Karla jel nisi ti rekla da si već osjetila, ne udarce nego baloncice? Ja baš osluškujem u zadnje vrijeme ali ništa još..
Zinnia ja da sam na tvom mjestu ne bih išla na taj ginekološki, pogotovo ako imaš svog gin koji ti je dobar i sve pogleda
Mene od jutra sve boli i zateže, jučer sam puno hodala možda je to a možda i jer sve raste
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Karla jel nisi ti rekla da si već osjetila, ne udarce nego baloncice? Ja baš osluškujem u zadnje vrijeme ali ništa još..
Zinnia ja da sam na tvom mjestu ne bih išla na taj ginekološki, pogotovo ako imaš svog gin koji ti je dobar i sve pogleda
Mene od jutra sve boli i zateže, jučer sam puno hodala možda je to a možda i jer sve raste
A jesam ali nisam sigurna što sam osjetila..jel to bebica ili crijeva.
sinoć kad sam legla sam opet osjetila na desnoj strani.. kad sam se skroz umirila više dalje nije ništa bilo..
ovo sad mi je drugi put se javilo..prerijetko je da bi mogla reći da je beba.. a opet sinoć sam sunčanice jela, pa se mislim da nije probava.. mislim da dok ne bude bilo češće da neću znati nikako jel beba ili crijeva..jer je ne osjećam pod rukom.
Cula sam da nije dobro svjeze zelje zbog listerije. A to mi je u periodu jesen/zima najdraza salata. Jela sam do sada par puta, al tocno se ogranicavam u konzumaciji.
I ja sam par puta jela, u miješanoj salati.
Kiselo zelje valjda može, ne mogu bez te salate zimi 😔
Ne konzumiram nepasterizirano mlijeko i njegove sireve zbog listerije. Na ostalo baš ne pazim.
I oprezna sam kod izbora ribe, tunu inače obožavam, baš mi fali, al preživjeti ću bez nje.
Čestitke novim trudnicama :)
Meni je za spol rekla prošli ponedjeljak, iako još nije 100% sigurna, znači 18. tjedan!
Cure, trebam savjet. Na poslu nas šalju na sistematski u koji je uključen i ginekološki pregled, papa test i vaginalni uzv… Još se ne zna kad će to, tek se prikupljaju podaci, tako da bih ja već mogla biti u tko zna kojem tjednu. A nisam dobila nikakve info da li to mogu obaviti nakon trudnoće, baš su nekako škrti s informacijamaMislila sam jednostavno uzeti sve nalaze koje imam i priložiti ih tamo, ne bih baš da me nepotrebno čačkaju. Jel imala neka sličnu situaciju? Uz to još (ponovno) kompletna krvna slika, urin i EKG, al ajd, to nije problem odraditi
Kod mene na poslu možeš odbiti ginekoloski pregled
Cula sam da nije dobro svjeze zelje zbog listerije. A to mi je u periodu jesen/zima najdraza salata. Jela sam do sada par puta, al tocno se ogranicavam u konzumaciji.
To je jedna od rijetkih namirnica koja mi paše i to jedem baš punooo. Uopće ne pazim, pa to je povrće 🤔🤔
Ancica bas te satralo 😬, super za pregled da je sve ok.
Jahanara sto ne bi jeli, nije valjda da i to necemu steti?
Cure jeste li pocele kupovati robicu za bebace? Od kojeg broja treba poceti? Danas sam navratila do h&m i c&a i ja sam kupila par stvarcica 56, ali sam bila uzela bijele bodice 46 pa me na kasi teta upozorila da je to za nedonosce, a ja mislila to treba biti malo manje da moze ispod hlacica i majicice 🤷🏻♀️ pa sam na kraju vracala i smijala se sama sebi kako nemam pojma 😅
Brojevi su ti zapravo cm, tako da treba par stvari br.50, a onda 56, ovisno koliko ćeš često prati, ako baš ne misliš svaki dan da mašina radi treba po nekoliko komada da imaš jer ako bljucka i po par puta dnevno se presvlače. Jedino me zanima od iskusnih mama za koji period je br.50, 56 i 62? Ja sam kupila tetre za sad najvise, imam neke bodice,hlače i majicu. To mi je sve 56 i dugi rukav
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Kažu da te prve brojeve prerastu za par tjedana. U roku od mjesec dana neće više ništa moći tako da gledajte da ne uzmete previše robice. Ja sam odlučila da ću nakon sljedećeg pregleda s 12tt početi polako 😊😊😊
Za prvu curu nisam nista kupovala br.50. Poceli smo sa br.56. Kad se rodila imala je 3370g i 51cm. Prosjek. Taj br je nosila oko mj dana. Imala sam oko 10 bodica, tako isto hlacica i oko 5 pidjamnice-odjelca. Masina je radila oko 2 puta tjedno samo za njenu robicu. Dosta sam imala tetra pelena, al one su nam stvarno sluzile za svasta, i za obrisat, za rame, za polegnuti na krevet,kolica...
Sortiraj odgovore
Najstariji