Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    08. Kolovoz 2019. 21:41

mrvičak

Vaki

Mrvičak - meni je TSH bio blizu 3 prije trudnoće pa su me stavili na terapiju, najmanja doza zbog planiranja trudnoće. TSH mi je pao na 1.5. Bila sam kod endokrinologa kad sam saznala da sam trudna i TSH mi je skočio na 2.8, a tolerira se do 2.5 u prvom tromjesečju. Sad mi je pojačao dozu euthyroxa i trebam doći za mjesec dana na kontrolu. Prijateljica ima 2 djece koje je rodila uz terapiju za štitnjaču i nisu male, a nisu se ni sitne rodile.
    Ribi - ne treba čekati da prođe 12. tt 😉

Koliko piješ? Ja sam prvo pila 25 svaki dan osim nedjeljom, pa mi uvela i nedjeljom, a sada svaki dan 25, a vikendom 50.

Sad pijem od 50 svaki dan, a nedjeljom od 75. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

08. Kolovoz 2019. 21:49

Vaki

mrvičak

Vaki

Mrvičak - meni je TSH bio blizu 3 prije trudnoće pa su me stavili na terapiju, najmanja doza zbog planiranja trudnoće. TSH mi je pao na 1.5. Bila sam kod endokrinologa kad sam saznala da sam trudna i TSH mi je skočio na 2.8, a tolerira se do 2.5 u prvom tromjesečju. Sad mi je pojačao dozu euthyroxa i trebam doći za mjesec dana na kontrolu. Prijateljica ima 2 djece koje je rodila uz terapiju za štitnjaču i nisu male, a nisu se ni sitne rodile.
    Ribi - ne treba čekati da prođe 12. tt 😉

Koliko piješ? Ja sam prvo pila 25 svaki dan osim nedjeljom, pa mi uvela i nedjeljom, a sada svaki dan 25, a vikendom 50.

Sad pijem od 50 svaki dan, a nedjeljom od 75.

Mogla bi i meni sada povećat cijeli tjedan na 50.

• Zinnia
    08. Kolovoz 2019. 21:50

Danas obavljen prvi pregled :)
    Moram priznati da mi je baš ugodno bilo i divan je osjećaj vidjeti bebu i srčeko. Potvrđen termin 17.3.
    Unutra se ugurao i jedan miom, ali nećemo se mi njemu dati

skoljka
    08. Kolovoz 2019. 23:21

Karla89

skoljka

Ej draga, nije valjda tebe danas uhvatilo? Dobro sam danas, jedino me sad malo satralo pravila sam rucak pa sam puno zurila, al ok sam.

Joj meni je danas užasan dan bio..ovdje na otoku nemamo klimu, a južina i sparina teška.. nisam se ni naspavala normalno, sanjam takve gluposti, da se probudim svako malo.. i još mi pritisak dolje sad popodne krenuo i to baš jako.. valjda će dan završiti uskoro 🙈😂
    Sutra punim paprike, pa jedva čekam da dođe jutro i da idem do mesnice! Jedem ko manijak stalno 🙈😆😆

Znaci nejedem samo ja😂 ja pojedem, i dok pospremim opet gladna😅, pojedem voce izmedju obroka ali ne pomaze, moram slano. Postat cu prava bucka do kraja t.
    Nadam se da si do sad zaspala da se ne patis vise, nesmijem se hvaliti al evo do sad nisam imala problema sa spavanjem, cim vidim krevet zaspem.
    Mene je od pred veceri pocelo dole probadati na jednom mjestu cak sam jednom vrisnula od iznenadne boli, nadam se da se to samo maternica siri. Sutra prije podne pregled, nadam se da ce sve biti uredu 🥰

ribi1234
    08. Kolovoz 2019. 23:34

skoljka

Karla89

skoljka

Ej draga, nije valjda tebe danas uhvatilo? Dobro sam danas, jedino me sad malo satralo pravila sam rucak pa sam puno zurila, al ok sam.

Joj meni je danas užasan dan bio..ovdje na otoku nemamo klimu, a južina i sparina teška.. nisam se ni naspavala normalno, sanjam takve gluposti, da se probudim svako malo.. i još mi pritisak dolje sad popodne krenuo i to baš jako.. valjda će dan završiti uskoro 🙈😂
    Sutra punim paprike, pa jedva čekam da dođe jutro i da idem do mesnice! Jedem ko manijak stalno 🙈😆😆

Znaci nejedem samo ja😂 ja pojedem, i dok pospremim opet gladna😅, pojedem voce izmedju obroka ali ne pomaze, moram slano. Postat cu prava bucka do kraja t.
    Nadam se da si do sad zaspala da se ne patis vise, nesmijem se hvaliti al evo do sad nisam imala problema sa spavanjem, cim vidim krevet zaspem.
    Mene je od pred veceri pocelo dole probadati na jednom mjestu cak sam jednom vrisnula od iznenadne boli, nadam se da se to samo maternica siri. Sutra prije podne pregled, nadam se da ce sve biti uredu 🥰

Sigurno je sve ok. Javi se nakon pregleda :)
    Inace, ja stalno razmisljam o hrani. Jedem sve redom, nisi jedina :)

Aria12
    09. Kolovoz 2019. 07:21

Pozdrav cure, prvo da cestitam svima na + :) Evo i mene u ovoj grupi:) 4tt sam danas, test je pokazao + prije tjedan dana, taj dan sam napravila 5 testova samo da vidim jel mi se pričinjava ili je zbilja + 😂 . Naručena sam kod gin 30.08.jedva čekam taj 30.08. :D
    Cijelo vrijeme me boli ko da ću dobit svaki tren, ponekad i jače nego prije m, al čitam da je to normalno?

• Frau_Mund6
    09. Kolovoz 2019. 07:45

Pozdrav svima! Cestitam na + svima ❤ 
    Imam mpo djevojcicu od 17 mjeseci. Planirali smo novi postupak u jesen, al jutros je test pozitivan 😁 
    Po nekom izracunu sa neta sam  5 tjedana. 

url=https://lilypie.com]

09. Kolovoz 2019. 08:06

Dobrodošle nam obje. 🎉🙏👏
    Aria, da, maternica se širi. 😉

ribi1234
    09. Kolovoz 2019. 08:22

mrvičak

Dobrodošle nam obje. 🎉🙏👏
    Aria, da, maternica se širi. 😉

Zenska, jel ti napokon danas ides na pregled? 

Boa35
    09. Kolovoz 2019. 09:07

Aria12 dobro došla, da to je skroz normalno u trudnoći da bolucka 🤗
    Frai_mund6 ajmeee 🥰 sva sam se rastopila!! Čestitam! Uvijek mi je predivno čuti tako lijepe vijesti! Vjerujem da vam je to bilo pravo iznenađenje!! 🥰 
    Ima nas nekoliko ovdje mpo trudnica.. 
    Školjka sretno danas na pregledu i ako ima još koja curka! Javite kako je prošlo!! 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.