Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zinnia
    20. Listopad 2019. 14:10

Cure, trbuscici su vam cudo 
    Ja ne znam kaj nije u redu s mojim, frendice me vec zezaju jel sam uopce trudna i kad ce pocet rast. Al kao sto sam rekla, inace sam malo jace gradje i oduvijek se oblacim tak da prikrijem trbuh pa naravno da ne kuze, rijetko da sam u necemu bas jako uskom, onda mislim da bi se isticao
    No, dragi i ja vidimo razliku i svako jutro/vecer se divimo  

Vrapčić123
    20. Listopad 2019. 14:15

sagi

Vrapcic123

Curke znate li ima li što od hrane / pića da se ne smije nikako u trudnoći? Ja sam čula da je peršin opasan, čili papričice, cimet, kofein, tein… Za drugo ne znam..

Ja konzumiram i peršin i cimet, nisam čula da je zabranjeno.
    Zbog listerije nemoj nepasterizano mlijeko i sireve od njega, mekane sireve kao što su feta, gorgonzola, brie i slično.
    I ne sirovo meso, ribu.
    I općenito s ribom treba pazit na one s visokim udjelom žive, npr. tuna, skuša.

Sve ostalo jedem,pokupašavam čim manje gotove hrane i hrane izvana, iako se nekad zareda.

Hvala na savjetima. 😊😊😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ančica
    20. Listopad 2019. 14:19

Ja opet vodim bitku sa povracanjem, danas vec treci put

Filip&Andrej
    27.03.2020

Ellae
    20. Listopad 2019. 14:43

Vrapčić  meni rečeno za ribu, suhomesnate proizvode,gazirana pića, i lovorov list (pošto ga stavljam u kuhanje) pa izbjegavam xd. Kola kolu iskreno dokačim jer mi baš se zna tražiti 😄Peršin koristim, pa ne znam 🤷‍♀️.                                         Zinnia ja isto nemam trbuha nista 😄 Već sam se bila uspaničila da beba nije uredu, sreća imala sam pregled prije par dana 😊

Its a boy 💙 A .

Vrapčić123
    20. Listopad 2019. 15:41

ančica

Ja opet vodim bitku sa povracanjem, danas vec treci put

Joj ančica žao mi je, valjda će proći uskoro.. 

Vrapčić123
    20. Listopad 2019. 15:43

Ellae  hvala na savjetima, nisam još čula za lovor, i ja ga stavljam inače, pa više neću... 

20. Listopad 2019. 16:21

skoljka

ančica

skoljkaAnčica je prirodnjak🥰🥰 sa jednojajcanim blizancima😊😊

❤️❤️, ajme jednojajcani. Ja sam uvijek mislila da cemo mi imati blizance jer imamo prirodne predispozicije i mm i ja al eto nije islo🤷🏻‍♀️
    Bok Tatjana eto napokon da docekas dragog 😃, uzivajte. Kako si ti, nije te bilo?

Ovih dana sam bila bas nikakva. Neki nalet negativne emergije, svadjalo mi se. Bez razloga, a ja nisam takva uopste. Danas mi bas bilo lose, stomak me rasturao misliča sam da cu na hitnu,al proslo me je. Sad bas evo glava puca,al sta cu... Valjda dosao i neki simptom meni... Kako si ti?💋

BaeBee85
    20. Listopad 2019. 16:25

Jel zna koja u koliko pocinju raditi ultrazvuk u Petrovoj za taj nuhalni probir? Znam da vade krv 7-9 ujutro, al stvarno nema smisla doci u 7 i chekati do npr. 10 sati ako tad pocinju UZV raditi. Trebam ovaj tjedan to obaviti, pa sad kalkuliram! Znam da cu chekati dugo ovako i onako, al bas da se ne usosim jos i sama ako ne moram 🙄😄 Je li bila koja u Petrovoj mozda na tom pregledu? 

sirenita
    20. Listopad 2019. 16:30

BaeBee85

Jel zna koja u koliko pocinju raditi ultrazvuk u Petrovoj za taj nuhalni probir? Znam da vade krv 7-9 ujutro, al stvarno nema smisla doci u 7 i chekati do npr. 10 sati ako tad pocinju UZV raditi. Trebam ovaj tjedan to obaviti, pa sad kalkuliram! Znam da cu chekati dugo ovako i onako, al bas da se ne usosim jos i sama ako ne moram 🙄😄 Je li bila koja u Petrovoj mozda na tom pregledu?

Nakon vadjenja krvi, rekli su da dr. Za uzv ne dolazi prije osam sati.... Na red sam stigla oko pola 9, 15 do 9. 

(Za vađenje krvi sam bila prva na redu)

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

BaeBee85
    20. Listopad 2019. 17:34

sirenita

BaeBee85

Nakon vadjenja krvi, rekli su da dr. Za uzv ne dolazi prije osam sati…. Na red sam stigla oko pola 9, 15 do 9.

(Za vađenje krvi sam bila prva na redu)

Odlicno!! Hvala puuuno😚! Znaci ok je doci skroz rano da ne chekam nekoliko sati! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.