Mogle bi sve taj vikend u WG na kavicu kad cemo vec sve biti tamo 😊
Daaaa
Ja sam zamislila kak ćemo sve imat obješeno oko vrata svoj nickname, da se i prepoznamo
Ja jedva čekam taj vikend, bar se nadam jedan dan otići i bar nešto povoljnije kupiti iako je mm još uvijek protiv kupovanja većih stvari, ali još skoro mj dana do onda pa ću već biti na pola 👏
Mi imamo amomaly 14.11. i rekla sam mužu da ću se do tad strpiti i niti jednu stvar neću kupiti, ali kad prođe taj pregled peglam sve kartice koje imamonekako mi ni nema smisla prije kupovati, iovak će mi sljedećih 4 mj to stajati u najlonu doma.. tak da ću ta tri tjedna još nekako izdržati..
Mi imamo 5.11. 😀 ali mislim da bi tek krajem 11.mj mogli malo raskrciti sobu pa kupiti bar jedan ormar i sve bi onda stvari u njega stavljala i onda lagano namještala dalje. Ako će mm padati preko kupljenih stvari onda ću dobiti zabranu do termina 😁 iako čeka zimu kad misli da će imati više vremena pa eto, iako volim sunce čekam minus
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mi smo se usuglasili oko imena Andrej za dečka, a za curu ja imam par imena koja su mi lijepa: Iskra, Lucija, Mirta, Anja...međutim mom dragom se nijedno ne svidja, jedno mu je prečudno pa će dijete u školi bit meta za nasilnike, jedno mu je staromodno, na sve ima prigovor - on želi da se zove Ena. I to mi je lijepo, ali mislim da ćemo još morat poradit na imenu za curicu. Doduše još kad kćer sa svojim prohtjevima počne, ajme meni
Idem i ja na sajam u WG, gledat kolica. Ovo drugo me ne zanima toliko, ali ako ću znati spol dotad teško da ću moći odoljeti da nešto ne kupim 🙈
Jutro!
Nove cure dobrodosle! Zelim vam svima uredne trudnoce!
Skoljka,super za ime!
Ivchy,mislim da se znamo od prije s neke druge teme!
Mickey,mi smo tu s terminom,meni je danas 15+0.
U petak pregled,ko ce ga docekat!
Tatjana,kako je danas? Jel bolje? Stigao muz puz?
Frau,kako se ti drzis draga?
Ja se za vikend malo preforsirala,isla starcima pomoc malo kukuruze spremit,generalka po kuci,u sumu vidjet jel vrganja ima…i jucer ujutro me tako trbuh bolio da mi je muz zabranio ikakve poslove ovih dana🤣
A ja imam takvu navalu energije da je to strasno.
Maja, dobro sam! Hvala sta mislis na mene. Malo sam si zaokupila vrijeme danas. Sad cu po malu u vrtic pa park i vecera.. nadam se da ce i neki dobar film biti na tvu 😉
Malina, to sto su mucnine prestale nije nuzno da sa bebom nesto ne stima!! Drzim fige da ste nam obje dobro.
url=https://lilypie.com]
Ja sam ocito onda picajzla, 7+2 i kao necu na ljetne bebe ako je termin 3.6 jer zapravo spada pod proljece. 🙂
Ja sam ocito onda picajzla, 7+2 i kao necu na ljetne bebe ako je termin 3.6 jer zapravo spada pod proljece. 🙂
Meni je takoder termin 3.6, ja sam na ljetnim bebama jer su mi nekako blize po tjednima, ovdje je vecina cura skoro na pola trudnoce.
Ante 💙 Maro 💙
Chappie, ja bi rado da se vidimo. Samo ne znam kako da nas sve okupimo. Mene ce dragi vozit jer ne smijem previse... tako da cu vas kratko vidjeti, da covjek ne podivlja u centru solo...
Karla, meni je super kad si uzmem vrijeme, prvo ne znas kad ces rodit, drugo treba oprat sve te stvari koje ce beba koristit. I kokica, posteljinu, robicu... ja sam samo robicu prala preko mjesec dana.
url=https://lilypie.com]
Daa ja sam tjedan manje od vas i isla sam. Na ljetne ne zbog termina poroda vec zbog cura koje su slicno kao. I ja trudne pa se pratimo. A svratim isto i na ovu temu.
Malina super da je bebica uredu, opusti se, simptomi variraju iz dana u dan, mene grudi skoro nisu i bolile, mrvicu su tvrdje al i to varira
Karla da osjecam bebu i kod pupka i svugdje, i gura negdje gore valjda hoce preko pupka, ima ga svugdje, nije mi dao spavat cijelu noc🙈
Chapie 😂 ista situacija, i moj sad pita jesi rekla ovom, jesi onom, sav ponosan, velim ja reko evo rekla sam i curama na forum cestitale su 😂, a on sav vazan jer je on odabrao. Nama je anomaly 30.10. I velim ja sta ako dr kaze ipak nije decko a mi se jedva dosli do muskog imena😂. Sinoc gledam neke ideje na Pinterestu za dekoracije i natpise iznad kreveta i ukucala Aaron, i izbaci mi sliku sa kombinacijom Amalija i Aaron, blizanceki, i ja sva sretna pokazujem evo vidis da da i Amalija pase, reko kad budemo imali curu onda mora biti Amalija, al samo se nasmijao 🙈
Sto se tice kupovine, mm se ne buni, nego kad nesto nadjem odma govori pa naruuci, a ja necu cekam pregled 😁 sama sebe iznenadjujem koliko se kontrolisem. Ali izgleda da ce kolica pasti i prije pregleda, BugabooCameleon su upitanju, on je bas navalio da ih uzmemo, pa iduci mjesec nesto drugo, pa tako do kraja, da ne kupujemo sve odjednom 😂🙈
Cure moram se pozaliti, radim rucak, kelj, prvi put u zivotu radim kelj 😩 zapela sam da to hocu, prvo preveliku glavicu uzela i jos cijelu izrezala😩, pocela dinstati, sve ispada van tece kad mijesam, podlijevam vodom, pojma nemam jel se to tako radi, valjda da 😩nadam se da necemo ostati gladni 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji