Mi koristimo tak neki tekuci kaj se stavi u struju ne znam koja je marka, i imam za djecu neki od olivala za naspricat se. Mislim da nema potrebe za panikom, ali i ja sam o tome razmisljala pa sam ga ukljucivala bas kad bi cula komarca. 😂
🧔39
👧31
Chappie ma ja sam procitala da je bolje te ne ukljucivati jer udisemo pare. Kao bolje se namazat. Neki kazu bolje to ukljucit nego mazat direktno na kozu. 🙄🙄 ali valjda nije toliko stetno... joj ja u trudnoci postanem toliko paranoicna da si stvarno idem na zivce. 😤
Cure da vam se malo pojadam. Danas sam bila jako lose. Neznam jel uticalo sto sam jucer bila na moru na kupanju pa na kraju dana previse hodala ( oko 4-5 km u komadu)i imala sam dole pritisak, ali kad sam se odmorila bila sam ok. Jutros sam ustala normalna i oko podneva me uhvatilo, pocela trnuti, slabost u rukama i nogama, dole kao neke iglice da me bockaju, cim ustanem zamraci mi se, srusim se ali pri svijesti, izmjerim tlak 132/68/94, velim ovo je ok tlak ali ja lose uzas nesmijem na noge stat, mm mi u malo vrele vode razmuti pola kocke za juhu, da me slano malo digle, jer sam jela i nista ne pomaze, popijem i poslije 15ak min ja ok. Maloprije ja se super osjecam reko hajd da opet izmjerim tlak bas da vidim kakav je sad 110/63/75, bas sam se iznenadila, meni je inace tlak 120 normalan i malo ispod, a sad ispade da mi je bio visok 😵, jel ima jos koja ovakvih problema
Po meni su oba tlaka ok. Mozda raj drugi mrvu nizi?
Ja bi inace sa ovim nizim pala u nesvjest a sad se super osjecam
Karla 🤗 i muz mi veli da se ja forsiram, previse u pokretu " necuvam se"
MaSim dobro nam dosla 😍 koja si ti sretnica
Ja to po sebi 😂 meni je stalno nizak pa meni sve ok 👌
Curke kako ste mi danas? Nadam se da će danas biti malo lakši dan nego jučer..🙃🙂
Imam pitanje..još nisam došla do toga, ali me zanima..
U kojoj bolnici u zg se može raditi mini anomaly scan+vađenje krvi? To je ono mjerenje nuhalnog, nosne kosti itd.. zanima me jel se može u nekoj bolnici sve obaviti u kompletu i da li se naručuje, znate li možda koja?
Ja sutra navjerovatnije idem pa ti javim sve. Od 7 do 9 i 30 se mora doci tako mi danas rekao na tel. Ne narucuje se i noras imat uputnicu od gina
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Zdravo,
Evo da vas i ja pozdravim u ovoj grupi :)
Danas nam je tek 5w2d, termin je 08.04.2020.
Jutros smo bili na prvom pregledu i sve je na svom mjestu, vidi se kruzic, s tim da je prazan, ali je svakako jos uvijek rano.
Ja sutra navjerovatnije idem pa ti javim sve. Od 7 do 9 i 30 se mora doci tako mi danas rekao na tel. Ne narucuje se i noras imat uputnicu od gina
Odlično 🤗
Onda javiš kako je prošlo i kojim redom to tamo ide.. sretno! 🥰
Odlično 🤗
Onda javiš kako je prošlo i kojim redom to tamo ide.. sretno! 🥰
Da, da, obavezno sve javi. Mi cekamo nalaze prenatalnog testa. Refresham mail svakih 5 minuta, a znam da ce mi ih poslati tek tamo pon/uto
Sortiraj odgovore
Najstariji