Karla vjerojatno ces kroz koji dan osjetiti bas bas.. 🤗
Slatke male udarce. Nisu jaki ali nisu kokice 😄
Malina - super da je sve dobro! 🤗
Školjka - tako se i mi nismo mogli dogovoriti i na kraju je on smislio i meni se svidjelo 😄
I sad se on hvali kako je on smislio ime. A ja sretna jer imamo ime, bila sam uvjerena da ce se roditi i biti bezimena. I jos sam ja dala svoj uvjet da mora biti neobicno, a njegov je bio da mora biti obicno ime 😂
🧔39
👧31
Hej cure, znm da nije za ovu temu bas al imam jedno mislim malo glupo pitanje. Moja frendica ima jedno dijete od 2 god i sad je trudna s drugim bebacom a termin joj je u 2 mj. I kaze mi da joj je muz koji je u njemackoj vec 2 mj rekao da on nebude dosao po nju jos sig 5 mj i sad je sva u bedu i nezna sta da radi. Kaze da nebi zeljela roditi sama bez njega i biti s dvoje djece tu bez njega. Ali mu nemoze postaviti ultimatum ni dog se s njim jer je bas zadrt covjek. Pita me sta bi ja ucinila na njenom mjestu i nemam pojma zapravo😕🤔 sta bi vi ucinile u takvoj situaciji?
Vecer curke, hvala na dobrodoslici.
Radim pa kad sve obavim hvatam priliku javit se.
Ja sam tek saznala da sam trudna tako da sam dns 4+0 po aplikaciji, definitivno prerano da idem na pregled itd.planiram ici kroz 3tjedna.Ivcy1306 čestitam i dobro nam došla. Ja sam isto tek 4+2 😊
Hvala, onda se nas dvije pratimo😁, kad ces na pregled?
Ja evo danas trebala dobit, isla ponovit test jos jednom i vidi se iz aviona da je pozitivan.
Hej cure, znm da nije za ovu temu bas al imam jedno mislim malo glupo pitanje. Moja frendica ima jedno dijete od 2 god i sad je trudna s drugim bebacom a termin joj je u 2 mj. I kaze mi da joj je muz koji je u njemackoj vec 2 mj rekao da on nebude dosao po nju jos sig 5 mj i sad je sva u bedu i nezna sta da radi. Kaze da nebi zeljela roditi sama bez njega i biti s dvoje djece tu bez njega. Ali mu nemoze postaviti ultimatum ni dog se s njim jer je bas zadrt covjek. Pita me sta bi ja ucinila na njenom mjestu i nemam pojma zapravo😕🤔 sta bi vi ucinile u takvoj situaciji?
A ne znam... ako je i on u Njemačkoj tek dva mjeseca logično je da ih ne može odmah sve zbrinuti tamo. Živjela sam u Austriji i nije sve med i mlijeko, samo dodjes i odmah imaš sve, i stan i posao! Pretpostavljam da je stan najveći problem.
A ako su problemi druge naravi, nešto između njih dvoje, jesu li oboje bili za novu bebu ili se samo dogodila... to je onda druga stvar! Od ultimatuma nema ništa, to je sigurno! Vise će razgovorom postići nego bilo kakvim ultimatumom.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ne znam jeste li vidjele od 15. - 17.11. su dani beba i trudnica u WG !
https://danibeba.com/37-dani-beba-djece-i-trudnica/
Ja jedva čekam taj vikend, bar se nadam jedan dan otići i bar nešto povoljnije kupiti iako je mm još uvijek protiv kupovanja većih stvari, ali još skoro mj dana do onda pa ću već biti na pola 👏
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mogle bi sve taj vikend u WG na kavicu kad cemo vec sve biti tamo 😊
🧔39
👧31
Ja jedva čekam taj vikend, bar se nadam jedan dan otići i bar nešto povoljnije kupiti iako je mm još uvijek protiv kupovanja većih stvari, ali još skoro mj dana do onda pa ću već biti na pola 👏
Mi imamo amomaly 14.11. i rekla sam mužu da ću se do tad strpiti i niti jednu stvar neću kupiti, ali kad prođe taj pregled peglam sve kartice koje imamo nekako mi ni nema smisla prije kupovati, iovak će mi sljedećih 4 mj to stajati u najlonu doma.. tak da ću ta tri tjedna još nekako izdržati..
Vecer curke, hvala na dobrodoslici.
Radim pa kad sve obavim hvatam priliku javit se.
Ja sam tek saznala da sam trudna tako da sam dns 4+0 po aplikaciji, definitivno prerano da idem na pregled itd.planiram ici kroz 3tjedna.Ivcy1306 čestitam i dobro nam došla. Ja sam isto tek 4+2 😊
Hvala, onda se nas dvije pratimo😁, kad ces na pregled?
Ja evo danas trebala dobit, isla ponovit test jos jednom i vidi se iz aviona da je pozitivan.
Cure mi smo sve slicno trudne kao i vas dvije, otprilike do 5 tjedana, ali smo na temi Ljetne bebe 2020. Jer se lakse pratimo. Posto su ovdje cure vec puno vise trudne.
A ne znam… ako je i on u Njemačkoj tek dva mjeseca logično je da ih ne može odmah sve zbrinuti tamo. Živjela sam u Austriji i nije sve med i mlijeko, samo dodjes i odmah imaš sve, i stan i posao! Pretpostavljam da je stan najveći problem.
A ako su problemi druge naravi, nešto između njih dvoje, jesu li oboje bili za novu bebu ili se samo dogodila… to je onda druga stvar! Od ultimatuma nema ništa, to je sigurno! Vise će razgovorom postići nego bilo kakvim ultimatumom.
Meni se isto cini da je problem vezan uz smjestaj.. covjek je tek dva mjeseca tamo I mora se snaci da bi cijela obiltelj dosla. Trudna sam I radim vani, decko I ja isto tako muku mucimo pronaci vlastiti smjestaj dok ne dodje beba, da ne govorim o polozima, vrtoglavim cijenama I potrebnim referencama, pogotovo jer si nov u drzavi,jos neznas mnogo ljudi, gdje traziti I tako.. Mislim da je muz vjerojatno samo pod stresom hoce li sve to uspjeti na vrijeme izorganizirati, jer je vjerojatno teze nego sto je mislio.. znam iz osobnog iskustva.
Situacija je skakljiva jer nije rjesenje vratiti se I ostaviti posao jer treba brinuti o zeni I djetetu, a opet s druge strane nije ugodno ni zeni prolaziti sama kroz trudnocu.. ali da, dva mjeseca u njemackoj ili bilo kojoj zemlji je premalo da itko stane na noge I uspije dovesti porodicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji