Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    09. Kolovoz 2019. 19:36

Ja imam sljedeći pregled 23.8. 
    Školjka da, na moru sam, tako ti je to kad se udaš za dalmatinca, pa smo 3tj preko ljeta na moru 🤩🤗 
    Mi imamo imena djece još otkad smo krenuli raditi bebu prije 3 god 🙈 dogovorili se u roku od 3min valjda 😜😀 al to smo mi, oko svega se odmah dogovorimo 💚

09. Kolovoz 2019. 20:04

meddle0407

Cure, ajd preporučite neke omega3 tablete/kapsule, ne da mi se puno mudrovat…

Ja pijem od Belupa

09. Kolovoz 2019. 20:27

Ne znam kako jje vama, ali ja sam grozno naduta. Danas mi je trbuh ko da sam 6 mj. trudna. 😂

Nova19
    09. Kolovoz 2019. 20:43

mrvičak

Ne znam kako jje vama, ali ja sam grozno naduta. Danas mi je trbuh ko da sam 6 mj. trudna. 😂

I meni, ma da mi je bio i prije trudnoće ali sada je baš napet 😁 iako vaga kaže da sam izgubila kilu 🤔🤗

ribi1234
    09. Kolovoz 2019. 20:48

Nova19

mrvičak

I meni, ma da mi je bio i prije trudnoće ali sada je baš napet 😁 iako vaga kaže da sam izgubila kilu 🤔🤗

Ja sam ko bumbar, a trbuh mi je balon. Neugodno mi je. 

skoljka
    09. Kolovoz 2019. 21:05

PharmaVital Omega 3 1000mg + 12mg vitamin E to su neke njemacke 100kom oko 80kn

skoljka
    09. Kolovoz 2019. 21:05

I nije mi muka poslije njih niti mi se vracaju, uopce ih ne osjecam kad popijem

09. Kolovoz 2019. 22:13

Nova19

mrvičak

I ja sam na minus 1.5👏

09. Kolovoz 2019. 22:13

ribi1234

Nova19

mrvičak

😂🤦‍♀️

Boa35
    10. Kolovoz 2019. 10:16

ribi1234

Nova19

mrvičak

Ja uzela dvoje dugih hlača na more i sinoć skužila da jedne mogu zakopčati al ne mogu udahnut u njima.. ujutro sam relativno ravnog trbuha, al do navečer budem kao da sam loptu progutala 😂😂 
    Ne znam što bi bilo da još i slatko jedem 🙈🙈 
    Ovdje nemam vagu pa ne znam na koliko sam..al sve me strah.. 🙃🙂😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.