Dobrodošle nam obje. 🎉🙏👏
Aria, da, maternica se širi. 😉
Zenska, jel ti napokon danas ides na pregled?
Evo pokušavam dobit ginićku. Niko mi se ne javlja. Dobit ću živčani slom. Ako ju ne uspijem dobiti, otići ću iza podne do nje da vidim u čemu je problem.
Ciao curke!
Evo jos jedne friske trudnice! Po kalendaru sam 4+4,a za pregled moramo cekati da se vratimo s mora..i ginicka s godisnjeg. Inace,ovo mi je 3 trudnoca...a uzbudjena kao da je 1!
Hej curke. Meni su izgleda pocele mucnine. Ne povracam ali mi je mukica od jutra. Ako ne pojedem nesto bude mi bas zlo.
Jeste vec razmisljale o imenima? 🥰
Bok cure evo me sa pregleda😀, bebi je 23mm, 💓 lupa ko ludo, drma nogicama i rukicama 🥰, kontrola za 3 tjedna, do tad da napravim pretragu krvi i urina, i po mojoj zelji Harmoni test na 10+, a kad dodjem na kontrolu ona ce jos odraditi kombinirani. Terapija se nastavlja ista osim Estrofema, nega izbacujem, nastavljam sa Utricima, Mg, Omega3 i Prenatalima
Evo mene s pregleda. Bebač je 6mm, a srce kuca ko ludo 🙏💕💕🎉
Jeeeej super, jelda kako divan osjecaj 🥰🥰🥰
Hej curke. Meni su izgleda pocele mucnine. Ne povracam ali mi je mukica od jutra. Ako ne pojedem nesto bude mi bas zlo.
Jeste vec razmisljale o imenima? 🥰
Meni je uvijek tako cim osjetim glad,zazo brzo nesto slano u usta 😅 jutros sam drugi put u ovih 9tt povratila, al danas sam ok.
Karla kako si danas, jesu gotove paprike??? 😂
Nove trudnice pa dobro nam dosle drage zenice i da vam trudnoce super napreduju i budu bezbrizne
Kiki ja čekam prvo spol onda ću razmišljati o imenima jer to mi je baš teško 😅 nemam čak ni jedno ime koje mi se bas bas svidja. Mislim da ce to bas biti muka izabrati. 😄
🧔39
👧31
Curke sa pregleda, cestitam! Da, predobar osjecaj kad vidis to malo cudo. I kad vidis da je sve ok.
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji