Jel zna koja u koliko pocinju raditi ultrazvuk u Petrovoj za taj nuhalni probir? Znam da vade krv 7-9 ujutro, al stvarno nema smisla doci u 7 i chekati do npr. 10 sati ako tad pocinju UZV raditi. Trebam ovaj tjedan to obaviti, pa sad kalkuliram! Znam da cu chekati dugo ovako i onako, al bas da se ne usosim jos i sama ako ne moram 🙄😄 Je li bila koja u Petrovoj mozda na tom pregledu?
Nakon vadjenja krvi, rekli su da dr. Za uzv ne dolazi prije osam sati…. Na red sam stigla oko pola 9, 15 do 9.
(Za vađenje krvi sam bila prva na redu)
Odlicno!! Hvala puuuno😚! Znaci ok je doci skroz rano da ne chekam nekoliko sati!
Po meni najbolje... Odmah nakon vađenja krvi ići kod sestre na šalter i upisati se za uzv, ona kaže okvirno vrijeme kada treba ponovno biti u čekaonici i to je to 🤗
A za vadjenje krvi sam br na redomatu uzela malo (par min) prije 7sati.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Joj curke moje jel se i vama desava da imate toliku mucninu i ne krenete same povracati nego se natjerate sa 2 prsta da vam bude lakse.. ja samo tako mogu. Danas sam 13+3
Sljedeca kontrola 4.11
url=https://lilypie.com]
Joj curke moje jel se i vama desava da imate toliku mucninu i ne krenete same povracati nego se natjerate sa 2 prsta da vam bude lakse.. ja samo tako mogu. Danas sam 13+3
Sljedeca kontrola 4.11
Ja sam stalno tako jer inače bi se mučila cijeli dan kad mi je muka
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jel zna koja u koliko pocinju raditi ultrazvuk u Petrovoj za taj nuhalni probir? Znam da vade krv 7-9 ujutro, al stvarno nema smisla doci u 7 i chekati do npr. 10 sati ako tad pocinju UZV raditi. Trebam ovaj tjedan to obaviti, pa sad kalkuliram! Znam da cu chekati dugo ovako i onako, al bas da se ne usosim jos i sama ako ne moram 🙄😄 Je li bila koja u Petrovoj mozda na tom pregledu?
Nakon vadjenja krvi, rekli su da dr. Za uzv ne dolazi prije osam sati…. Na red sam stigla oko pola 9, 15 do 9.
(Za vađenje krvi sam bila prva na redu)
Odlicno!! Hvala puuuno😚! Znaci ok je doci skroz rano da ne chekam nekoliko sati!
Po meni najbolje… Odmah nakon vađenja krvi ići kod sestre na šalter i upisati se za uzv, ona kaže okvirno vrijeme kada treba ponovno biti u čekaonici i to je to 🤗
A za vadjenje krvi sam br na redomatu uzela malo (par min) prije 7sati.
Spasila si me!!❣️ Hvalaaaa!!!!!
Lady33 ja uopce ne mogu povracati, mene muci i muci non stop, imam proljev i kad me natjera da ppvracam, onaj osjecaj kad se treses i puna usta sline i od siline na kraju samo podrignem i sve ispocetka.
Ja kad sam išla došla sam u 7:15 odmah izvadila krv i preko se prijavila na uzv. Dr dolazi u 8:20 oko 9 sam bila na redu..u 10h sam već lunjala po dolcu 😁😅
Vrapcic hvalaa 😎
Sto se tice hrane ja se nepazim sa nicim, jedem sve sto sam i prije jela, naravno da na mlijecnim proizvodima procitam jesu li pasterizirani, ali sve jedem i pijem, gazirano inace nevolim, jer me muce ceijeva, al ako je na stolu i nema nista drugo onda popijem, danas sam cak malo radlera popila bas mi je prijao, i ne jedem sirovo meso i nisam nikad 🙈 i jaja obradjujem do kraja, al niata ne izbjegavam, sve je dozvoljeno u normalnim kolicinama😎
Tatjana a joj hormoni te ulovili bas sad kad ti muz stize, sad ces se na njemu istresti 😬😂
Tajana suosjecam s tobom i mene danas prati povracanje i proljev.. i ja sam razmisljala o odlasku na hitnu... ukoliko ne bude bolje nocas ode ja... ali jadna ja to mi je bilo jos i proslu nedjelju... samo jedi dvopek i pij caj bez secera nis drugo... tak je meni doktorica rekla.. jedno dva dana
Filip&Andrej
27.03.2020
Tajanasuosjecam s tobom i mene danas prati povracanje i proljev.. i ja sam razmisljala o odlasku na hitnu… ukoliko ne bude bolje nocas ode ja… ali jadna ja to mi je bilo jos i proslu nedjelju… samo jedi dvopek i pij caj bez secera nis drugo… tak je meni doktorica rekla.. jedno dva dana
Tatjana ja skroz fulala i ime i profesiju😂😂😂 pomjesala te s drugom curkom
Filip&Andrej
27.03.2020
Vecer curke, hvala na dobrodoslici.
Radim pa kad sve obavim hvatam priliku javit se.
Ja sam tek saznala da sam trudna tako da sam dns 4+0 po aplikaciji, definitivno prerano da idem na pregled itd.planiram ici kroz 3tjedna.
Pozdrav žene :) nova sam ovdje, trudna sutra 15 tjedana (iako je na uzv konstantno manja beba za tjedan dana). Ovo mi je druga trudnoća, a imam već bebu od godinu dana.
Vidim da pricate o Petrovoj - ja sam bila prije dva tjedna mjeriti nuhalni nabor. Dugo sam cekala jer se iza 14 tjedana? radi uzv preko trbuha, a prije vaginalni a imaju samo jednu sondu - tako nam je objasnila sestra. Krv sam izvadila za 5 minuta, a uzv sam cekala 2,5 sata.
Sortiraj odgovore
Najstariji