Ej draga, nije valjda tebe danas uhvatilo? Dobro sam danas, jedino me sad malo satralo pravila sam rucak pa sam puno zurila, al ok sam.
Meni je jučer isto bilo loše. Boljela me lijeva noga pa me mužić masirao. Točno sam osjećala pritisak u preponi kad je to radio pa sam zvala ginekologa. On mi je rekao da je to od pritiska na žilu i da se to često dešava kod trudnica. No, ja sam sve živo pretražila i nisam naišla na takve izjave. Ah! Danas me ništa ne boli, samo sam umorna.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mene danas grci. Ne jako ali dovoljno da me zivcira. Pikne me svako malo, valjda bebi raste. Nisam vec 2 tjedna imala bolove, a danas im nema kraja. Kad ce vise taj 12.tjedan da odahnem malo...
Btw jel treba cekati da prode cijeli 12 tjedan ili je dovoljno docekati 12 da zavrsi prvo tromjesecje?
Evo mene s novim nalazim tsh. Naime nedavno sam otkrila probleme sa stitnjacom, da bi mi se nakon prve doze sa 5.25 tsh, smanjio na 2.25, no dr.to nije bilo dovoljno pa mi je pojačala dozu. Umjesto da još padne on je skočio na skoro 7. Onda mi je vikendom samo povećala dozu, da bi danas dobila nalaze i tsh je 3.55. Referentni je do 4.25.
Doktprica mi je govorila da nema šanse da zatrudnim dok mi je visok tsh, pa sam uspjela bez ikakvih problema, al kao i da ako zatrudnim da će mi beba bit mala. Ima li itko iskustva sa višim tsh u trudnoći?
Idući petak sam opet kod nje da mu pojača dozu.
Mrvičak - meni je TSH bio blizu 3 prije trudnoće pa su me stavili na terapiju, najmanja doza zbog planiranja trudnoće. TSH mi je pao na 1.5. Bila sam kod endokrinologa kad sam saznala da sam trudna i TSH mi je skočio na 2.8, a tolerira se do 2.5 u prvom tromjesečju. Sad mi je pojačao dozu euthyroxa i trebam doći za mjesec dana na kontrolu. Prijateljica ima 2 djece koje je rodila uz terapiju za štitnjaču i nisu male, a nisu se ni sitne rodile.
Ribi - ne treba čekati da prođe 12. tt 😉
🤞❤️🙏
Baš sam htjela pitati jel još koju boli noga, onako proteže se kroz preponu prema dolje, ajde hvala Bogu da nisam jedina koju stalno nešto bolucka, probada😖
Ta stalna neka boluckanja, probadanja... Ima da izludimo od brige do kraja. 🙄
🤞❤️🙏
Mrvičak - meni je TSH bio blizu 3 prije trudnoće pa su me stavili na terapiju, najmanja doza zbog planiranja trudnoće. TSH mi je pao na 1.5. Bila sam kod endokrinologa kad sam saznala da sam trudna i TSH mi je skočio na 2.8, a tolerira se do 2.5 u prvom tromjesečju. Sad mi je pojačao dozu euthyroxa i trebam doći za mjesec dana na kontrolu. Prijateljica ima 2 djece koje je rodila uz terapiju za štitnjaču i nisu male, a nisu se ni sitne rodile.
Ribi - ne treba čekati da prođe 12. tt 😉
Koliko piješ? Ja sam prvo pila 25 svaki dan osim nedjeljom, pa mi uvela i nedjeljom, a sada svaki dan 25, a vikendom 50.
Ej draga, nije valjda tebe danas uhvatilo? Dobro sam danas, jedino me sad malo satralo pravila sam rucak pa sam puno zurila, al ok sam.
Joj meni je danas užasan dan bio..ovdje na otoku nemamo klimu, a južina i sparina teška.. nisam se ni naspavala normalno, sanjam takve gluposti, da se probudim svako malo.. i još mi pritisak dolje sad popodne krenuo i to baš jako.. valjda će dan završiti uskoro 🙈😂
Sutra punim paprike, pa jedva čekam da dođe jutro i da idem do mesnice! Jedem ko manijak stalno 🙈😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji