavala, neznam jel mi to smetalo ali svasta mi se sastalo, i stomak me nekako zigao sa strana, zatezalo me, jedva se okretala, pa crijeva bolila od prejedanja jucer, pa zedna, pa gladna, pa na wc, a ledja za poludit koliko su me bolila, pa muza budila da me masira 🙈, ma cijelu noc tulum.
Medleo bas sam se nasmijala ovo za dijetu 😂😂
Malina drzim fige da je sve uredu i da tvoj strah nebude opravdan 🤞🤞😘javi kako je prosao pregled
Yvete dobro dosla 😍🤗, cestitam od srca popratila sam na potpomognutoj tvoj uspjeh, ugodnu trudnocu i lijepo druzenje ti zelim.
Frau i mimmix sta se desava kod vas, kako ste?
Hvala svima na dobrodošlici :)
Amy2019 onda smo u istom "sosu" sva sreća pa hoda, jer ne znam kako bi je nosala okolo, a i prestala sam dojiti radi trudnoće jer nisam mogla podnijeti bol u bradavicama.
Maja 3 meni je ginekolog odredio termin 15.04.2020 prošlu trudnoću sam prenijela 9 dana budemo vidjeli kako će biti ovaj put.
MeddleO407 ja sam prošlu trudnoću imala velikih problema sa zubima, više sam bila kod zubara nego kod ginekologa. Čak me naručio da dođem na termin pa smo se zezali da mi valjda neće puknuti vodenjak na zubarskoj stolici. Nakon poroda sve se vratilo u normalu.
Malina08 držim fige da je sve okej!
Dobro jutro i od nas 🥰
Mi kupili fotelju u jysku, onu što se ljulja, taman na akciji sada, pa se ljuljuškamo i pijemo kavicu 🥰
Želimo vam svima lijepu nedjelju ☺️😘
https://postimg.cc/0MYjYWS5
Ej ja sam poskocila sa mjesta kad sam vidjela tvoj stomak 🤩, ma daj reci curama, sta ces vise kriti, istakni taj lijepi stomak da svi lijepo vide, a i nemoguce ga je ne primjetiti 😍
Veli muz, kako je njen toliki a manje je od tebe trudna 😂. Neznam, mozda ovisi od gradje pojma nemam. Vagala sam se jutros, udebljala sam sr od pocetka 4,5kg,al ja nevidim gdje, ja kad dobijem kilu ja osjetim u obrazima, sad stvarno niata, nemogu vjerovat da je to sve u stomaku, a nije mi bas toliki, jedino ako imam veliku unutarnju supljinu pa ona dobro popunjena 🤷🏻♀️
hehe Karla svaka cast da uspijes trbuh sakriti :D ja nemam veliki trbuh , prije par tjedana mi se poceo zaokruzivati, a imam osjecaj kao da ga svi vide :D mislim da je to I do gradje I do genetike.. ja sam vise dobila u bokovima
Malina nadam se i vjerujem da će biti sve ok! Držim fige!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
MickeyMouse i moj prohodao, i sreca pa se voli sam igrati dosta. Al dosta ga i nosim, kad mu dosadi sve, pogotovo dok radim po kuci, mislim se necemo moci tako dugo, sto zbog održavanja trudnoce, sto zbog mene same 🙄 najgore mi sto spava s nama u krevetu, pa hocu da ga Cim prije naviknem na krevetac, ako ne uspije, onda bebu kad rodim, odmah u krevetac, najgore sto planiram dojiti, i kako ce to ici, krevetac i dojenje ne znam, haos mi u glavi 😂
Skoljka bravo za ime 😍
Maja3 svaka čast, ja sam htjela sa svojima po vrganje, ali mi je mama rekla da nema šanse, još ću negdje past 😁
Ja ne mogu dočekat 6.11 za kombinirani nakon prvog pregleda koji je bio 2.10 (imam osjećaj da je prošlo 2 mjeseca 😂) pa se naručila privatno na pregled u četvrtak. Valjda će onda razmak od nepunih dva tjedna do uzv za kombinirani bit ok 😁
Skoljka lijepo je ime, mi još nemamo a izgleda da će tako i ostati do poroda 😁 ni jedno nam se ne sviđa, iako mi je ok Adrian, ali mm se ne sviđa pa tražimo dalje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Živi smo! :)
Ipak je bilo neopravdano, u cekaonici vise nisam znala da li mi je muka ili ipak nije! Kucamo i vozimo dalje :)
Hvala curke :*
Živi smo! :)
Ipak je bilo neopravdano, u cekaonici vise nisam znala da li mi je muka ili ipak nije! Kucamo i vozimo dalje :)
Hvala curke :*
Bravo bravo! Nemoj se samo brinuti zbog simptoma..oni su jedan dan prisutni, drugi već nisu.. neke cure ih ni nemaju..tako da ne brini, sad samo opušteno dalje
Školjka i ostale cure.. osjetite li bebu već u razini pupka?? meni su zadnjih tri dana balončići bili s lijeve strane, nekih 2cm niže od pupka.. evo sad ja lijepo pojela lazanje i nakon toga jedan kinder bueno, a ono kaos u trbuhu i to sve oko pupka.. lijeva strana i tik ispod..znači nije mi više onako niže dolje, kako je bilo jučer.. pa sad ne znam jel to bebica?? zbunjena sam.. nemojte mi se smijati na pitanju, prva mi je trudnoća i ne znam što i kako i dalje je ne osjećam pod rukom, samo osjetim balončiće, tj.kao da mi kokica pukne u trbuhu.. muž ju je počeo zvati kokica
Sortiraj odgovore
Najstariji