Cure izgleda da imamo ime 😅 Aaron 🤩
Skoljka ime je divno 🧡💚🧡💚
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vecer curke, hvala na dobrodoslici.
Radim pa kad sve obavim hvatam priliku javit se.
Ja sam tek saznala da sam trudna tako da sam dns 4+0 po aplikaciji, definitivno prerano da idem na pregled itd.planiram ici kroz 3tjedna.
Ivcy1306 čestitam i dobro nam došla. Ja sam isto tek 4+2 😊
Pozdrav žene :) nova sam ovdje, trudna sutra 15 tjedana (iako je na uzv konstantno manja beba za tjedan dana). Ovo mi je druga trudnoća, a imam već bebu od godinu dana.
Vidim da pricate o Petrovoj - ja sam bila prije dva tjedna mjeriti nuhalni nabor. Dugo sam cekala jer se iza 14 tjedana? radi uzv preko trbuha, a prije vaginalni a imaju samo jednu sondu - tako nam je objasnila sestra. Krv sam izvadila za 5 minuta, a uzv sam cekala 2,5 sata.
MickeyMouse čestitam na trudnoći! I dobro nam došla! 💙
Tajanasuosjecam s tobom i mene danas prati povracanje i proljev.. i ja sam razmisljala o odlasku na hitnu… ukoliko ne bude bolje nocas ode ja… ali jadna ja to mi je bilo jos i proslu nedjelju… samo jedi dvopek i pij caj bez secera nis drugo… tak je meni doktorica rekla.. jedno dva dana
Ancica probaj s rehidromiksom , ja sam odustala od caja kada sam muku mucila sa proljevom i povracanjem , i probiotik kupi 🙈
Vrapcic hvalaa 😎
Sto se tice hrane ja se nepazim sa nicim, jedem sve sto sam i prije jela, naravno da na mlijecnim proizvodima procitam jesu li pasterizirani, ali sve jedem i pijem, gazirano inace nevolim, jer me muce ceijeva, al ako je na stolu i nema nista drugo onda popijem, danas sam cak malo radlera popila bas mi je prijao, i ne jedem sirovo meso i nisam nikad 🙈 i jaja obradjujem do kraja, al niata ne izbjegavam, sve je dozvoljeno u normalnim kolicinama😎
Tatjana a joj hormoni te ulovili bas sad kad ti muz stize, sad ces se na njemu istresti 😬
Istina. Vec sam imala takve prebacaje ovih dana, zao mi ga. A on onako jadan trpi,jer sam trudna. Izvinila sam se vec, uzasno se osecam. A sto se tice imena, ja navijam uvek za ta neobicna, tako da je meni ime super 😍😀😀
Tajanasuosjecam s tobom i mene danas prati povracanje i proljev.. i ja sam razmisljala o odlasku na hitnu… ukoliko ne bude bolje nocas ode ja… ali jadna ja to mi je bilo jos i proslu nedjelju… samo jedi dvopek i pij caj bez secera nis drugo… tak je meni doktorica rekla.. jedno dva danaTatjanaja skroz fulala i ime i profesiju😂😂😂 pomjesala te s drugom curkom
Nema veze 😀😀😀
Koliko pijete gazirane sokove i da li uopste pijete?
Meni se na pocetku nisu trazili uopste
Sada sam 13+3 i vec mi se par dana trazi
Kupim sb malu fantu ili colu mislim da to nece toliko nastetit?
Kakve ste vi s tim🤣
Inace ne pijem nista osim vode, ali otkad sam trudna, popijem Coca Colu. Jako mi prija sa vremena na vreme. Smatram da je sve oke, samo da se ne preteruje. Mada ja i fast food, presla sam svaku liniju. Koristim sto sam kod svojih, posle nema. Jede mi se i pije sve nezdravo, a inace se hranim zdravije tj trudim se.... Radi onakako kako se osecas. Poneka casa ti nece nista skoditi. 😁😁
Nove cure dobrodosle, cestitam 🤗
Školjka - bravo :) :) super ime ! 😊😊
🧔39
👧31
Ivcy, ja sam bila sa 4+0 na pregledu, jedva je vidjela trudnocu, rekla da je ko zrno psenice, savjetujem bas da odes bar sa 5+0 :)
MickeyMouse i ja imam bebu od skoro 13 mjeseci,i druga mi je trudnoca takodjer, trenutno sam 4+4 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji