Ako još koja zna termin ili spol neka mi napiše. Nadam se da nisam pogriješila u emotikonima…
Očekivani termin 21.5 🙂
Trudnoca utice na mene, tako sto sam jos tolerantnija, i sve mi je oke, i sve moze😂Nekako sam sebi stavila na prvo mesto bebu, i njeno zdravlje, da naprosto ne mogu dodji ni u kakvu svadju, nerviranje, jer znam da bi to uticalo na bebu... Kaze muz, ajde nekako da spojimo par trudnoca onda😂😂😂. Danas sam bas isla da kupim farmerke, trenerku i pantalone u H&M, poceo je stomacic da mi raste, iaki sam tek 10 nedelja, ali dovoljno da se ne osecam ugodno u farmerkama, sve su mi visok struk, pa kad sednem me steze😖 Poceli smo da kupujemo neke sitnice za bebu, iako su moji protiv, jos je rano bla bla, ja reko meni nije rano, mene to cini srecnom. Budem li razmisljala o mogucim negativnim stvsrima, tako ce mi i biti... I kolica, i krevetac, i ormar, ma sta god, sve gledam i uporedjujem. Prestala sam odmah sa radom, hocu da uzivam i da iskoristim trudnocu kako treba😁
Ako još koja zna termin ili spol neka mi napiše. Nadam se da nisam pogriješila u emotikonima…
Očekivani termin 21.5 🙂
Isti dan imamo termin😃
Očekivani termin 21.5 🙂
Isti dan imamo termin😃
🤗🤗
Meni je termin 23.4. A slijedeći pregled 23.10.
Cure, kako lijecite prehladu? Mene je posteno uhvatilo, cijelu noc smrcam i grlo me jako steze. Koji caj se smije piti i u kojim kolicinama?
Ja pijem kamilicu i đumbir od Francka, 1x dan
Ne znam koliko se smije, ali ne volim bas inace caj pa mi je i ovo dovoljno!
Dumbir pomaze kod mucnine.
It’s a baby boy💙
Cure, kako lijecite prehladu? Mene je posteno uhvatilo, cijelu noc smrcam i grlo me jako steze. Koji caj se smije piti i u kojim kolicinama?
I mene uhvatilo posteno 😑 isto kamilicu radim, jer to imam doma.. i lipu! To znam da smijemo. Menta nam je zabranjena.
Dumbir je super za prehladu i za trudnice, samo ga nemam doma.
url=https://lilypie.com]
Trudnoca utice na mene, tako sto sam jos tolerantnija, i sve mi je oke, i sve moze😂Nekako sam sebi stavila na prvo mesto bebu, i njeno zdravlje, da naprosto ne mogu dodji ni u kakvu svadju, nerviranje, jer znam da bi to uticalo na bebu… Kaze muz, ajde nekako da spojimo par trudnoca onda😂😂😂. Danas sam bas isla da kupim farmerke, trenerku i pantalone u H&M, poceo je stomacic da mi raste, iaki sam tek 10 nedelja, ali dovoljno da se ne osecam ugodno u farmerkama, sve su mi visok struk, pa kad sednem me steze😖 Poceli smo da kupujemo neke sitnice za bebu, iako su moji protiv, jos je rano bla bla, ja reko meni nije rano, mene to cini srecnom. Budem li razmisljala o mogucim negativnim stvsrima, tako ce mi i biti… I kolica, i krevetac, i ormar, ma sta god, sve gledam i uporedjujem. Prestala sam odmah sa radom, hocu da uzivam i da iskoristim trudnocu kako treba😁
Tatjana, joj tako je meni bilo u prvoj trudnoc i 😍 uzivala sam u svakom trenu, stalno proucavala sta mi treba, sta kupiti... i sve sam nabavila dosta ranike, uredila sobicu, cak smo i neki stari namjestaj farbali i uredivali 😉 sad sam rastrgana izmefu kucanskih obaveza, malene... sad cekam da cujem koji je spol pa da vidimo sta crmo sa robicom i ostalim stvarima. Mislim da cu maloj novu sobu nabavit a ovo sta imamo za drugo dijete iskoristit.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji