Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    21. Listopad 2019. 15:35

Školjka, stavila si vjerojatno previše kelja. Ja obično pola glavice nasjeckam i prvo malo u slanoj vodi prokuham da pusti gorčinu. Onda kelj ocijedim. Za to vrijeme u dinstam povrće sitno isjeckano- svakakvo, krumpir, luk, češnjak, mrkvu, papriku, paradajz, meso ne volim pa ne stavljam, ali možeš i meso. Kad se izdinsta dodam kelj, zalijem vodom, tome ne treba dugo da se skuha. Na kraju u pol čaše razmutim brašna i to nalijem, da malo zgusne, prokuha desetak minuta i to je to. 

Vrapčić123
    21. Listopad 2019. 15:40

Curke kada se vama najranije vidjela gastacijska vrećica? Mene sutra naručili na uzv, a tek ću biti 4+4, pa zapravo ne razumijem što će se uopće vidjeti na uzv? Bila sam u IVF postupku, jel moguće da je ranike zbog toga? Kad ste vi IVF kolegice bile na prvom uzv? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MiniMe01
    21. Listopad 2019. 15:44

meddleO407

Mi smo se usuglasili oko imena Andrej za dečka, a za curu ja imam par imena koja su mi lijepa: Iskra, Lucija, Mirta, Anja…međutim mom dragom se nijedno ne svidja, jedno mu je prečudno pa će dijete u školi bit meta za nasilnike, jedno mu je staromodno, na sve ima prigovor - on želi da se zove Ena. I to mi je lijepo, ali mislim da ćemo još morat poradit na imenu za curicu. Doduše još kad kćer sa svojim prohtjevima počne, ajme meni

Idem i ja na sajam u WG, gledat kolica. Ovo drugo me ne zanima toliko, ali ako ću znati spol dotad teško da ću moći odoljeti da nešto ne kupim 🙈

Ajme imam I ja doma isti problem s imenima :D sve sta je meni lijepo, drugoj polovici nije 

Lemon
    21. Listopad 2019. 15:50

MiniMe01

meddleO407

Mi smo se usuglasili oko imena Andrej za dečka, a za curu ja imam par imena koja su mi lijepa: Iskra, Lucija, Mirta, Anja…međutim mom dragom se nijedno ne svidja, jedno mu je prečudno pa će dijete u školi bit meta za nasilnike, jedno mu je staromodno, na sve ima prigovor - on želi da se zove Ena. I to mi je lijepo, ali mislim da ćemo još morat poradit na imenu za curicu. Doduše još kad kćer sa svojim prohtjevima počne, ajme meni

Idem i ja na sajam u WG, gledat kolica. Ovo drugo me ne zanima toliko, ali ako ću znati spol dotad teško da ću moći odoljeti da nešto ne kupim 🙈

Ajme imam I ja doma isti problem s imenima :D sve sta je meni lijepo, drugoj polovici nije

Drago mi je da nisam jedina, iako onda sve imamo iste probleme. Ja se tješim da kad se rodi baš će mi ličiti na.. i tako ćemo smisliti ime 😂

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• mamasita05
    21. Listopad 2019. 15:51

skoljka

Cure moram se pozaliti, radim rucak, kelj, prvi put u zivotu radim kelj 😩 zapela sam da to hocu, prvo preveliku glavicu uzela i jos cijelu izrezala😩, pocela dinstati, sve ispada van tece kad mijesam, podlijevam vodom, pojma nemam jel se to tako radi, valjda da 😩nadam se da necemo ostati gladni 😂

Ja kuham bijeli kupus na varivo, kako ga zovu slatki kupus. Prije sam bjezala od tog jela, al sad mi se nesto jede, vec treci put u 15 dana 😂😂
    Isto sam ga prvi put kuhala nedavno i stavila cijelu glavicu, pun lonac bio hahaha, sama sebi sam se smijala, na kraju super ispalo, samo malo previse, i nakon 2 dana mi ostalo jos 😂
    Al sad sam se naucila pa stavim pola glavice i taman nam bude. Spasti ce ti to malo kad se pocme kuhati, a nema sta ne valjati, zacini po svom gustu i super 😂

Lilypie
    21. Listopad 2019. 15:54

Vrapcic123

Curke kada se vama najranije vidjela gastacijska vrećica? Mene sutra naručili na uzv, a tek ću biti 4+4, pa zapravo ne razumijem što će se uopće vidjeti na uzv? Bila sam u IVF postupku, jel moguće da je ranike zbog toga? Kad ste vi IVF kolegice bile na prvom uzv?

Bas neobično da su te tako rano naručili. Meni je prvi termin bio 6+1. Tad su već srceka kucala.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

bejb1
    21. Listopad 2019. 15:56

Curke drzite fige, idemo mi na pregled u 5 :)

Vrapčić123
    21. Listopad 2019. 15:58

MeddleO407  lijepa su imena 💙

Vrapčić123
    21. Listopad 2019. 15:59

bejb1

Curke drzite fige, idemo mi na pregled u 5 :)

Sretno bejb1 💖

Vrapčić123
    21. Listopad 2019. 16:04

Lilypie  i meni se čini nekako rano, ajd baš ću vidjeti što će doktor sutra reći... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.