Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    15. Listopad 2019. 13:16

https://ibb.co/s2KR6Xn [ibb.co]
    Ovdje sam napravila popis sto bi mi trebalo za rodiliste. Mozda i vama posluzi 🤷🏻‍♀️😊
    Jel mislite da jos nesto treba dodati ili oduzeti? X sam stavila pored stvari koje vec imama, a ostalo treba kupiti, htjela sam napisati i pored svake stavke cijenu, ali neznam koliko sve kosta 🤷🏻‍♀️

Leonie90
    15. Listopad 2019. 14:08

Ovo je super 
    Ja bi dodala i dudicu za bebu, to sam čula od dosta mama do sad da je dobro ponijeti u bolnicu..

Maja 3
    15. Listopad 2019. 14:11

skoljka

https://ibb.co/s2KR6Xn[ibb.co]
    Ovdje sam napravila popis sto bi mi trebalo za rodiliste. Mozda i vama posluzi 🤷🏻‍♀️😊
    Jel mislite da jos nesto treba dodati ili oduzeti? X sam stavila pored stvari koje vec imama, a ostalo treba kupiti, htjela sam napisati i pored svake stavke cijenu, ali neznam koliko sve kosta 🤷🏻‍♀️

Ajd da ti probam docarat iz 2 iskustva🤣
    Prvi puta sam isla s velikim koferom..pola tih stvari mi nije trebalo! 
    Znaci osnove za bebu su ti pelene,vlazne i krema,nista drugo..sve imaju u bolnici. Robicu nosi muz tek kad ide po vas..i autosjedalicu. 
    Za tebe,ako imas mogucnost da nosis bolnicku spavacicu..uzmi to..ako ne,onda svoje..japanke ili krokse ti trebaju,obicne gacice ne,ja sam mrezaste nosala i po doma par dana nakon poroda. Kucni ogrtac pod obvezno kad ti dodju posjete da imas nesto. Osobna higijena..rucnika ne previse..svaki dan ih saljes doma..i dobivas nove.

Maja 3
    15. Listopad 2019. 14:13

Grudnjake i potkusulje neces u bolnici trebat previse

Maja 3
    15. Listopad 2019. 14:14

Podloge za krevet ti ne trebaju.

Maja 3
    15. Listopad 2019. 14:14

Ja mislim da cu 3 puta ici kao ciganka,stvari u vrecicu..i ajmo🤣🤣🤣🤣

Maja 3
    15. Listopad 2019. 14:16

A za dudu...neke bolnice ju dopustaju..neke ne!
    Po mojem jos 1 stvar koja se mora nosit je bio gaia!

skoljka
    15. Listopad 2019. 14:25

Maja3 ahahha kao ciganka😂😅. Za robicu i autosjwdalicu znam da netreba odmah ali sam stabila na popis da se zna da mi to treba da bude pripremljeno. A podloga mislila sam na onu sto se bebe na njoj presvlace, ako kojim slucajem budem jako krvarila, lakse nju baciti, nego moljakat da mi posteljinu mjenjaju 🤷🏻‍♀️ mozda grijesim
    A duda, nisam jos to cula, pa dobro nece smetati u tprbi za svaki slucaj 😂
    A za potkosulje sam mislila, da nebudem u spavacici nego kombinirati sa donjim djelom pidjame, al neznam jel to daju po bolnicama, to je moja ideja, neznam hoce li funkcionirati, ako nedaju, bit ce za po doma

skoljka
    15. Listopad 2019. 14:25

Sta je bio gaja? Cemu sluzi

Maja 3
    15. Listopad 2019. 14:32

skoljka

Sta je bio gaja? Cemu sluzi

Probiotik. Za sazrijevanje bebinih crijeva. Radi grcica kasnije. Maloj sam ih dala tek 10 dana nakon rodjenja,prva 3 mj je imala uzasne grceve,od kojih 7 navecer do 3-4 ujutro..kad sam malog rodila,odmah sljedeci dan u bolnici sam mu dala..i nikad nije imao grceve,a rodjen je 2 tj prije termina. Jel do toga ili nije,ja ih opet nosim u bolnicu..jer kad grcici krenu..jako tesko je dok ne stanu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.