Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    08. Kolovoz 2019. 07:14

Mi koristimo tak neki tekuci kaj se stavi u struju ne znam koja je marka, i imam za djecu neki od olivala za naspricat se. Mislim da nema potrebe za panikom, ali i ja sam o tome razmisljala pa sam ga ukljucivala bas kad bi cula komarca. 😂

🧔39
    👧31

Kiki156
    08. Kolovoz 2019. 07:22

Chappie ma ja sam procitala da je bolje te ne ukljucivati jer udisemo pare. Kao bolje se namazat. Neki kazu bolje to ukljucit nego mazat direktno na kozu. 🙄🙄 ali valjda nije toliko stetno... joj ja u trudnoci postanem toliko paranoicna da si stvarno idem na zivce. 😤

08. Kolovoz 2019. 08:16

skoljka

mrvičak

skoljka

Cure da vam se malo pojadam. Danas sam bila jako lose. Neznam jel uticalo sto sam jucer bila na moru na kupanju pa na kraju dana previse hodala ( oko 4-5 km u komadu)i imala sam dole pritisak, ali kad sam se odmorila bila sam ok. Jutros sam ustala normalna i oko podneva me uhvatilo, pocela trnuti, slabost u rukama i nogama, dole kao neke iglice da me bockaju, cim ustanem zamraci mi se, srusim se ali pri svijesti, izmjerim tlak 132/68/94, velim ovo je ok tlak ali ja lose uzas nesmijem na noge stat, mm mi u malo vrele vode razmuti pola kocke za juhu, da me slano malo digle, jer sam jela i nista ne pomaze, popijem i poslije 15ak min ja ok. Maloprije ja se super osjecam reko hajd da opet izmjerim tlak bas da vidim kakav je sad 110/63/75, bas sam se iznenadila, meni je inace tlak 120 normalan i malo ispod, a sad ispade da mi je bio visok 😵, jel ima jos koja ovakvih problema

Po meni su oba tlaka ok. Mozda raj drugi mrvu nizi?

Ja bi inace sa ovim nizim pala u nesvjest a sad se super osjecam
    Karla 🤗 i muz mi veli da se ja forsiram, previse u pokretu " necuvam se"
    MaSim dobro nam dosla 😍 koja si ti sretnica

Ja to po sebi 😂 meni je stalno nizak pa meni sve ok 👌 

Boa35
    08. Kolovoz 2019. 09:02

Curke kako ste mi danas? Nadam se da će danas biti malo lakši dan nego jučer..🙃🙂 
    Imam pitanje..još nisam došla do toga, ali me zanima.. 
    U kojoj bolnici u zg se može raditi mini anomaly scan+vađenje krvi? To je ono mjerenje nuhalnog, nosne kosti itd.. zanima me jel se može u nekoj bolnici sve obaviti u kompletu i da li se naručuje, znate li možda koja? 

Točkica37
    08. Kolovoz 2019. 09:47

Petrova.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    08. Kolovoz 2019. 09:48

Ja sutra navjerovatnije idem pa ti javim sve. Od 7 do 9 i 30 se mora doci tako mi danas rekao na tel. Ne narucuje se i noras imat uputnicu od gina

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Poppy
    08. Kolovoz 2019. 10:31

Zdravo,
    Evo da vas i ja pozdravim u ovoj grupi :) 
    Danas nam je tek 5w2d, termin je 08.04.2020. 
    Jutros smo bili na prvom pregledu i sve je na svom mjestu, vidi se kruzic, s tim da je prazan, ali je svakako jos uvijek rano.

Chappie
    08. Kolovoz 2019. 10:46

Dobrodosla Poppy! :) 

🧔39
    👧31

Boa35
    08. Kolovoz 2019. 11:19

Točkica37

Ja sutra navjerovatnije idem pa ti javim sve. Od 7 do 9 i 30 se mora doci tako mi danas rekao na tel. Ne narucuje se i noras imat uputnicu od gina

Odlično 🤗
    Onda javiš kako je prošlo i kojim redom to tamo ide.. sretno! 🥰

ribi1234
    08. Kolovoz 2019. 11:24

Karla89

Točkica37

Odlično 🤗
    Onda javiš kako je prošlo i kojim redom to tamo ide.. sretno! 🥰

Da, da, obavezno sve javi. Mi cekamo nalaze prenatalnog testa. Refresham mail svakih 5 minuta, a znam da ce mi ih poslati tek tamo pon/uto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.