Karla i ti uspiješ skrivati trbuh na poslu? 😁 Prekrasan je 🤰 Baš sam i ja gledala tu fotelju ali imam jednu pa ono.. Kolika je sad cijena?
Nosim široke košulje, koje nisu rezane ispod sisa..i papire ispred trbuha 😂😂 al kažem, počele su kolegice primjećivati.. hlače nosim sve još niskog struka, ali sam gumu složila, jer ih ne mogu zakopčati normalno, pa mi guma malo produžila taj dio 😅 Fotelja je sniženas 1600 na 800kn 😛 i još smo u petak u king crossu dobili 10% na tih 800kn..tak da smo je platili 720kn.
Jutric!
Ja sam prije trudnoce pila samo folnu 400mg od Solgara, na dan transfera mi je dr. rekla da odmah pocnem sa Mg 350mgi povecam dozu folne na 800, uzela zam od Twinlaba Mg oksid 375mg, na dan kad sam saznala da sam trudna stala sam sa folnom,pocela sam sa Elenatal prenatalima u njima ima 800mg folne i ostali vitamini i minerali potrebni za prvo tromjesecje, na prvnom pregledu sa 6tt srce je kucalo, dr mi je rekla da sam dobro napravila i da odmah pocnem sa Omega3 1100mg, ja sam uzela neke od 1000mg ne izazivaju mi mucninu, od pocetka drugog tromjesecja sam nastavila sa Elebaby prenetalima jer su oni za drugo tromjesecje i imaju 400mg folne i dodane neke druge kolicine vitamina i min. Sa nekih 16tt sam pocela sa Kalcij citrat 500mg +Dvit sumeci od Dietpharma, njega jedva popijem jer ima okus ananasa.
Evo cure da znate okvirno, vecina nas slicno nesto koristi, mozda je neka jos nesto uvela, 🤷🏻♀️
Za te velike kolicine vit D ja ne bi cekala pregled, ja bi nazvala sto prije i pitala dali nastavoti
Skoljka,
Jeli ti dr rekao da pijes kalcij i taj Dvit ili si sama to odlucila piti?
Ja pijem trenutno samo elebaby i magnezij oksid 375mg. Prvih 12 tjedana sam pila folnu 400 mg od Solgara pa presla na elebaby. Ne izazivaju mi mucninu.
Nije mi rekla, sama sam odlucila, al to je skupa kalcij i Dvit, jer kalcij bez vit D ima slabu absorpciju, to je sumeca tab, ruzan okus meni🤷🏻♀️, popijem je kad sam uzas zedna pa na ex pa mi lakse. Dobro pijes 👍
Dobro jutro i od nas 🥰
Mi kupili fotelju u jysku, onu što se ljulja, taman na akciji sada, pa se ljuljuškamo i pijemo kavicu 🥰
Želimo vam svima lijepu nedjelju ☺️😘
https://postimg.cc/0MYjYWS5
Ej ja sam poskocila sa mjesta kad sam vidjela tvoj stomak 🤩, ma daj reci curama, sta ces vise kriti, istakni taj lijepi stomak da svi lijepo vide, a i nemoguce ga je ne primjetiti 😍
Veli muz, kako je njen toliki a manje je od tebe trudna 😂. Neznam, mozda ovisi od gradje pojma nemam. Vagala sam se jutros, udebljala sam sr od pocetka 4,5kg,al ja nevidim gdje, ja kad dobijem kilu ja osjetim u obrazima, sad stvarno niata, nemogu vjerovat da je to sve u stomaku, a nije mi bas toliki, jedino ako imam veliku unutarnju supljinu pa ona dobro popunjena 🤷🏻♀️
Dobro jutro i od nas 🥰
Mi kupili fotelju u jysku, onu što se ljulja, taman na akciji sada, pa se ljuljuškamo i pijemo kavicu 🥰
Želimo vam svima lijepu nedjelju ☺️😘
https://postimg.cc/0MYjYWS5
Ej ja sam poskocila sa mjesta kad sam vidjela tvoj stomak 🤩, ma daj reci curama, sta ces vise kriti, istakni taj lijepi stomak da svi lijepo vide, a i nemoguce ga je ne primjetiti 😍
Veli muz, kako je njen toliki a manje je od tebe trudna 😂. Neznam, mozda ovisi od gradje pojma nemam. Vagala sam se jutros, udebljala sam sr od pocetka 4,5kg,al ja nevidim gdje, ja kad dobijem kilu ja osjetim u obrazima, sad stvarno niata, nemogu vjerovat da je to sve u stomaku, a nije mi bas toliki, jedino ako imam veliku unutarnju supljinu pa ona dobro popunjena 🤷🏻♀️
Ma kad stojim nije mi baš toliki, onda se to raziđe negdje 🤭 a reci mužu da ja još ne osjetim bebicu da lupka..navečer jedino osjetim balončiće, al to bude malo i onda opet ništa 😀 ja se jutros vagala 2.7 kg sam u plusu..samo mi to u trbuh otišlo, ne vidi mi se nigdje.
Kolegicama koje su pitale sam rekla, ne skrivam od njih.
Evo i moje trbusine 😂🙈, a slatki je maleni 🤩
https://ibb.co/bJYZTJp
🥰🥰🥰
Prelijepi trbuščić!
Skoljka, Karla divni su vam trbuscici. Ja jedva cekam da moj pocne rasti 🥰
Koliko pijete gazirane sokove i da li uopste pijete?
Meni se na pocetku nisu trazili uopste
Sada sam 13+3 i vec mi se par dana trazi
Kupim sb malu fantu ili colu mislim da to nece toliko nastetit?
Kakve ste vi s tim🤣
Koliko pijete gazirane sokove i da li uopste pijete?
Meni se na pocetku nisu trazili uopste
Sada sam 13+3 i vec mi se par dana trazi
Kupim sb malu fantu ili colu mislim da to nece toliko nastetit?
Kakve ste vi s tim🤣
Ja inače godinama već ne pijem gazirano jer me užasno napuše..cola mi paše kad jedem pizzu il tako nešto na popijem čašu..inače 100% sokove kupujem ili sami radimo doma, pošto imamo sokovnik.
Skoljka, Karla89 i mimoza hvala na savjetima, tako sam i mislila da bi to bilo previše. Svakako ću pitati doktora u utorak i tražiti savjet za neki mix vitamina, tipa Elevit ili nešto slično tome...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji