Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Newmum
    18. Listopad 2019. 18:43

Amy2019

Cure, izvinite na smetnji, mozete pisati kad vam se prvi put vidio plod sa otkucajem srca? Iducu kontrolu imam kad budem bila 6+3,pa nadam se da ce biti otkucaj. 😁

Meni su se vidjeli sa 6+6 ali se nisam previše nadala jer sam pročitala da se nekima vidi puno kasnije.

• carizma
    18. Listopad 2019. 19:08

evo da se javim, danas tek bila kod dr..trudnoca uredna za sada, vidi se samo gv 9,2mm...danas je 5+3

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

Vrapčić123
    18. Listopad 2019. 20:15

Bok curke, evo i ja vam se pridružujem. Prva trudnoća do koje smo jedva došli. Pa sam strašno sretna 😍
    Kako izgleda prvi uzv nakon druge bete? To će biti vaginalni uzv? I da pitam za betu, u srijedu mi je bila 284, a danas 864. Je li to normalan rast bete?
    Lijep pozdrav svima 😊 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Boa35
    18. Listopad 2019. 20:46

Vrapcic123

Bok curke, evo i ja vam se pridružujem. Prva trudnoća do koje smo jedva došli. Pa sam strašno sretna 😍
    Kako izgleda prvi uzv nakon druge bete? To će biti vaginalni uzv? I da pitam za betu, u srijedu mi je bila 284, a danas 864. Je li to normalan rast bete?
    Lijep pozdrav svima 😊

Čestitam draga 🥰 jesi ti bila na mpo? Da nisu blizančeki jer je dosta velika beta, trebala bi biti duplo.. 
    Mada i meni je bila jako velika i sve smo na forumu mislile da su blizanci, ali je jedna bebica 😀 
    Ultrazvuk je vaginalni, standardno sve. 

neverland
    18. Listopad 2019. 21:00

Fever nadam se da ce brto proci, upala uha je bas bolna uffff😊 stavljaj cuvarkucu, seka mi to stalno ima i stavlja ju stalno. ja sam sad po listi shvatila da smo mi 3 dana razlike u terminu 🥰🥰🥰🥰
    Mimmyx ja sam imala bolove u trbuhu kao menstrualne sve do 6. Tjedna. Počelo je par dana prije očekivane m i samo se pojacavalo, bila sam uvjerena da cu dobiti. I sad me zna boljeti kad duže hodam ili vježbam, čak sad mislim da su to mišići. I ponekad sa stražnje strane pa ne znam jesu li to bubrezi ili jajnici.. 

Vrapčić123
    18. Listopad 2019. 21:02

Karla89 hvala ti puno! Da ja sam sa mpo. I meni se beta učinila dosta velika, malo sam se uplašila, pomislila sam da nešto ne štima. Koliko je tebi bila? I koliko se duplala pa ste pomislili da su dvojčeki? ❤️

mimoza
    18. Listopad 2019. 21:24

Da vam se i ja pridruzim sa mpo trudnocom 🥰 
    Prvi pregled nakon bete je vaginalno, kao i par narednih. Meni je bio sa 5+5 i vidjeli smo vec tad srce. 
    Meni je takodje beta na 14dnt bila 1490, ali jedan plod, tako da mislim da to i nije neki pokazatelj viseplodne trudnoce.

Vrapčić123
    18. Listopad 2019. 21:27

Mimoza je li ti ovo prva trudnoća? Sretno ti bilo sa svim... Koliko često se ide na uzv? 

mimoza
    18. Listopad 2019. 21:30

Vrapcic jeste prva trudnoca i iz prvog icsi pokusaja. Tebi isto? 
    Ja sam bila 2 puta kod mpo ginekologice (5+5 i 6+5tt) sljedece sedmice imam termin kod moje ginekologice gdje ce mi vaditi krv i ostale pretrage, ne znam da li ce mi i ona opet raditi ultrazvuk.

Vrapčić123
    18. Listopad 2019. 21:36

Mimoza da i meni je prva trudnoća, IVF postupak i na sreću uspjelo od prve. Jesu li i tebi odredili bolovanje ili radiš? Mene odmah dali na bolovanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.