Carizma Pa u 5.tjednu bi se trebala već vidjeti gestacijska, meni se već vidjela i žumanjčana i nazirao se plod. Iako to nije pravilo, ovisi sve kad je bila ovulacija. A što se tiče iscjedka, bilo bi dobro da to odeš provjerit i probaj se ne naprezat previše.
Karla89 hvala. Trebalo bi opet napraviti listu da vidimo kako stojimo. Puno dječice u 2020. 🎉
CarizmaPa u 5.tjednu bi se trebala već vidjeti gestacijska, meni se već vidjela i žumanjčana i nazirao se plod. Iako to nije pravilo, ovisi sve kad je bila ovulacija. A što se tiče iscjedka, bilo bi dobro da to odeš provjerit i probaj se ne naprezat previše.
a otici cu onda sutra da budem mirnija i nadam se da ce se sve vidjeti kao i tebi..ovulacija je bila 24.ili25.09...25.og bila na folikulometriji i vidjelo se da je folikul puknuo..
pitat cu i dr da mi otvori bolovanje da mogu mirovati bar dok je kritično..
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
mame može li koja riječ utjehe ili savjet?
danas sam točno 5 tj trudna, imam neki smede zuti iscjedak, vidljiv samo na gacicama..bolove u jajnicima, ledima..pijem duphaston 2×3..strah me..narucena sam u petak na pregled…jel imala koja takvo iskustvo??
Pozzic evo mee,5 tjedan smedi mrvicasti iscjedak probadanje u jajnicima,sutra idem podobniku a u petak kad je pocelo bila na hitnoj rekla mi je da je zasad sve ok izgleda,nastaviti utrice 3x2 i strogo mirovanje…na iglama sam do sutra mada moj dr.kaze da jako puno trudnica krvari i da ce biti sve ok jer je beta dobra,a dr.u rijeci u hitnoj je rekla ovako,niti jedno krvarenje nije dobro niti vam itko moze garantirati ishod trudnoce no po utzu izgleda sve dobro…
Moze biti hematom,sirenje maternice,moze biti da je kapilarica pukla,
Inace moja frendica je imala 3 mj.krvarenje sto smede sto roskasto sto crveno,jako joj je sluznica bila iziritirana od stavljanja utrica,evo je muku muci sa dojenjem😍
Sretno😊😊😊
jel ti se sa 5 tj vidjela gest vrecica??
Ne samo gestacijski mjehuric gm,bez eo i zv
Nadam se da se sutra to bude vidjelo,tebi?
mame može li koja riječ utjehe ili savjet?
danas sam točno 5 tj trudna, imam neki smede zuti iscjedak, vidljiv samo na gacicama..bolove u jajnicima, ledima..pijem duphaston 2×3..strah me..narucena sam u petak na pregled…jel imala koja takvo iskustvo??
Pozzic evo mee,5 tjedan smedi mrvicasti iscjedak probadanje u jajnicima,sutra idem podobniku a u petak kad je pocelo bila na hitnoj rekla mi je da je zasad sve ok izgleda,nastaviti utrice 3x2 i strogo mirovanje…na iglama sam do sutra mada moj dr.kaze da jako puno trudnica krvari i da ce biti sve ok jer je beta dobra,a dr.u rijeci u hitnoj je rekla ovako,niti jedno krvarenje nije dobro niti vam itko moze garantirati ishod trudnoce no po utzu izgleda sve dobro…
Moze biti hematom,sirenje maternice,moze biti da je kapilarica pukla,
Inace moja frendica je imala 3 mj.krvarenje sto smede sto roskasto sto crveno,jako joj je sluznica bila iziritirana od stavljanja utrica,evo je muku muci sa dojenjem😍
Sretno😊😊😊
jel ti se sa 5 tj vidjela gest vrecica??
Ne samo gestacijski mjehuric gm,bez eo i zv
Nadam se da se sutra to bude vidjelo,tebi?
i ja se nadam..hvala vam cure ❤❤
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
carizma meni se sa 5+2 vidjelo sve osim ploda
Pa me narucila za 2 tjedna gdje se jasno vidio i plod
Meni je rekla da je sa 5 sedmica jako mala trudnoca takod a druimo ti fige da sve bude uredu😊
Javi nam kako je proslo kod dokt
Pokusaj mirovat uzmi si bolovanje jer imas i bolove u jajnicima
Al otisi obavezno dns da te pregleda
Sretno
carizma meni se sa 5+2 vidjelo sve osim ploda
Pa me narucila za 2 tjedna gdje se jasno vidio i plod
Meni je rekla da je sa 5 sedmica jako mala trudnoca takod a druimo ti fige da sve bude uredu😊
Javi nam kako je proslo kod dokt
Pokusaj mirovat uzmi si bolovanje jer imas i bolove u jajnicima
Al otisi obavezno dns da te pregleda
Sretno
nadam se da ce sve biti ok..javim vam sutra kako je proslo, tek u 19h mogu kod dr...odljepit cu do tada 😱😱
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
carizma, sretno i molim te javi nam kako je prošlo i što su ti rekli.. Nadam se da će sve biti u redu. Meni je ov.bila tu negdje kad i tebi, ja tek krajem mjeseca idem na prvi pregled.
https://ibb.co/s2KR6Xn
Ovdje sam napravila popis sto bi mi trebalo za rodiliste. Mozda i vama posluzi 🤷🏻♀️😊
Jel mislite da jos nesto treba dodati ili oduzeti? X sam stavila pored stvari koje vec imama, a ostalo treba kupiti, htjela sam napisati i pored svake stavke cijenu, ali neznam koliko sve kosta 🤷🏻♀️
Meni se sa tocno 6tt vidjelo Gm, zv i otkucaji srca. Cure nije kod svakog isto, kod nekog bude i nesto kasnije.
Sretno na pregledima 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji